Çocuk olunca dönüş yapmak zorunda kaldım maalesef. Gerçi geri dönme durumun her zaman var rahatım o yüzden ama şartlar böyle zorunda kıldı. Orada şirket aracını kullanıyordum. Buraya gelince buradaki arabaya kaldık. O da yetmiyor. Bakalım bu hafta iyice bir araştırıp ona göre bir şeyler ayarlamaya çalışıcam.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arabadan beklentine göre değişir tabi ama Hyundai i20 yi kullanıyorsan egea'yi rahat kullanabilirsin. Tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden.

Egea cross bakıyorum evet. 180 bin liradan neredeyse sıfır km araçlar var.

Sedan Egea lar da çok iyi. Fiyat 140 bine düşüyor. Korona durumu netleşsin ikisinden birini almayı düşünüyorum. Egea'yi beğeniyorum. Benzin koklayan araba severim ben.
Benzin olmuş 8 lira, koklasa kaç yazar sana yıldaki toplam karı 2 bin lirayı geçmez. Dizel üretimleri duruyor artık zaten, fabrika çıkışı LPGli diye Honda satılıyordu o da seneye yok sanırım ithal versiyonu gelecek.

Araç fiyatının en az yarısı; benzinin 4te 3ü ÖTV zaten, bu koşullarda hala bu araç yoğunluğu olması manyaklık.

1.4 veya 1.6 Egea LPG olmadan kullanılmaz bence. 1.4 sanılanın aksine şehir içi yakıtı yüksek. Egea'da bence 1.3 MJ tam Türkiye paket. Performans güldürmez de öldürmez de az yakar, sorunsuz motor vs.

1.4 veya 1.6 Egea LPG olmadan kullanılmaz bence. 1.4 sanılanın aksine şehir içi yakıtı yüksek. Egea'da bence 1.3 MJ tam Türkiye paket. Performans güldürmez de öldürmez de az yakar, sorunsuz motor vs.

1.3 mj için de yağ yakma sıkıntısı var diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

1.3 mj için de yağ yakma sıkıntısı var diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Yok yav tam aksine 1.4 için diyorlar onu. 1.3 mj taksici dostudur. Kroniği olsa taksi sektörü perişan olurdu.

Evet nasıl büyüdüysek büyümenin ertesi günü tüm otomobil firmaları zammı çakmışlar.

Doğalgaz zammı geldi üstüne motorine zam yapılıp vergiden düşüldü.

Araba almayı düşünenler % 50'lik dilimde bakıyorlarsa bir an önce alsınlar derim bir kaç ay sonra Egealar bile % 80'lik dilime girer böyle giderse.

Yerli araba ne zaman gelir onun fiyati dusuk olur herhalde dimi

Ülkenin her alanında olduğu gibi burada da saçma sapan bir fiyatlandırma var. Maalesef hic dusunmeden bu rakamları veriyorlar. Cebindeki paraya göre de almıyor artık insanlar, 100-150bin lira kredi cekiyorlar.

olmuşken daha iyisi olsun zamanlarını geride bırakmak lzm

Ülkenin her alanında olduğu gibi burada da saçma sapan bir fiyatlandırma var. Maalesef hic dusunmeden bu rakamları veriyorlar. Cebindeki paraya göre de almıyor artık insanlar, 100-150bin lira kredi cekiyorlar.

olmuşken daha iyisi olsun zamanlarını geride bırakmak lzm
En kötü ihtimal satıp krediyi kapatırım düşüncesinde insanlar.
Sıfır araba alıp 1 sene sonra düğün parası yapanı da duydum.
Kar bile ettim diyordu.

Bu araba ve ev piyasasında şunu anladım, aldın aldın alamazsan zaten bir daha alamazsan.
450 bine yazlık aldım 68bin euro ediyordu, şimdi 1 milyon TL olmuş.
2 sene olmadı alalı.

Gscimbom mobil

En kötü ihtimal satıp krediyi kapatırım düşüncesinde insanlar.
Sıfır araba alıp 1 sene sonra düğün parası yapanı da duydum.
Kar bile ettim diyordu.

Bu araba ve ev piyasasında şunu anladım, aldın aldın alamazsan zaten bir daha alamazsan.
450 bine yazlık aldım 68bin euro ediyordu, şimdi 1 milyon TL olmuş.
2 sene olmadı alalı.

Gscimbom mobil
Katılıyorum. Güya geçen sene ötv indirimi olacaktı herkes bekliyordu çat diye zammı soktular.

Bi 100 bin falan biriktireyim araba alırım diyodum bi kaç sene önce şimdi 100 bini biriktirdik ama piyasada alacak araba yok o paraya.

Geçen bi tanıdığım Kartal almış bilmem kaç model 25 bin liraya. Valla yazık günah.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum. Güya geçen sene ötv indirimi olacaktı herkes bekliyordu çat diye zammı soktular.
Ucuz kredi verdiler geçen sene, zaten piyasayı patlatan da o oldu ve ÖTV zammı yaptılar.

Araç piyasası son 2 yılda kazandırmıyordu ta ki pandemiye kadar, kasımdan beri yine kazandırmıyor.

Ekim sonrası alan herkesin elinde patladı. Üstüne kaç aydır satamadılar, zamandan da kayıp var.

Geri
Üst Alt