# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru

Forumdaki kuşlar inş. gelmesin diye dua ediyordur :D

Owen hakkındaki istatistiklerden pek emin olamadım. son iki sezon 60 maç ilk 11 başlamadı. Bayağı bir maçta sonradan girdi diye biliyorum. Hatta geçen gün baktım oynadığı son 5 maçtan 3'ünde sonradan girmiş vs. Bence birkez daha bakın.

Ayrıca Govou ve Owen mevkileri itibariyle farklı oyuncular. Govou'nun kanat/ikinci forvet, Owen'ın santrafor olduğu düşünülürse, Govou'nun istatistikleri daha iştah açıcı. Bu ikisi alınırsa zaten bu sene bizi tutabilecek pek fazla takım tanımıyorum.

istatistiklere soccernetten baktım ama ne kadar güvenilir bir site bilmiyorum

Govou nasil bir oyuncu? Kac yasinda? 4-3-3 sistemine gider mi? Arkadaslar..?

SIDNEY GOVOU KİMDİR?

1996 yılında Lyon'un altyapısında kariyerine başlayan Govou, 1999 yılında profesyonel olarak Fransız temsilcisinde forma giymeye başladı. Lyon forması altında 367 maça resmi maça çıkan Fransız yıldız, bu maçlarda rakip filelere 72 gol atma başarısı gösterdi. Lyon'da genelde "kanatlarda" görev yapan Govou, özellikle sürati, top tekniği ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.

Lyon'da 7 şampiyonluk, iki kupa şampiyonluğu gören Govou, 37 kez giydiği Fransa Milli forması altında 2003 yılında Konfederasyon Kupası şampiyonluğu ve 2006 Dünya Kupası'nda final sevinci yaşadı. 30 yaşında olan Govou, 1.75 boyunda orta saha ve forvet bölgelerinde görev yapıyor.

Govou hızlı, güçlü ve ayaklarına hakim bir oyuncudur. Son vuruşları ve gol pozisyonuna girme konusunda etkili değil ama zaten striker değil. 4-3-3'ün Sağ ve sol kanatlarında çok etkili olur diye düşünüyorum.

29 yaşında sanırım.

linderoth dan hayır gelmez bence daha erkenden kendisine teşekkür edip sözleşmesini fesh etmek gerek.

nonda da keza öyle

lincoln'ü hiç söylemiyorum

şu an elimizde leo-kewell-baros ve govou var diyelim 4 tanede yabancı hakkımız var

bir adet sağ bek,orta saha pas yüzdesi yüksek olan biri olmalı pres yapmalı,stoper ve santrafor baros alternatifsiz kaldı...

Owen hakkındaki istatistiklerden pek emin olamadım. son iki sezon 60 maç ilk 11 başlamadı. Bayağı bir maçta sonradan girdi diye biliyorum. Hatta geçen gün baktım oynadığı son 5 maçtan 3'ünde sonradan girmiş vs. Bence birkez daha bakın.

Ayrıca Govou ve Owen mevkileri itibariyle farklı oyuncular. Govou'nun kanat/ikinci forvet, Owen'ın santrafor olduğu düşünülürse, Govou'nun istatistikleri daha iştah açıcı. Bu ikisi alınırsa zaten bu sene bizi tutabilecek pek fazla takım tanımıyorum.

60 maçın tamamı lig maçı değil dikkatini çekerim 45i lig maçı son sezon 21 maç 11de başlamış 7 kez sonradan oyuna girmiş 8 golü var

Konuyu Toplam 259 Üye okuyor. (100 Kayıtlı üye ve 159 Misafir)

Ümit_yavas, Refik Akkülah, mahmut demir, Adil Cem EKİNCİ, Fırat Parlar, Serhat Tasdelen, Cüneyt Sertel, Berkan Çatal, Sinan karabasan, Furkan Boz, Cenk Yelkenci, ERCAN ÖNDER, Mustafa OKTAY, Umut Yaşar, Enes Koyuncu, Emre Baldan, Mustafa Yanar, ersin tuncay, metin kaya, Baris Arslan, Volkan Samastı, Koray Sarıoğlu, duran çalan, Ahmet Çelik, burak-kara, Oytun Béda, Ugur Uludag, YAKUP GÖKER, emre aydin, Ferhat Karakurt, Berk YILMAZ, Haktan Türkalp, Murat KARTAL, Recep Karataş, Deniz Dere, Fatih çimen, Kadir Unal, Ziya Karasahin, MertTarlan, Deniz Özer, özgür şen, Koray Türkoğlu, Hüseyin Özçelik, Kaan Acar, Okan Çelik, Anıl Tatar, fatih can, Baris Akgun, Serkan Öztürk, Tunc Cumali, Egemen Uluerciyes+, Kürşad Yalçındağ, emrah akkuş, Asım Telli, M.Rasit ÜNVER, gökmen sencer, gurkan sadikoglu, fatih atmaca, S.Onur Demirci, Kerem Görmüş, didem martinovic, Cüneyt Şimşek, iLkhan Seymen, Tansu Akın, Nida Bereoğlu, Faruk Demirtas, tamer büyük, Sezer Yılmazer, Ertuğrul Topcu, Tufan Kutbay, okan gül, Burak YANAŞMA, serdarburak, Eren Uz, Yusuf Tekgül, Burak Eren, Cafer Oruc, Arda Aktararlar, Berkay Şen, Taha Karaca, Zafer YILMAZ, Gürkan Hüray, Oğuz Derici, Erhan Aksu, emrah kaya, Yağız Harunoğlu, mustafa kolagasi, Yalın Aydın, Önder Şahin, mutlu turan, yasin şahin, Serhat Yeşilmen, Umut Şen, Can Tatar, Murat Avcı, Emrah Çekil, Ilker Tepe, Ufuk Güven

Leo

Ugur Servet ??? Balta

Topal ??? Arda

Govou Kewell

Baros

Yabanci stoper ve orta saha transferleri yapilmazsa bile Ayhan ve saglam bir Güngör bos bölgeleri fazlasiyla doldurur! Ama Baros'a yerli bir yedek lazim..

Benim gözümde Malouda'nın sağ ayaklısı çok yerinde ve yapabileceğimiz en iyi transferlerden biri olur.

Hizli cevap'lariniz icin tesekürler arkadaslar.

Konuyu Toplam 268 Üye okuyor. (105 Kayıtlı üye ve 163 Misafir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt