# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou

Govou çok yönlü bir oyuncu 4-3-3 ve 4-4-2 sistemlerinde oynayabiliriz. Bu yüzden çok istiyorum bu adamı...

ITALY/ FIORENTINA, Govou is an option

17 Jun| Giuliano Nesti | read 722

Fiorentina are considering making a move for France and Olympique Lyon winger Sidney Govou (29), whose contract expires on June 30.

Herkes neden Adnan Sezgin'e karşı durumda.Adam Galatasaray'ın 3 numaralı adamı.Sanki bir tek transfer için var.Tüm başarılarda/başarızlıklarda onun da imzası var.Bir tek yurt içi transferine bakıyor düşüncesi çok yanlış.

Yurtici transfer calismasi buysa biraksin bu isi.

Mustafa Sarp´i yönetici olsaydim rahatlikla IBB´ye alabilirdim mesela.

Basari degil bu.Görelim calismasini bakalim.Yurt ici transferlerle Adnan Bey ilgileniyormus.Pehh

Basari degil bu.Görelim calismasini bakalim.Yurt ici transferlerle Adnan Bey ilgileniyormus.Pehh

Ya sanki adam gidip habersiz getiriyor oyuncuları.Adnan Polat'ın da Haldun Üstünel 'in de haberi vardır.Bu kadar küçük düşünme olmaz ki.Adam sadece transferle ilgilenmiyordur ki,tüm projelerde imzası vardır.

Neden yönetici olmadın sen? Olsaydın ya..

Neden yönetici olmadın sen? Olsaydın ya..

Demek istedigimi anlamadiysan o senin sorunun.

Burda kisisel olarak hava atmak istemedim.

Yurt ici transferinden Adnan Sezgin sorumluysa göstersin marifetini dedim.

Marifet Mustafa Sarp´mi?Bence degil...Yapamiyorsa da o ise de Haldun Üstünel baksin.

ya Ergun Gürsoya göre adnan sezgine bin şükür....

dün çıkmış ben olsam ardayı 15 milyon euroya satardım dior...

ama yine de Adnan sezgin GSye yakışmayan bi adam...

Bugün G.Saray kampında sabah başlayan hareketlilik öğlen saatlerine kadar sürdü..

Kampı takip eden gazetecilerin birbirlerine sorduğu tek soru ortalarda görünmeyen HALDUN ÜSTÜNEL NEREDE? sorusuydu..

Adnan Sezgin kamptaydı.. Bir ara o da yok oldu.. Ama Haldun ÜStünel hiç yoktu..

Bu arada Haldun Üstünel'in Fransa'ya gittiği haberi geldi.. Haber doğru olabilirdi..

Haldun Üstünel Fransa'ya gitmişse, mutlaka BEKLENEN FUTBOLCUYU alıp gelecekti..

Hadun ÜStünel geçtiğimiz günlerde "İki futbolcuyu ikna ettik. Sülalesini ikna etmemiz çok zor oldu.. Kısa sürede kampa katılacaklar" dememiş miydi?

Her ne kadar Turkspor.net "Haldun Üstünel'in kendisi böyle demedi' Lig TV haber görüntülerinin altında seslendirme ile bu haberi kendi yazdığı senaryo ile verdi dediyse de dinletememişti..

TURKSPOR.NET İLK HEDEF SAĞ AÇIK DİYE MANŞETE KOYMUŞTU..

Haldun Üstünel'in açıkladığı iki isim mutlaka ve mutlaka Turkspor.net'in açıkladığı gibi sağ kanat oyuncusu olmalıydı.

Turkspor.net'in Remy,Senderos haberlerini ertesi günü kendi haberi gibi KADİR ÇETİNÇALI imzası ile servis yapan DHA yine turkspor.net in izinden gidiyordu..

Galatasaray muhabirleri birbirlerin VAR MI BİR İSTİHBARAT diye sorarken aranan kan bulundu..

KADİR ÇETİNÇALI BOMBAYI PATLATTI..

SİDNEY GOVOU İLE G.SARAY ANLAŞTI..

Haber şöyleydi..

KADİR ÇETİNÇALI - TEGELEN / DHA

Milan Baros´un yanına partner arayan Galatasaray O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou'yu bitirmek üzere.

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, 4 gündür transferi için uğraş verdiği Benin asıllı Fransız futbolcunun transferinde sona yaklaştı. Üstünel'in Govou'nun ailesi ve eşini de büyük oranda ikna ettiği ve Govou'nun sarı kırmızılı takıma imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray, kulübünün de takımdan ayrılmasına olumlu baktığı golcü futbolcu için O. Lyon'la büyük oranda anlaşmaya varmıştı.

Üstünel'in 1-2 gün içinde Govou'yu Hollanda kampına getirmesi bekleniyor. Galatasaray'a gelmesi durumunda Baros'un partneri olacak Sidney Govou, Çek futbolcu ile 2007 yılında Lyon'da birlikte forma giymişti.

Santrafor ve sağ açık mevkisinde oynayan Govou 37 kez giydiği Fransa Milli Takım formasıyla 10 gole imza attı. Govou, Lyon formasıyla ise 367 maçta 72 gol kaydetti.

EVET HABER BOMBA TESİRİ YAPTI..

TURKSPOR.NET'E gelen yorumların bir çoğunda DHA ve Kadir Çetinçalı SAĞLAM KAYNAK Govou geliyor.. derken tüm yorumlarda ortak tek bir görüş vardı TURKSPOR.NET YAZMADAN İNANMAYIZ..

Evet Turkspor.net istihbarat kaynakları hemen harekete geçti.. Çok kısa sürede gereken bilgiler geldi..

Ancak Turkspor.net bu bilgileri hemen sayfasına koymadı..

Haberin medyada yankılanış şeklini bekledi..

DOĞAN HABER AJANSI haberi önce MİLLİYET'de manşete taşındı.. Sonra haberden habersiz, sadece ticari amaçla hizmet veren SPORX.COM ve onun SANAL GALATASARAY SİTESİ webaslan.com haberi manşetlere taşıdı.. Kimdir ler hazırlandı.. Fotoğraflar videolar heyecanla bulundu.. Evet bu defa DHA kaynaklı olsa da EL HABERİ İLE GAZETECİLİĞE SOYUNAN Sporx haberi manşetine taşıyarak İLK VEREN OLABİLİMEK İÇİN ALARM VERDİ VE BAŞARDI..

Sonrasında NTV , Kanal 24 , maraton.com.tr ve olaya temkinli yaklaşan iddia diye veren ajansspor hariç tüm siteler haberi KESİN BİR DİLLE VERDİ..

Her şeye rağmen gözler TURKSPOR.NET teydi..

ve işte TURKSPOR.NET İSTİHBARAT KAYNAKLARININ BİLDİRDİKLERİ..

Haberin duyulması ile birlikte harekete geçen turkspor.net istihbarat kaynakları kısa süre sonra tüm detayları verdiler..

EVET ÜSTÜNEL FRANSA'DA..

Turkspor.net EVET ABİ ÜSTÜNEL FRANSA'DA dediklerinde o zaman Tamamdır dedik..

Aama sonra verdikleri bilgiler tirajikomik bir YALAN-SAZAN MEDYASI örneğini ortaya koyuyordu..

turkspor.net istihbarat kaynakları şunları söylüyordu..

HALDUN ÜSTÜNEL FRANSA'DA ÇÜNKÜ CANNES'DE ÇOK GÜZEL BİR YAZLIĞI VAR.. BUGÜN KENDİSİNE İZİN VERDİ. AİLESİ VE DOSTLAR ILE ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMDİLER DENİZE GİRDİLER, GÜNEŞLENDİLER.. AYRICA GOVOU İSMİ G.SARAY GÜNDEMİNE HİÇ GELMEDİ.. ÜSTÜNEL FRANSA'DA HABERİNİ ALANLAR SENARYO YAZMIŞLAR.. ÜSTÜNEL BIRAKIN BU FUTBOLCUNUN BABASINI, ANNESİNİ, EŞİNİ KENDİSİ İLE BİLE GÖRÜŞMÜŞ DEĞİL.. YANİ TAMAMEN YALAN..

Evet şimdi eğer bu haberi çok sevgili dostumuz KADİR ÇETİNÇALI geçmişse OHAAAAA demekten başka çare kalmıyor..

G.Saray'dan bir umutla transfer haberi bekleyen milyonlarca insanı APTAL YERİNE KOYMAK, YALAN VE DOLANLA KANDIRARAK DUYGULARI İLE OYNAMAK, ASLI ASTARI OLMAYAN TRANSFER HABERLERİ VERMEK bağlı olduğun kuruluşa yakışır ama sana yakışmadı..

SANKIN AMA SAKIN BİR DAHA YAPMA..

turkspor.net varken yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmıyor.. Bunu bilmiyorsan daha çok rezil olursunuz..

EVET

HOLDİNG MEDYASI DEDİĞİMİZ

DOĞAN MEDYASI GEÇTİĞİ HABER İLE

YALAN medyasının en güzel örneği olurken,

Haberden, istihbarattan habersiz SAZAN medyası bir kez daha acizliğini ortaya koyuyor ve YALAN HABERİ, YILIN HABERİ DİYE MANŞETLERİNE TAŞIYORDU..

Turkspor.net YALANLAMAKTAN bıktı..

YALAN VE SAZAN MEDYASI, yüregi renkleri için atan milyonların duyguları ile oynamaktan bıkmadı..

Yazık.. Yazık.. Aynı çatı aldında hem G.Saray, hem Fenerbahçe hem Beşiktaş siteleri yaparak milleti gaza getirerek, birbirine vurdururak hit peşinde koşanlara YAZIK..

YAZIK İNSANLARIN DUYGULARI İLE OYNAYANLAR..

YAZIK MUHABİRLERİNİ YALAN DA OLSA TRANSFER HABERİ İSTİYORUM, ÇÜNKÜ YALAN GAZETE SATTIRIYOR diyen okuyucuyu YOLUNACAK KAZ gibi gören PATRONLARA YAZIK..

Allah hepinizin....

Gönlüne göre versin..

Turkspor.net
:D

ya Ergun Gürsoya göre adnan sezgine bin şükür....

dün çıkmış ben olsam ardayı 15 milyon euroya satardım dior...

ama yine de Adnan sezgin GSye yakışmayan bi adam...

Neye göre yakışmıyor ki,adam hakkında ne biliyoruz.İlerde Haldun Üstünel aynı şeyleri söylemeyeceğine kanıt var mıdır?Bahsettiğimiz Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel Galatasaray 2 ve 3 numaralı adamları.Emin ol yabancı transferlerinde de Adnan Sezgin'in onayı vardır.Sanki tek başına iş çeviriyor bu adamlar.

Transferler bitti bence yarın veya öbür gün açıklanacak, gelecek 2 isimde bonservisi elinde oyuncular olacak, kontratlarının bitişi bekleniyor.

Türkspor'un yazısı beni ağlatacak.Çok duygu yüklü olmuş.:asd:

Sonrasında NTV , Kanal 24 , maraton.com.tr ve olaya temkinli yaklaşan iddia diye veren ajansspor hariç tüm siteler haberi KESİN BİR DİLLE VERDİ..

Her şeye rağmen gözler TURKSPOR.NET teydi..

:D:ka25::D:D:D:D:D

Kadir Cetincali´da güzelce nasibini almis ama:D

Bir daha sakin yapma:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt