Toyota olmayan aracın fiyatını arttırmaktan geri kalmıyor

arkadaşlar araba almayı planlıyorum nereden alınıyor

Citroen Ami ve türevi araçların menzilini arttırabilirlerse Türkiye için iyi bir alternatif oluşturacaktır.

Alım gücü bu seviyelerde devam ederse A segmentler de mantıklı görülmeye başlar.

Renault kwid diye bir otomobil söylentisi vardı tr fiyatı vergiler dahil 100 bin tl olacak falan deniyor sadece söylenti hindistan bayağı satılmış bu araba Renault un düşük gelirli ülkeler için yaptığı otomobil deniyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sa

Bakım için filtre alacağım hava yağ polen

Marka ve nereden bulabileceğim hususunda destek verecek bir rdaş var mıdır?

Saygılarımla

Sa

Bakım için filtre alacağım hava yağ polen

Marka ve nereden bulabileceğim hususunda destek verecek bir rdaş var mıdır?

Saygılarımla
aleyküm selam. Servisten orijinalleri temin etmeyeceksen:

Kaliteli filtre için mann ----> Filtremarketim.com
Orta yollu filtre için filtron->Filtremarketim.com

Yağ ise shell iyidir Hyundai-Kia grubu için. Kitapçığından bakmak lazım ama muhtemelen Shell 5w30 helix ultra pro görür işini.

aleyküm selam. Servisten orijinalleri temin etmeyeceksen:

Kaliteli filtre için mann ----> Filtremarketim.com
Orta yollu filtre için filtron->Filtremarketim.com

Yağ ise shell iyidir Hyundai-Kia grubu için. Kitapçığından bakmak lazım ama muhtemelen Shell 5w30 helix ultra pro görür işini.
Eyvallah üstad. Castrol edge 5w30 öneriyorlar genelde ama iyi midir?

Onun orijinalini buldum. Filtreleri orijinal bulamıyordum. Dediğin site orijinalse ordan mann çakayım
Filtremarketim resmi distribütör bildiğim kadarıyla. Araştır istersen için rahatlar.

Nereden alırsan al iletişime geçip şasi numarasıyla ürün istemekte fayda var. Netten gelen ürünlerde uyum sorunu yaşanabiliyor malum.

Filtremarketim resmi distribütör bildiğim kadarıyla. Araştır istersen için rahatlar.

Nereden alırsan al iletişime geçip şasi numarasıyla ürün istemekte fayda var. Netten gelen ürünlerde uyum sorunu yaşanabiliyor malum.
değerli bilgiler için teşekkürler üstad

Kwidin tasarımı falan da kötü değil ama 50 beygir.

Corolla’dan Opel Mokka’ya geçmeyi düşünüyorum. Egea Cros bile yakında alınmayacak tutarlara gelir. Araca ihtiyacı olan elini çabuk tutsun.

Geri
Üst Alt