# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou

Haldün Üstünel de kesin dille yalanlamis renkdaslar..

Kaynak: Lig radyo

ADNAN SEZGİN AÇIKLADI!..

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için Milan Baros´un yanına partner olarak adı geçen O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou hakkında MARATON.COM.TR’ye açıklamada bulundu.

Telefon ile ulaştığımız Adnan Sezgin yaptığı açıklama, Bahsi geçen oyuncu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını ve bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığına anlam veremediğini belirtti. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Adnan Sezgin en kısa zamanda yeni transferlerin takıma katılacağının da müjdesini verdi.

Arkadaşlar bir kez daha soruyorum :):):).Bu adamı izleme şansını pek bulamadım:).Nasıl bir oyuncu bize çok yararlı olur mu?:).

''''Bahsi geçen oyuncu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını ve bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığına anlam veremediğini belirtti' adnan sezgin her futbolcu transferiyle ilgili geçen senelerde bu cümleyi kurdu....

Bu haber iki anlama yorulur.

1-)Ya gerçekten Govou ile ilgili hiç bir görüşme yapılmadı ve sadece bir balon haber.

2-)Oyuncuyla ciddi anlamda anlaşıldıysa,fiyat yükseltmemek için böyle konuşuluyor olunabilir.

Hayırlısı..

adnan sezgin için iç transfer haldün içinde dış transferden sorumlu diye başkan açıklama yaptı .hala ne diye Govou yu buna soruyorlarki?

Türspor.net :

"Bizim bu aksam 2:30 aciklamaya hazirladigimiz 3. "kara bela" transferi malesef bir arkadasimizin hatasi yüzünden Medyaya yayilmistir!

Bu haberi aciklamak icin saniyeleri sayan arkadasimiz, heycanlanan 2 de 1 evinde Govou diye bagriyormus ve ne yazik ki karsi evinde oturan DHA muhaberi bu sesi duymustur.

Bu Hirsiz ve Yalan medyayi protesto eder, artik bizden NAH "kara bela" transfer duyumu alirsiniz diyoruz!"

Kara belanizi seveyim, kaynak göstermeden kullanmayin!

Boyle bir aciklama bekliyorum ))))

türspor.net :

"bizim bu aksam 2:30 aciklamaya hazirladigimiz 3. "kara bela" transferi malesef bir arkadasimizin hatasi yüzünden medyaya yayilmistir!

Bu haberi aciklamak icin saniyeleri sayan arkadasimiz, heycanlanan 2 de 1 evinde govou diye bagriyormus ve ne yazik ki karsi evinde oturan dha muhaberi bu sesi duymustur.

Bu hirsiz ve yalan medyayi protesto eder, artik bizden nah "kara bela" transfer duyumu alirsiniz diyoruz!"

kara belanizi seveyim, kaynak göstermeden kullanmayin!

:D

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin yalanladıysa bu transfer olmayacaktır.

Zaten bencede Govou gelecek olsaydı Temmuz ayı beklenmez, son bir nokta konulurdu transfere olumlu veya olumsuz. Ben bonservisi elinde olan yabancı oyuncular bekliyorum.

:m26::m26::m26:
Türspor.net :

"Bizim bu aksam 2:30 aciklamaya hazirladigimiz 3. "kara bela" transferi malesef bir arkadasimizin hatasi yüzünden Medyaya yayilmistir!

Bu haberi aciklamak icin saniyeleri sayan arkadasimiz, heycanlanan 2 de 1 evinde Govou diye bagriyormus ve ne yazik ki karsi evinde oturan DHA muhaberi bu sesi duymustur.

Bu Hirsiz ve Yalan medyayi protesto eder, artik bizden NAH "kara bela" transfer duyumu alirsiniz diyoruz!"

Kara belanizi seveyim, kaynak göstermeden kullanmayin!

Herkes neden Adnan Sezgin'e karşı durumda.Adam Galatasaray'ın 3 numaralı adamı.Sanki bir tek transfer için var.Tüm başarılarda/başarızlıklarda onun da imzası var.Bir tek yurt içi transferine bakıyor düşüncesi çok yanlış.

Türkspor.net şimdi Govou GALATASARAY'da, bizim istihbarat kaynklarımız bizi yanıltmadı diye övünürler. Birkaç gün sonra da şöyle derler:

"Bu YALAN ve SAZAN medyası Govou'yu GALATASARAY'a getirirken biz bu transferin gerçekleşmeyeceğini zaten biliyorduk."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt