- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.519
- 5.338
adminin gonlunu mu almaya calısıyorsun icardi düsmanı@Alper Altun senin arabanın ön kapı camları filmli mi kral ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminin gonlunu mu almaya calısıyorsun icardi düsmanı@Alper Altun senin arabanın ön kapı camları filmli mi kral ?
Ben geçen yaptırdım %70 , pek koyu değil ama arka lambaları karartmak istiyorum ya onu da mı filmle yapıyorlar acabaOrada ışığın en az %55'i geçmesi lazım o yüzden yaptırmadım
Gönül kıracak birşey olmadı ki herkes farklı düşünebilir aramıza bozmaya çalışmaadminin gonlunu mu almaya calısıyorsun icardi düsmanı
Evet onlara da film yapışıyorBen geçen yaptırdım %70 , pek koyu değil ama arka lambaları karartmak istiyorum ya onu da mı filmle yapıyorlar acaba
Evet onlara da film yapışıyor
Kardeşim kullanıyor ama satacakTesla kullanan var mı
HangisiKardeşim kullanıyor ama satacak
Model 3 ama araba 8 yaşında falan olmalıHangisi
Memnun kalmadı mı
He yok ya yenilerdeki deneyimi merak ettim.Model 3 ama araba 8 yaşında falan olmalı
Hevesi vardı sonra uygun fiyata bulunca almıştı, ama daha yeni model istiyor şuan ondan satmak istiyor
Onları bilmiyorum vallahHe yok ya yenilerdeki deneyimi merak ettim.
Vites kolunu bile dijital yapmışlar, kilit bile ekranda, bayıyor mu vs diye merak ettim
Zaten elektrikli olması dert
kardeşim aldı 15-20 güne gelecekmişHe yok ya yenilerdeki deneyimi merak ettim.
Vites kolunu bile dijital yapmışlar, kilit bile ekranda, bayıyor mu vs diye merak ettim
Zaten elektrikli olması dert
Oha çok iyi@Mehmet Mehmetoglu
Haberin olsun galiba kampanya var aylık 150 eurodan başlıyormuş, faizi bile yok
Ekli dosyayı görüntüle 284856
Bende var yeni aldım model yTesla kullanan var mı
Arkadan çekiş mi ön arka mıBende var yeni aldım model y
Benzinden devam edelimArkadan çekiş mi ön arka mı
Ne sıklıkla şarj ediyorsun bir de genel olarak memnun musun
Niyeki, şarj işiyle uğraşacak vaktim zor olur daBenzinden devam edelim
Arkadan çekişli bendeki. Ben memnunum. Haftada 1 şarj ediyorum evin altında şarj imkanım var. Kışın 300 yazın 400 km yapıyor. Bende daha önde a3 vardı ona göre her anlamda iyi tek eksisi süspansiyon ve trim sesleri. 4x4 fiyatı 3bucuk milyon mtv 50k olduğu için düşünmedim bütçesel tamamen yoksa o araçların menzilli de 100-120 km daha fazlaArkadan çekiş mi ön arka mı
Ne sıklıkla şarj ediyorsun bir de genel olarak memnun musun