Shakhtar Donetsk'in Yeni Teknik Direktörü Arda Turan Oldu

İsmail yükseği istiyor fenerden bakalım alabilecek mi
GS'lilerin oldum olası fb'li topçuları alma isteğine ne demeli? Fatih Terim'in de ilk işi Samet'i almak olmuştu, GS'den tek topçu bile almaz bunlar. Milli takım'da çalışırken de ekseriyetle fb'li topçuları çağırırdı. Aynısının laciverti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS'lilerin oldum olası fb'li topçuları alma isteğine ne demeli? Fatih Terim'in de ilk işi Samet'i almak olmuştu, GS'den tek topçu bile almaz bunlar. Milli takım'da çalışırken de ekseriyetle fb'li topçuları çağırırdı. Aynısının laciverti.

alakası yok ya. 4-1-4-1 gibi bir niş sistem kafandaysa ismail gibi topçu alabilirsin. tandem ya da 4-3-3 de oynamaz ismail. benim de kafamda o sistem olsaydı ben de ismaili isterdim.

hoca kutucudan bizi çıkar verdiğimizi kurtarsak yeter ukraynada şut felan çeker görür işini

alakası yok ya. 4-1-4-1 gibi bir niş sistem kafandaysa ismail gibi topçu alabilirsin. tandem ya da 4-3-3 de oynamaz ismail. benim de kafamda o sistem olsaydı ben de ismaili isterdim.
Sisteme uygun bir oyuncu alınacaksa bunun devamlı olarak fb'den tercih edilmesi tuhaf geliyor bana, esas mesele bu. 4-1-4-1'in ön liberosu için dünyada binlerce aday bulabilirsin, ama nedendir bilinmez hep fb'ye menfaat sağlayacak hamleler ilk tercih.

Sisteme uygun bir oyuncu alınacaksa bunun devamlı olarak fb'den tercih edilmesi tuhaf geliyor bana, esas mesele bu. 4-1-4-1'in ön liberosu için dünyada binlerce aday bulabilirsin, ama nedendir bilinmez hep fb'ye menfaat sağlayacak hamleler ilk tercih.

Sanırım yapmadıkları transferlerin diyeti bu şekilde ödeniyor.

yıllardır brazil ekolü uygulayan camiaya uyduruk yerlileri kaktıracak arda efendi. Yaw şu hemşericilikten vazgeçin bak 2 güne kovulursun bu kafayla. İsmail gibi çok topçu vardır ukrayna'da sanki çok matah bir herif.

ismail yüksek'i almasına neden kızıyorsunuz? bizim için iyi hamle olur. fb'in elindeki 2-3 eli ayağı düzgün yerliden biri ismail. alsın ki iyice zayıflasınlar.

@Savaş Barış Kaptanımınızın röportajını izliyom :D
Daria Bondar Savina Kimdir? Arda Turan Röportajıyla Tanındı - Çukurova  Gazetesi

Kaldır profilindekini
@Adnan Korkut Adnan'ın bu paylaşımından sonra biraz zor değiştiririm :D Müthiş 1 şekilde mizah dönüyo :D

O kadar sene yurt disinda futbol oyna, ama hala Ingilizce yok 🤦‍♂️
Konuşuyor konuşmasınada Türkçe ağır basıyor kafasındakileri dile dökemiyor direkt Türkçe'ye sığınıyor.:)) Ama gerçek şu ki çok çok iyi konuşması gerekiyor.
İzledim güçlü imaj veriyor ama ingilizceyi çok rahat konuşmalı.Röportaj yapan hoş kadın ukraynalı olmasına karşın ingilizceyi çok daha iyi konuşuyor anlatıyor.Bence Ardayı çalıştırabilir.

Geri
Üst Alt