- 18 Temmuz 2009
- 81.952
- 239.335
- 5.263
Alış ve satış ekstrelerini paylaşmayanın gs.Yatırım bizim işimiz fener hissesindende vurucaz inş parayı, eylülde kagıdı 50 olur
Kolp.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alış ve satış ekstrelerini paylaşmayanın gs.Yatırım bizim işimiz fener hissesindende vurucaz inş parayı, eylülde kagıdı 50 olur
Geçen yaz VW T-Roc aldım ikinci araba olarak.Çevremde herkeste bir SUV araç sevdası var 1-2 yıldır.
LPG taktırdın mı1.5 otomatik Corolla aldım gayet memnunum.
Direkt enjeksiyonlu olduğu için LPG olayı 1.6 kadar verimli ve uygun olmayacak deniyordu, takıyorlar mı 1.5lere de?LPG taktırdın mı
LPG firmaları özel kit yaptı/yapıyor 1.5ler için.Direkt enjeksiyonlu olduğu için LPG olayı 1.6 kadar verimli ve uygun olmayacak deniyordu, takıyorlar mı 1.5lere de?
Alış ve satış ekstrelerini paylaşmayanın gs.
Kolp.

kripto kingdaşım 90bin tl ile geçen sene eylülde yola çıktım milletin leş arabalarına baktım baktım vazgeçtim. Şimdi aynı arabalar 130binBen 2 sene boyunca yemeden içmeden biriktirdiğim 100.000 lirayı içi geçmiş hurda arabalara mı vereceğim?Abv böyle işin!
Türkiye şartlarında iyi para biriktirmişsin aslında. Helal olsun.Ben 2 sene boyunca yemeden içmeden biriktirdiğim 100.000 lirayı içi geçmiş hurda arabalara mı vereceğim?Abv böyle işin!
LPG taktırmadım. 1.5 içim Brc markasını kullanıp öneren arkadaşlar var. Ücreti ortalama 850 Euro civarındadır. Ben Kocaeli’de oturuyorum araç ortalama 6.5-7.3 arasında yakıyor bu oranlar da araca LPG’yi pek taktırmayı düşünmüyorum.LPG taktırdın mı
Nasıl o kadar az yakıyor yav, kaç bin kilometre oldu?LPG taktırmadım. 1.5 içim Brc markasını kullanıp öneren arkadaşlar var. Ücreti ortalama 850 Euro civarındadır. Ben Kocaeli’de oturuyorum araç ortalama 6.5-7.3 arasında yakıyor bu oranlar da araca LPG’yi pek taktırmayı düşünmüyorum.
2023'e kadar 40% fiyatlanır demedi deme.bu dönemde araç almayın dostlar
fiyatlar düşecek
chp başa gelecek
3000 km oldu, ben de anlamadım. 1.4 manuel Polo aracım daha çok yakıyordu. Bir de aracı kısa mesafeli kullanıyorum buna rağmen çok az yakıyor. Pandemi çıkışları hep trafiğe denk gelmeme rağmen.Nasıl o kadar az yakıyor yav, kaç bin kilometre oldu?
chp geldikten sonra düzelecek2023'e kadar 40% fiyatlanır demedi deme.
Gscimbom mobil
Renktaşlar, shbnden.com da 2011 2012 model honda jazz fiyatları aynı yıl model focus3 den ortalamada daha pahalı gidiyor görünüyor. Nasıl olur bu?