Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
4.sezon 5.bölüm yayında...dehşet...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Blu tv hesabı veren de yok ki izleyelim4.sezon 5.bölüm yayında...dehşet...
6-7 bölüm izledim karışık olarak niye ön yargı olsun ki.İzledim ve saçma geldiah be önyargı işte türkün sorunu...hürmetler serkan reis...
tamam ruhun sağolsun bremin6-7 bölüm izledim karışık olarak niye ön yargı olsun ki.İzledim ve saçma geldi![]()
Son 3 sezondur türk dizi tarihine geçecek aksiyon sahneleri izlettirdiler hele ki geçen sezon finali...Değil türkiyede dünyadaki en gerçekçi boğaz kesme sahnesine sahipti...Link var mı reisTümer Ağabeyi yediler...sülalesinden sadece 2 kişi kaldı...Elbet Bir Gün...Arap Osman'dan intikamını aldığı gibi Yahya'dan da intikamlarını alacaklar...Bu arada berto dün duvarda akrobasi yaptı...Necati Şaşmaz'ın ağaç üstünden zıplayıp sırp sniperı indirmesi ve dgm'den yağmur borusu ve elektrik direğinden çıkmasından sonra dublörsüz en iyi bireysel aktör performansıydı...Son 3 sezondur türk dizi tarihine geçecek aksiyon sahneleri izlettirdiler hele ki geçen sezon finali...Değil türkiyede dünyadaki en gerçekçi boğaz kesme sahnesine sahipti...
blu tv çok titiz ama geçen sene sezon finaline bir bakayım bugünkü bertonun hareketi de hemen düşmez maalesef daha birkaç saat oldu yayınlanalı bir bakıp dönüyorum kardeşimeLink var mı reis
Link var mı reis
Evet size göre değil sex and the city, friends filan izleyin...
Bu Burak ile Cengo'nun teyzo oğlu Bilo sağlam tabanca...Adnan'ın yeğeni...Sulh yaptılar bizimkilerle zaten bunlar da Hürriyet Mahallesinden Savaşlardan çok Cio Baba'nın çocukluk tayfasındanlar...Burak ile matrak hapishane telefon konuşması
Fragmanı dışında bir şey bırakmamışlar reis...
Tümer Ağabey'in İntikam Zamanı!!!
Oz'u aştı ama sadece hapishane değil hapishane-hücre-firar-adana seyhan cemal gürsel mahallesi (sosyete)inden tut da dizinin merkezi olan hürriyet mahallesine hatta antep-diyarbakır-mersin-hatay her yere yayılan gerçekçi değil neredeyse tamamen gerçek bir iş...Tavsiye ederim...Youtube dizisi olarak başlayıp kanal d'nin bölüm başı 1 trilyon teklifini reddedip özlerini korumak adına blu tv'de yayına geçen case study bir iş...hapisjane dizisimi bu reis
tek mekan orası mı. OZ u özleyen hücrelere şifalar getirir mi
Hiç işte maksat bana bulaşmakfriends ile bu diziyi nasıl kıyasladınız nasıl bi ortak nokta yakaladınız cidden merak etmiyorum