- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Toyota olmayan aracın fiyatını arttırmaktan geri kalmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fiyatlardan en geç şubatta sokarlar ama Türkiye'ye bu yıl az araç gelecek.Toyota olmayan aracın fiyatını arttırmaktan geri kalmıyor
Renault kwid diye bir otomobil söylentisi vardı tr fiyatı vergiler dahil 100 bin tl olacak falan deniyor sadece söylenti hindistan bayağı satılmış bu araba Renault un düşük gelirli ülkeler için yaptığı otomobil deniyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Servise neden götürmüyorsun?Sa
Bakım için filtre alacağım hava yağ polen
Marka ve nereden bulabileceğim hususunda destek verecek bir rdaş var mıdır?
Saygılarımla
Araç 2017 1.25 kia rioServise neden götürmüyorsun?
Bu arada araç ne?
aleyküm selam. Servisten orijinalleri temin etmeyeceksen:Sa
Bakım için filtre alacağım hava yağ polen
Marka ve nereden bulabileceğim hususunda destek verecek bir rdaş var mıdır?
Saygılarımla
Eyvallah üstad. Castrol edge 5w30 öneriyorlar genelde ama iyi midir?aleyküm selam. Servisten orijinalleri temin etmeyeceksen:
Kaliteli filtre için mann ----> Filtremarketim.com
Orta yollu filtre için filtron->Filtremarketim.com
Yağ ise shell iyidir Hyundai-Kia grubu için. Kitapçığından bakmak lazım ama muhtemelen Shell 5w30 helix ultra pro görür işini.
Castrol yağ da iyidir ama dikkatli olmak lazım. Sahtesi çok olan yağlardan. Orijinal olduğu sürece problem olmaz diye düşünüyorumEyvallah üstad. Castrol edge 5w30 öneriyorlar genelde ama iyi midir?
Onun orijinalini buldum. Filtreleri orijinal bulamıyordum. Dediğin site orijinalse ordan mann çakayımCastrol yağ da iyidir ama dikkatli olmak lazım. Sahtesi çok olan yağlardan. Orijinal olduğu sürece problem olmaz diye düşünüyorum
Filtremarketim resmi distribütör bildiğim kadarıyla. Araştır istersen için rahatlar.Onun orijinalini buldum. Filtreleri orijinal bulamıyordum. Dediğin site orijinalse ordan mann çakayım
değerli bilgiler için teşekkürler üstadFiltremarketim resmi distribütör bildiğim kadarıyla. Araştır istersen için rahatlar.
Nereden alırsan al iletişime geçip şasi numarasıyla ürün istemekte fayda var. Netten gelen ürünlerde uyum sorunu yaşanabiliyor malum.
İnceledim b suv modeli tarzında bir araçYanından tır geçince karşı yola geçmiyor araç dimi renktaş?