Shakhtar Donetsk'in Yeni Teknik Direktörü Arda Turan Oldu

Arda Hoca enteresan bir karaktere sahip. Tercihleri her zaman sürpriz olmuştur. Ülkece zor durumda oldukları için duygusal yaklaştığını düşünüyorum. Profosyonel hayatta duygusallığa yer olmadığını hala öğrenememiş.

1000077754.webp

A.kutucuyu nasil bize kitlediyse shaktara da kitleyecek yoksa gazabimiz uzerinde kalmaya devam edecek

Bir ay falan önce öylesine bir bakayım shaktar kadrosuna dedim 19 25 yaş arası 7 8 tane Brezilyalı topçu var değerleri de 10 milyon civarı. 2012 li yıllardaki gibi Brezilyalı dominasyonu gelebilir Arda ile. Willem fred luisano tayfası gibi. Haa bize ayaksız tete düştü ordan fiyasko

Asıl adamlık Türkiye'de bir takım çalıştırırken profilinde ''Sadece Galatasaray'' yazmasıydı zaten. Problem yok, başarılar kaptan.

kendisine bagli -teknik kadro da- kimler var bu da onemli .
kanimca, o ligi taniyan bir iki kisiyi de ekibine almali .

+ olarak ,

bu yolculukta - ligin dinamiklerini ne kadar erken kavrar ise- kanimca sansi bir o kadar yukselir .

velhasil - basarilar dilerim .

saygi ve selamlar .

Arda Turan: "Tüm Galatasaray, Atletico ve Barcelona taraftarlarının Shaktar'ı takip etmesini istiyorum. Şu an 80 milyon insanın bizi desteklediğini düşünüyorum. Sosyal medya nasıl işler bilmiyorum ama Türk halkı hep benimle oldu. Kalplerinin benimle olduğunu biliyorum."

İsmail yükseği istiyor fenerden bakalım alabilecek mi

Geri
Üst Alt