# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou

govou lyon f5 maçında fenere yazmamışmıydı arkadaşlar benmi yanlıs hatırlıyorum :confused:

Transfer bitiyor! Haldun Üstünel'in Govou'nun ailesi ve eşini de büyük oranda ikna ettiği ve Govou'nun sarı kırmızılı takımımıza imza atmaya çok yakın olduğu bildirildi.

Milan Baros´un yanına partner arayan Galatasaray O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou'yu bitirmek üzere.

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, 4 gündür transferi için uğraş verdiği Benin asıllı Fransız futbolcunun transferinde sona yaklaştı. Üstünel'in Govou'nun ailesi ve eşini de büyük oranda ikna ettiği ve Govou'nun sarı kırmızılı takıma imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray, kulübünün de takımdan ayrılmasına olumlu baktığı golcü futbolcu için O. Lyon'la büyük oranda anlaşmaya varmıştı.

Üstünel'in 1-2 gün içinde Govou'yu Hollanda kampına getirmesi bekleniyor. Galatasaray'a gelmesi durumunda Baros'un partneri olacak Sidney Govou, Çek futbolcu ile 2007 yılında Lyon'da birlikte forma giymişti.

Santrafor ve sağ açık mevkisinde oynayan Govou 37 kez giydiği Fransa Milli Takım formasıyla 10 gole imza attı. Govou, Lyon formasıyla ise 367 maçta 72 gol kaydetti.

Kaynak: DHA

bu adam daha geçende türkiye'ye gelmem dememişmiydi? ayrıca kendisi futbolu sevmediğini, sadece iş olarak gördüğünü söylemiştir. ekşisözlük'te kendisinin tam bir keyif adamı olduğunu ve 2003 yılında keyfi olarak çıkmadığı maçlar olduğunu okumuştum. eğer doğruysa ikinci lincoln'ümüz yolda demek istiyorum.

inşallah yalandır ama goal com haberine göre belçikalı baseggio ile ilgileniyomuşuz.bir ara bayağı iyiydi ama yıldızı çabuk söndü.

Bakalım hayırlısı...

niye ilk defa bi futbolcuya bu kadar ısındım bu transfer döneminde..her zaman tercihim babel veya gio olur ama çok ısındım bi anda govou ismine..

bu adam daha geçende türkiye'ye gelmem dememişmiydi? ayrıca kendisi futbolu sevmediğini, sadece iş olarak gördüğünü söylemiştir. ekşisözlük'te kendisinin tam bir keyif adamı olduğunu ve 2003 yılında keyfi olarak çıkmadığı maçlar olduğunu okumuştum. eğer doğruysa ikinci lincoln'ümüz yolda demek istiyorum.

Bende ondan çok korkuyorum... :(

gerlırse barosla anlasır bereber oynamıslarmıydı ?

DHA'nın haberleri büyük oranda doğru olur. govou ismini geçenlerde de söylemişlerdi. ayrıca "sülalesini ikna etmek zorunda kaldık." ifadesine de uyuyor siyahi olması dolayısıyla. benim için bu haber %90 oranında doğrudur. yeni transferimiz govou olacak. ama dedğimi gibi biraz keyfi yerine gelince oynayan bir oyuncu diye okumuştum. doğru mu bilmiyorum ama lincoln gibi olmasın sonra?

sisteme cuk oturuyor orasına birşey diyemem.

Renktaşlar Sidney Govou bence mükemmel bir isim..Webaslan.com durduk yere böyle bir transfer haberi vermez Ajans kaynaklıda olsa..Total Futbolu son derece iyi uygulayabilecek biri.. Benim düşüncem böyle sizin düşüncelerinizide cevaplamayla bekliyorum

İnşallah oynamaya gelir.(tabi gelirse)

Renktaşlar Sidney Govou bence mükemmel bir isim..Webaslan.com durduk yere böyle bir transfer haberi vermez Ajans kaynaklıda olsa..Total Futbolu son derece iyi uygulayabilecek biri.. Benim düşüncem böyle sizin düşüncelerinizide cevaplamayla bekliyorum

:D Webaslan sadece hit amaçlı haber veriyor.Fotomac haberlerini bile veriyor ;)

kendisinin söylediğine göre futboldan oynadığı zaman dışında hiç haz etmemektedir.evde televizyonu açıp maç bile izlemez.kısacası futbolu iş olarak görür.işini eve getirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt