Selamlar babama engelli raporu aldık. Bu sebeple ÖTV indirimli araç alımı yapacağım ama çok kararsızım. Sizce hangi arabayı almak daha mantıklı seçenekler arasında;

*Hyundai İ20 - BAYON
*RENAULT Clio - Megane
*Toyota - Corolla.
10 sene satamayacağınızı düşünürsek hiç düşünmeden corolla derim.
Eğer satabilme ihtimaliniz olsaydı megane derdim.
Yine de ikisinden biri de olsa üzmez. ancak eğer park probleminiz varsa -mesela ben istanbulda bunu yaşıyorum- o zaman megane baş ağrıtabilir.

Megane 1.3 turbo beslemeli motor olarak çok iyi ama biraz yakıyor diye duydum kronik sorunları var mı bakmak lazım, mtvsi corollaya göre daha uygun ama yakıt olarak daha geride megane

Corolla 1.8 motor atmosferik ve hybird beslemeli diye biliyorum ve daha az yakıyor kronik sorunu duymadım.

ayrıca aktif güvenlik sisteminden alabileceğiniz paketleri kıyaslayabilirsiniz bol donanım her zaman iyidir ama bütçeye göre tabi

Selamlar babama engelli raporu aldık. Bu sebeple ÖTV indirimli araç alımı yapacağım ama çok kararsızım. Sizce hangi arabayı almak daha mantıklı seçenekler arasında;

*Hyundai İ20 - BAYON
*RENAULT Clio - Megane
*Toyota - Corolla.
Ülkeye bak yav.
Hem bütçeyi sınırlandır hemde ülkede üretilecek diye şart koy.

Bu kadar absürt bir düzen olamaz.

Abi kaç kişi bu engelli aracını alabiliyor ki.
Madem bir yola çıkıyorsunuz o halde yapacağın tek bir hamle var. Dersin ki biz bir araç ürettik engelliler sadece bunu alabilir bedeli de 800 bin olacak.
Bitti gitti.
Avrupada yüzüne bakılmayan giriş seviye arabaları kendi halkına reva görüyorlar.

Yaw su yurtdisindan ikinci el araba getirme imkanini bi kolaylastirsalar ne deli para kazaniriz ama devlet baba izin vermiyor

Yaw su yurtdisindan ikinci el araba getirme imkanini bi kolaylastirsalar ne deli para kazaniriz ama devlet baba izin vermiyor
Türk olduğun için. Yabancılar arasında otvsiz satışlar yasal. Kapitülasyon gibi. Elin rusu, suriyelisi vs Türkiye'de otvsiz araba alım satimi yapabiliyor. Sahibinden de gorebilirsin, yabancıdan yabancıya.

Ali Koç’un neden Beştepe’nin kapılarını aşındırdığı belli oldu: Rekabet kurulu 2 yıldan fazla süredir beklettiği tofaş’la stellantis’in birleşmesini onayladı. Bunun anlamı şu: TR otomotiv pazarının % 30’u artık Tofaş’ın.

Rekabet Kurulu, Tofaş'ın Türkiye'de Stellantis'i (Peugeot, Citroen, Opel, DS) devralma işlemine 'tarihi bir karar' diyerek onay verdi.

Ali Koç’un neden Beştepe’nin kapılarını aşındırdığı belli oldu: Rekabet kurulu 2 yıldan fazla süredir beklettiği tofaş’la stellantis’in birleşmesini onayladı. Bunun anlamı şu: TR otomotiv pazarının % 30’u artık Tofaş’ın.

Rekabet Kurulu, Tofaş'ın Türkiye'de Stellantis'i (Peugeot, Citroen, Opel, DS) devralma işlemine 'tarihi bir karar' diyerek onay verdi.
Fiat grubu(Stellantisin italya ayağı) üzerinden İtalyanlarla zaten ortaklıkları vardı şimdi PSA grubu üzerinden fransız otocularla da birleştiler. Piyasanın yarısı adamların diyebiliriz. (TOFAŞ-KOÇ)

Geri
Üst Alt