Corolla da yalıtım gerçekten çok kötü, 2013 Polo aracım bu kadar içeri ses almıyordu. Onun dışında gayet rahat bir araç. Orta paket 250bin TL’ye satılıyor. Bu rakamlara alınabilecek sıfır km en iyi araçlardan birisi.

Çevremde herkeste bir SUV araç sevdası var 1-2 yıldır.
Geçen yaz VW T-Roc aldım ikinci araba olarak.
En çok dedem beğendi.
Inip binmesi çok rahat.

Iki araba kapının önünde olunca her zaman tercihim T-Roc oluyor.
Çocuklar da rahat binip iniyor.
Yakıtı da iyi, bayır çamur tanımıyor her yere çıkıyor.

Bundan sonra ikinci arabam hep küçük SUV olacak.

Gscimbom mobil

Direkt enjeksiyonlu olduğu için LPG olayı 1.6 kadar verimli ve uygun olmayacak deniyordu, takıyorlar mı 1.5lere de?
LPG firmaları özel kit yaptı/yapıyor 1.5ler için.

1.6daki kadar fark yaratmıyor ama onda, 1.5in hali hazırda 1.6dan az yakmasının da etkisi var.

Ben 2 sene boyunca yemeden içmeden biriktirdiğim 100.000 lirayı içi geçmiş hurda arabalara mı vereceğim?Abv böyle işin!

Ben 2 sene boyunca yemeden içmeden biriktirdiğim 100.000 lirayı içi geçmiş hurda arabalara mı vereceğim?Abv böyle işin!
kripto kingdaşım 90bin tl ile geçen sene eylülde yola çıktım milletin leş arabalarına baktım baktım vazgeçtim. Şimdi aynı arabalar 130bin

Türkiye şartlarında iyi para biriktirmişsin aslında. Helal olsun.

Paranın değeri olmayınca her şey boş geliyor yatırımla ilgili. İyi (süper değil) yatırımlar dahi sadece eldeki miktarı koruyor gibi çünkü tl olarak kaldığında eriyor zaten.

Atiker olayı biraz geliştirdi. 1.5 olan sistemler de gaz ile beraber bir miktar benzin tüketimi de oluyor. 1000 km yolda ortalama 1.5 lt gibi benzin tüketimi oluyor. Bu kitin maliyeti de 850 Euro. Sorunsuz 4500tlye takılan bir KİT daha var onun sisteminde 100 km’de 1.5 lt benzin yakmaktadır.

bu dönemde araç almayın dostlar
fiyatlar düşecek
chp başa gelecek

LPG taktırmadım. 1.5 içim Brc markasını kullanıp öneren arkadaşlar var. Ücreti ortalama 850 Euro civarındadır. Ben Kocaeli’de oturuyorum araç ortalama 6.5-7.3 arasında yakıyor bu oranlar da araca LPG’yi pek taktırmayı düşünmüyorum.
Nasıl o kadar az yakıyor yav, kaç bin kilometre oldu?

Renktaşlar, shbnden.com da 2011 2012 model honda jazz fiyatları aynı yıl model focus3 den ortalamada daha pahalı gidiyor görünüyor. Nasıl olur bu?

Geri
Üst Alt