Bu aralar tarcanlar ekspertiz videolarina denk geldim. Ulan ne dalavere dönüyor bu araba satışlarında. Kendi amcasini tokatlayan mi dersin, kusursuz diye alinan arabanin on tarafi 2012 model arka tarafi 2015 model cikan araba mi dersin.

Bu aralar tarcanlar ekspertiz videolarina denk geldim. Ulan ne dalavere dönüyor bu araba satışlarında. Kendi amcasini tokatlayan mi dersin, kusursuz diye alinan arabanin on tarafi 2012 model arka tarafi 2015 model cikan araba mi dersin.
Ya bu tarcanlar ıyi hosta şahsen ben arabamı satarken oraya götürmek istemem bütün iç akşamları açıyorlar d segment araba var bende şimdi açacaklar ıyi oturtamayacaklar başlayacak trim sesi arabada ne kadar güvenebilirsin ki güzel montaj yapacaklarını.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2011 Kia Ceed otomatik dizel 110 civarına bulunabiliyor. Ne diyorsunuz arabalardan anlayan arkadaşlar yeni kasalarını çok beğeniyorum ama gücüm buna yetiyor alınır mı bu aracın temizleri

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar dalga geçecekler hiç yazmasın.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

-Öğretmenlik yapıyorum.
-2013 modelden aşağı düşünmüyorum
- Genelde B segment araba baktım bu fiyatlara mecbur.
- Hatchbake araç önceleğimdir.

Eğer arabadan anlıyorsanız fikirleriniz benim için çok önemli.

Not: İ20,Clio,İbiza ve Corsa'nın 2015 üstü modellerine bakıyorum genelde.
Ancak tüm fikirlere açığım.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu fiyat aralığında çok bir fikir veremem malum alternatif sınırlı artık ama ilk aracınız olacaksa mümkün mertebe küçük ve boyalı araç tercih edin hatasız araç uzebilir sonrasında her sürtme kaza insanın canını sıkar..

Geri
Üst Alt