Chevrolet Cruz HB nasıl?

Chevrolet Cruze HB 1.6 moturu verimli bir motor değil. Eğer LPG dönüşümü düşünüyorsan bugün gelen 30 kuruşluk zamdan sonra LPG ne kadar hesaplı ona da bakmak lazım.

Araç boş olmasın diyorsan Cruze HB 1.6 Sport donanımlı paketi kampanya ile 41bin TL'ye satılıyor. İyi fiyat ama 1.4 140 beygirlik motoru tavsiye ederim, çünkü ağır araba. O da 45bin TL civarında. Ancak o motorların kronik bir sorunu var mı bilgim yok. Ama ileride arabanı değiştireceğini düşünürsek vergiler ve yakıt tüketiminden dolayı 1.4 140HP motorlu modelini daha kolay satarsın.

Neden oynanmış olsun ?

Nisan'da benim aracım 4 yaşına girecek km şuan 48000'de. 50bin olur en çok. 8 yılda 100.000bin ya da 120.000 herkes siz mi 3 yılda 100k yapsın ?

Babam da 2004 Renault Megane kullanıyor, 9 yıllık araç 80bin KM'de daha. Galericilere söylediğimizde üstüne atlıyorlar arabanın hemen :)

Hocam ben kesin oynanmıştır demedim zaten oynanmış olabilir dedim.. Muhakkak km.'si gerçekten düşük araçlar da var ama adam çıkarıp milyarlar verecek sonrasında üzülmesini istemem temkinli olması için yazdım..

Hocam ben kesin oynanmıştır demedim zaten oynanmış olabilir dedim.. Muhakkak km.'si gerçekten düşük araçlar da var ama adam çıkarıp milyarlar verecek sonrasında üzülmesini istemem temkinli olması için yazdım..

Elbette. Türk insanında son yıllarda artan bir kandırma-dolandırma furyası aldı başını gidiyor. Muhtemeldir ama her araç için bu geçerli değildir.

Chevrolet Cruz HB nasıl?

Aman aman..Benzinlikle samimi olmak istiyorsan alabilirsin.. Bizim arkadaş aldı daha doğrusu bunu bayi kafalamış bir güzel..Sonra sırf yakıt için satmaya çalıştı istediği fiyatı vermediler doğru dürüst bir yere gitmiyordu yakıt yüzünden..

Aman aman..Benzinlikle samimi olmak istiyorsan alabilirsin.. Bizim arkadaş aldı daha doğrusu bunu bayi kafalamış bir güzel..Sonra sırf yakıt için satmaya çalıştı istediği fiyatı vermediler doğru dürüst bir yere gitmiyordu yakıt yüzünden..

Çok beğendim halbuki.

Başka hangi modelleri önerirsiniz tasarım olarak daha önemli benim için.

O aracı çok dikkatli inceleyin... Aracın yakıtı çok az 9 senede 165000km. bana biraz az geldi..Oynanmış olabilir..O tip dizel araçlara genelde çok binerler.. Bir de motorda üfürme yok falan yazmış onlar hep hikaye..Ustalar bir sıvı koyuyor araca 1000km. falan hiçbir sorun olmuyor araçta sonra patlıyor..

Bunları nereden mi öğrendim ? Bir arkadaş 3 yıl önce benzer durumda bir Fiesta aldı.. 1000 km. civarı gidince egzostan mavi dumanlar çıkmaya başladı öyle anladık.. Çocuk avukattı 1 yıl allem etti kallem etti parasının bir kısmını geri aldı satıcıdan..Bir de servisler artık ekspertiz raporu verrmiyor sırf araçtaki kusuru anlayamayız da dava açarlar diye.. Sadece sana şusu var busu var deyip gönderiyorlar..

O yüzden çok iyi incelet derim 2. el dizel araç 2 kat risktir..

arabam.com - 2003 model 44000 km’de Opel Corsa 1.2 Essentia Easytronic 15000 TL

bunların oluru var mı ?

Ya da söyle söyleyeyim, maksimum 18.000'e alınabilecek en iyi araba hangisi? (Genel soruyorum)

Çok beğendim halbuki.

Başka hangi modelleri önerirsiniz tasarım olarak daha önemli benim için.

O fiyatlara en çok satılan araçlar Golf-Opel Astra-Ford Focus-i30 'tur..Bana göre tasarım olarak en güzelleri Astra ve i 30 ama en risksizi Golftür..Rahat alırsın rahat satarsın memnun kalırsın.. Arkadaşım 0 i30 aldı beğenmedi üstüne kredi çekip Golf aldı.. Yani bu işler biraz zevk meselesi..Hangi aracı alırsan al önce aracı bir kullan..Araca ısınıyor musun sadece dış tasarımına bakma.. Yakıt başta önemsiz gibi gelebilir ama yol bilgisayarında 10-12 litreleri görünce insanın gaza basası gelmiyor..

Ben bir ara sırf dış tasarımını beğendim diye Mazda 3 alıyordum sağolsun bir arkadaş bir daha senle konuşmam dedi ..:D Uyandım sonradan aracın içini dışını inceledim sıfırı 2006 model gibi duruyor sürüşten de hiç keyif almadım..

Gördüğüm kadarıyla hb'lere yönelmişsin sedan düşünseydin Astra Sedan ve Skoda Octavia'yı önerirdim..2'si de son derece güzel araçlar..

edit : Honda civic hb benzinliler var.. Kırmızı yakıyor ortalığı.. Lpg'ye de uyumlu taktıranlar pek sorun yaşamamış.. Al sana bir de öneri.. Honda Civic 1.4 Sport 2011 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 143818506

eşimde 2012 cruze ls design edition var görüntü olarak mükemmel moto olarak berbat bir araba çekişi çok düşük (lpg den bahsetmiyorum) yokuşlarda delirtir adamı, mekanik sıkıntısı yok yada bana rastlamadı ama lpg takıldığı anda motor arıza ışığı yanmaya başlıyormuş ve gazla gitsen bile benzin ibresi düşmeye devam ediyormuş, arabaları kıyaslarken ne ile neyi kıyasladığında önemli tabi benim arabam performans arabası ondan cruze a geçince hayat yemin ederim yavaşlıyor, iç aksam küçülmesine rağmen focusun manuel dizelini sürdüm birkaç kere performansı iyi ama cidden daralmış içi, dsg zaten sıkıntılarıyla ünlü ama genede dizel otomatiklerin içinde en çok tercih edileni olduğuna göre bir nedeni var, bence en iyi orta sınıf toyotadır herne kadar onun A/T şanzımanın dert yananlar varsa da.

eşimde 2012 cruze ls design edition var görüntü olarak mükemmel moto olarak berbat bir araba çekişi çok düşük (lpg den bahsetmiyorum) yokuşlarda delirtir adamı, mekanik sıkıntısı yok yada bana rastlamadı ama lpg takıldığı anda motor arıza ışığı yanmaya başlıyormuş ve gazla gitsen bile benzin ibresi düşmeye devam ediyormuş, arabaları kıyaslarken ne ile neyi kıyasladığında önemli tabi benim arabam performans arabası ondan cruze a geçince hayat yemin ederim yavaşlıyor, iç aksam küçülmesine rağmen focusun manuel dizelini sürdüm birkaç kere performansı iyi ama cidden daralmış içi, dsg zaten sıkıntılarıyla ünlü ama genede dizel otomatiklerin içinde en çok tercih edileni olduğuna göre bir nedeni var, bence en iyi orta sınıf toyotadır herne kadar onun A/T şanzımanın dert yananlar varsa da.

O görünüme güzel bi motor yapsanıza arkadaş :(

O görünüme güzel bi motor yapsanıza arkadaş :(

o zamanda 60k isterler, çok söylenti var opel motoru diyorlar ama daewoo diyen de var araba forumların cidden çok kötü performansı var yaz-kış çalıştırıp gaza basınca önce yığılıyor stop edecek sanıyorsun sonra toparlıyor koca kıçını...

km sıfırlama legal dir (düşürme değil) isteyen herkes motor silindirlerini ve gömlekleri değiştirebilir 0 km olur 3000 civarı bir ücreti var ki zaten araba 0 oluyor yıpranan parçalar yenilenince, ama motorla oynayıncada kimse almaz arabayı o ayrı.

arabam.com - 2003 model 44000 km’de Opel Corsa 1.2 Essentia Easytronic 15000 TL

bunların oluru var mı ?

Ya da söyle söyleyeyim, maksimum 18.000'e alınabilecek en iyi araba hangisi? (Genel soruyorum)

Hocam dediğim gibi bu araçlarda oynama olma ihtimali var... Bakımları serviste mi yapılmış servisteyse zaten km.'si çıkar.. Serviste yapılmadıysa motorunu en az 2-3 sağlam ustaya göster derim.. Sanayide km. düşürme işini max. 50-100 liraya yapıyorlar.. Ayrıca aracın içine bakınca bile km.'si ile ilgili tahminler yapılabilir..Mesela gaz-debriyaj pedalları,direksiyon simidi,vites topuzunun eski olması gibi...( Tabi o aksamlar yenilendiyse sıkıntı)Corsayı kullananlar genelde memnun ama bence küçük ve tip olarak belli süre sonra seni tatmin etmeyebilir..

Opel astra(eski kasa) - Polo- Focus(o fiyata bulmak zor biraz) en idealleri..Hondadan önce 2 sene hb Focusum vardı 2004 120.000'de 20000'e almıştım 160.000'de aynı fiyata sattım.. Fiesta'ya nazaran Focus çok daha iyi bir araç tabi lpg'lisini düşünmelisin.. BU arada belirteyim aracımı satarken çok şanslıydım hb temiz focusum için 2 haftada sadece 2 kişi aradı ilk arayan da alıcı çıktı.Bu araçların bu kadar zor satıldığını bilmiyordum..

Astra o fiyatların belki de en ideal aracıdır.Rahat alırsın çok rahat satarsın.. Performansı da yol tutuşu da sağlamlığı da iyidir..Corsa'ya göre şekli de çok daha iyidir...

Suriyelilere 2 milyar dolar harcayınca kalmaz tabi.

Geri
Üst Alt