- 18 Temmuz 2009
- 81.948
- 239.321
- 5.263
Full suyun altında mı kaldı lan nasıl oldu o mevzuDoğru araç pert olunca zarar edecem diye korktum ama sigortadan tanıdık bulduk,en üst sınırdan aldım parayı 200 bin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Full suyun altında mı kaldı lan nasıl oldu o mevzuDoğru araç pert olunca zarar edecem diye korktum ama sigortadan tanıdık bulduk,en üst sınırdan aldım parayı 200 bin .
Vitese kadar almış geceden su ,sabah geldiğimde sular çekilmişti ama koltuklar full çamurdu.Full suyun altında mı kaldı lan nasıl oldu o mevzu
Guzel taktikVitese kadar almış geceden su ,sabah geldiğimde sular çekilmişti ama koltuklar full çamurdu.
Abbasi açık konuş !!!Guzel taktik![]()
Mapusa girmek istememAbbasi açık konuş !!!
Ya bu tarcanlar ıyi hosta şahsen ben arabamı satarken oraya götürmek istemem bütün iç akşamları açıyorlar d segment araba var bende şimdi açacaklar ıyi oturtamayacaklar başlayacak trim sesi arabada ne kadar güvenebilirsin ki güzel montaj yapacaklarını.Bu aralar tarcanlar ekspertiz videolarina denk geldim. Ulan ne dalavere dönüyor bu araba satışlarında. Kendi amcasini tokatlayan mi dersin, kusursuz diye alinan arabanin on tarafi 2012 model arka tarafi 2015 model cikan araba mi dersin.
arka koltuğa emniyet kemeri koymuşlar mı :/
arka koltuğa emniyet kemeri koymuşlar mı :/
Yok maalesef. Ek ücretle temin edilebilir

Olsun Mercedes CLA'da da yol tutuşu yok
Olsun Mercedes CLA'da da yol tutuşu yok
Ne gibi artıları var rtaş?Tam 160'a istediği özelliklerde (km-tramer) bulabilir misin bilmiyorum ancak bunu öneririm;
Ekli dosyayı görüntüle 133373