# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru

abartmayalım. Govou iyi bir adam ama gerek yaşı, gerek formu sebebiyle çok çok faydalı olacak bir transfer değil. mutlaka faydalı olacaktır şüphem yok. yine de maç kurtarmasını falan beklemeyelim.

Govou iyi oyuncudur, gelmesini isterim.Babel, Quaresma vb. isimlere kendilerini fazla kaptıran arkadaşlar elbette Govou'yu beğenmeyecekler, onlara tavsiyemiz bir an önce içinde bulunudukları hayal dünyasından çıkmaları.Her sene bu saçma sapan duyumcular yüzünden böyle hayal kırıklıkları yaşayan taraftarlarımız oluyor.Siz siz olun duyumculara inanıp da kendinizi Real Madrid zannetmeyin.Kulübün mali yapısı belli, gelirleri belli, giderleri belli, borçları belli, stadı belli...

Govou bizim için bir süperstar değildir, ''Galatasaray nasıl getirdi bu adamı'' tarzı düşüncelere sebebiyet verecek bir oyuncu değildir ama yabana atılacak oyuncu da değildir.

çift yölü oyuncu sağ açık oynar işte kewell da barosla oynar güzel olur

Arkadaşlar benim anlamadığım olay.Sizler eleştiriyorsunuz yok olmasın filan diye saygı duyuyorum kişisel olarak beğenmeyebilirsiniz.Ama kusura bakmayında Rijkaard beğenip onay verdikden sonra bizlerin beğenip beğenmemizle ne ilgisi var.

Bizim görevimiz GStore gidip formamızı almak.Geri kalan alındıkdan sonra hocamızın işi.Kadroyuda kurar alınan oyuncularıda sisteminin içine sokup oynatır.Bizde görevimizi yapıp stada gidip destekliyecez.Olay bu kadar basit;)

Rijkaard onay verdiyse sorun yok,Rijkaard'ın olur dedigine yanlış dersek çarpılırız mazallah :D

Off bu gelmesin,Owen gelsin ! :(

Oynacağımız sistemdeki faydaları açısından sıralayacak olursam;

Babel > Owen > Govou derim.

Oyuncunun geçmiş kariyer sıralamasında, bu sıralama söz konusu değil tabii ki.

şurda govouyuda beğenmeyenler çıktı ya ben daha bişi demiyorum..bratular tamaslar lukunkular ne çabuk unutuldu...ne yapsa yaranamaz yönetim..

arkadaşlar benim anlamadığım olay.sizler eleştiriyorsunuz yok olmasın filan diye saygı duyuyorum kişisel olarak beğenmeyebilirsiniz.ama kusura bakmayında rijkaard beğenip onay verdikden sonra bizlerin beğenip beğenmemizle ne ilgisi var.

Bizim görevimiz gstore gidip formamızı almak.geri kalan alındıkdan sonra hocamızın işi.kadroyuda kurar alınan oyuncularıda sisteminin içine sokup oynatır.bizde görevimizi yapıp stada gidip destekliyecez.olay bu kadar basit;)

nokta!

Oynacağımız sistemdeki faydaları açısından sıralayacak olursam;

Babel > Owen > Govou derim.

Oyuncunun geçmiş kariyer sıralamasında, bu sıralama söz konusu değil tabii ki.

aynen.. govou artık bir hayli sermayeyi tüketmiş bir oyuncudur.. anlayamıyorum yönetim hep aynı hataları yapıyor, nonda,lincoln,linderoth bunlara bakıp nerede hata yaptık diyeceklerine üstüne üstüne gidiyorlar..

arkadaşlar benim anlamadığım olay.sizler eleştiriyorsunuz yok olmasın filan diye saygı duyuyorum kişisel olarak beğenmeyebilirsiniz.ama kusura bakmayında rijkaard beğenip onay verdikden sonra bizlerin beğenip beğenmemizle ne ilgisi var.

Bizim görevimiz gstore gidip formamızı almak.geri kalan alındıkdan sonra hocamızın işi.kadroyuda kurar alınan oyuncularıda sisteminin içine sokup oynatır.bizde görevimizi yapıp stada gidip destekliyecez.olay bu kadar basit;)

:005::005::005::005:

(121 Kayıtlı üye ve 150 Misafir)

:D Üyeden çok misafir var

Lincoln gidip Biglia gelse süper ötesi birşey olur...Avrupa'da ses getirecek bir kadromuz olur...

Galatasaray bir an önce kontejani fuzuli yere dolduran adamlari şutlamalı ..

Lincoln = Rijkard'ın sisteminde yeri yok üstelik sorunlu

Linderoth = Müzminin müzmini :D

Nonda = Eger yedek bekleyecekse bu görevi ümit karan'da layikiyla yapabilirdi

Bu 3 isimden hayir g-e-l-m-e-z

Anlasilan Bu sezon da ortalama 3-4 yabanciyla oynayacagiz .

Leo,Kewell,Baros,Govuo ?

Govou konusu altında Lincoln gidip Biglia gelse mesajı... :D Alakasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt