Sıcak Fırsatlar

@Berke Cüce forumu hala tanimadigin ve bilmediğin besbelli. .

Bu konuyu gscimbom cafeye açarak zaten baştan kaybettin.

Bilinçli Tüketici forumu bu işler için açılmadi mı?

Ayrica bu konu zaten Keramettin admin bey tarafindan açldi. Sen Melih dedin ama konuya o kadar uzaksin.

Son mesaj 16 temmuz 2024. Bence diğer arkadaşlarında bilgisi yok. İşin gücün mixerlik
@Berke Cüce forumu hala tanimadigin ve bilmediğin besbelli. .

Bu konuyu gscimbom cafeye açarak zaten baştan kaybettin.

Bilinçli Tüketici forumu bu işler için açılmadi mı?

Ayrica bu konu zaten Keramettin admin bey tarafindan açldi. Sen Melih dedin ama o kadar konuya uzaksin.

Fitness için bir kaç parça ürün ismarladim temu‘dan tam 13 parça 150€ tuttu. Paket geldi 3-4 parçayı geri yollayayım dedim adamlar „sende kalsın 13€ da geri iade edelim“ diye teklif ettiler. Bu seferinde bir sayfa geriye dönüp bütün parçaları geri yolla butonuna bastım bu sefer „sende kalsın 60€ geri iade edelim“ teklifi verdiler ben de kabul ettim. Ben mi kaziklandim onlar mı kaziklandi bilmiyorum

IMG_3291.webp
IMG_3292.webp

Fitness için bir kaç parça ürün ismarladim temu‘dan tam 13 parça 150€ tuttu. Paket geldi 3-4 parçayı geri yollayayım dedim adamlar „sende kalsın 13€ da geri iade edelim“ diye teklif ettiler. Bu seferinde bir sayfa geriye dönüp bütün parçaları geri yolla butonuna bastım bu sefer „sende kalsın 60€ geri iade edelim“ teklifi verdiler ben de kabul ettim. Ben mi kaziklandim onlar mı kaziklandi bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 307877
Ekli dosyayı görüntüle 307878
Sen sicak bir firsatsin....

Geri
Üst Alt