- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.822
- 5.338
tabi @Emrah Duvar da ilgilenecektirBende takipteyim o zaman paylaşmak faydalı olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabi @Emrah Duvar da ilgilenecektirBende takipteyim o zaman paylaşmak faydalı olabilir.
@Berke Cüce forumu hala tanimadigin ve bilmediğin besbelli. .
Bu konuyu gscimbom cafeye açarak zaten baştan kaybettin.
Bilinçli Tüketici forumu bu işler için açılmadi mı?
Bilinçli Tüketici Forumu
Üyelerimiz herhangi bir ürün alımında fikir almak için bu bölümü kullanabilirler.www.gscimbom.com.tr
Ayrica bu konu zaten Keramettin admin bey tarafindan açldi. Sen Melih dedin ama o kadar konuya uzaksin.
Merhaba arkadaşlar,
@Melih Peker'in önerisiyle forumumuza böyle bir bölüm ekledik, herhangi bir ürün alımınızda veya sonrasında bilgi almak için, karşılaştığınız indirimleri vs paylaşmak için bu forum altında ya da bu konu altında öneriler yapıp paylaşabilirsiniz.
Kalan süreç için yönlendirmeyi @Melih Peker yapacaktır, kendisi aynı zamanda bu forumda moderatör yetkilerine sahiptir.
Evet arkadaşlar konuyu sulandırmadan , gerçekten ilgi çekici ve bizim üye profilimize hitap eden ürünler hakkında indirimler , sıcak fırsatlar , kuponlar , banka bonus...
- Keramettin TANRIVERDİ
- Cevaplar: 470
- Forum: GSCimbom Cafe
Haziran ayı geliyor. Bu konuyu uçurursan bende haziranda sana tam puan verip moderatorluk hayalin icin destek olacagim.Son mesaj 16 temmuz 2024. Bence diğer arkadaşlarında bilgisi yok. İşin gücün mixerlik
Bendeki fırsatları görsen aklın durur. Yurtdışı fırsatlarıda dahil mi bu kategoriyeHaziran ayı geliyor. Bu konuyu uçurursan bende haziranda sana tam puan verip moderatorluk hayalin icin destek olacagim.
Ama iki tane ton baligi firsati ile olmaz bu is bastan soylimm
Dayılar, teyzeler sabahın köründe bitiriyor aktüel şeylerini gelir gelmeztabi @Emrah Duvar da ilgilenecektir
Kaçak mı?? Paylaş hemennBendeki fırsatları görsen aklın durur. Yurtdışı fırsatlarıda dahil mi bu kategoriye
dogru diyorsunDayılar, teyzeler sabahın köründe bitiriyor aktüel şeylerini gelir gelmez
Yok ya temu aliexpress gibiKaçak mı?? Paylaş hemenn

Sen sicak bir firsatsin....Fitness için bir kaç parça ürün ismarladim temu‘dan tam 13 parça 150€ tuttu. Paket geldi 3-4 parçayı geri yollayayım dedim adamlar „sende kalsın 13€ da geri iade edelim“ diye teklif ettiler. Bu seferinde bir sayfa geriye dönüp bütün parçaları geri yolla butonuna bastım bu sefer „sende kalsın 60€ geri iade edelim“ teklifi verdiler ben de kabul ettim. Ben mi kaziklandim onlar mı kaziklandi bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 307877
Ekli dosyayı görüntüle 307878