Berk YILMAZ
Cezalı
- 15 Nisan 2009
- 2.530
- 0
- 1.306
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru
Forumdaki kuşlar inş. gelmesin diye dua ediyordur
Forumdaki kuşlar inş. gelmesin diye dua ediyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Owen hakkındaki istatistiklerden pek emin olamadım. son iki sezon 60 maç ilk 11 başlamadı. Bayağı bir maçta sonradan girdi diye biliyorum. Hatta geçen gün baktım oynadığı son 5 maçtan 3'ünde sonradan girmiş vs. Bence birkez daha bakın.
Ayrıca Govou ve Owen mevkileri itibariyle farklı oyuncular. Govou'nun kanat/ikinci forvet, Owen'ın santrafor olduğu düşünülürse, Govou'nun istatistikleri daha iştah açıcı. Bu ikisi alınırsa zaten bu sene bizi tutabilecek pek fazla takım tanımıyorum.
Forumdaki kuşlar inş. gelmesin diye dua ediyordur![]()
istatistiklere soccernetten baktım ama ne kadar güvenilir bir site bilmiyorum
Forumdaki kuşlar inş. gelmesin diye dua ediyordur![]()
Ben gelmesine fazla sıcak bakmıyorum bırak sen kuşları onların fikri önemli değil![]()
Govou nasil bir oyuncu? Kac yasinda? 4-3-3 sistemine gider mi? Arkadaslar..?
LİNDEROTH:m26:
Owen hakkındaki istatistiklerden pek emin olamadım. son iki sezon 60 maç ilk 11 başlamadı. Bayağı bir maçta sonradan girdi diye biliyorum. Hatta geçen gün baktım oynadığı son 5 maçtan 3'ünde sonradan girmiş vs. Bence birkez daha bakın.
Ayrıca Govou ve Owen mevkileri itibariyle farklı oyuncular. Govou'nun kanat/ikinci forvet, Owen'ın santrafor olduğu düşünülürse, Govou'nun istatistikleri daha iştah açıcı. Bu ikisi alınırsa zaten bu sene bizi tutabilecek pek fazla takım tanımıyorum.