# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda işini iyi yapsın.Rakip savunmayı yıpratsın o atamasada ortasahamız atar zaten golü.

Nonda lütfen gereksiz işler yapma ve presli oyna.

suç sende değil senin yeteneksiz, isteksiz oluşun tabiatında....suç seni bu takımda oynatan teknik aptallıkta...:mad::mad::mad: ulan bi adam hiç mi arada halı saha maçı falan oynayıp topa vurmayı öğrenmez...lütfen git ya lütfenn:(

Yollayın bu adamı ya :mad:

Of Nonda of :S Ömrümden bir yıl gitti sayende...G-Unit'i filan getirsek çare olmaz mı acaba?Get up Nonda get up!!!!:DNe zaman eski performansını tekrardan gösterecek merak içerisindeyim....

Belli bir noktaya kadar görevini yaptı. Özellikle oyunu çok iyi yavaşlattı :D

Yani şaka bi yana takımında nefes almasını sağladı arkadaşlar bu kadarda bu adama vurmayalım :)

Sinir stres içinde izledim maçı bu kazma adam yüzünden. Yeter artık,defolsun gitsin ya!! O kaçırdığı golü de atamıcaksan git, Siirt köy hizmetlerinde oyna.

Bugün kaçırdığı kader golünden sonra miladı doldu bence. Bir daha çok çok zorunlu bir durum olmadığı sürece Baros'un yedeği Ümit Karan olacaktır.

Ya Son dakikada ki Ümit'in gol attıgı pozisyonda Nonda olsa yemin ederim adam düşmesine rağmen yetişemezdi yetişse bile gol atamazdı :mad:

Bülent hoca kes şunun biletini

iki ay once bu forumda yazmistim nonda hemen gonderilmeli diye

Ya nasıl bir adam dalga gecer gibi top oynuyor. Ümit ilk 11 de oynasaydı belkide galip ayrılmıştık..Neyse BAroş 2.maça bitiri inşallah işi..

Ulan yeter artık bee.. Yedin bitirdin bizi.. Geldiğinden beri çevrimdışı takılıyon.. Biraz bişeyler yap.. Kaçırdığın gollerin haddi hesabı yok.. Topu alıp dönene kadar 25 dakika geçiyo zaten. Ağır vasıta..

Ümit'in isteğini görünce keşke Ümitle başlasa dedim ama çok geçti!

Onu Bunu Bırakın,Bu Nonda Denen Kazma Ne Olacak

Artık sunu söylemenin zamanı geldi nedir bu ya kac zamandır işe yaramazın tekiyle oynuyor koskoca Galatasaray

Adam dün gecede her zamanki gibiydi

defolsun gitsin artık ne ulan bu

her maç sahada odun gibi dikiliyor

Böyle bir forvetin su takımda olması ne demektir

Sözleşmeside uzadı alanda nah olur nolucak basımızamı kaldı bu futbolu unutmuş Meira'dan gelen parayla takımda kaldıgı iddia edilen insan

Ezik ve bizim yetenekli topcularımızı cekemeyen rum takımının sitesinde adamlar futbolcularını eleştirebiliyorlar

Biz su sitede bir topcuya kötü dedikmi konu kitleniyor mesaj siliniyor

Kötü ulan işe yaramaz odunun biri gitsin artık istemiyoruz onu bu takımda isteyen insan yoktur heralde

Bunun farkındamısınız arkadaşlar hepimiz cimbomluyuz ya su takımdaki hakanın jardelin mevkisinde böyle bir insan nasıl oynar ya yönetim uyuyormu bugün yollasalar yeridir

Merak ediyorum ne düsünüyorsunuz bu konuda size garip gelmiyormu nonda ile cıkılan maclarda hep eksik başlamak su adamın ne isi var demiyormusunuz

Kim sövmüyor ya bu adama hadi sövmek olmasın kim kızmıyor artık su takımdan kovsunlar ulan bu nasıl topcu ve ne geziyor bu takımda

Geri
Üst Alt