- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.523
- 5.338
Chevrolet Cruz HB nasıl?
Cruze görsel olarak güzelde. Motor aksamı olarak kimse tavsiye etmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chevrolet Cruz HB nasıl?
Chevrolet Cruz HB nasıl?
Neden oynanmış olsun ?
Nisan'da benim aracım 4 yaşına girecek km şuan 48000'de. 50bin olur en çok. 8 yılda 100.000bin ya da 120.000 herkes siz mi 3 yılda 100k yapsın ?
Babam da 2004 Renault Megane kullanıyor, 9 yıllık araç 80bin KM'de daha. Galericilere söylediğimizde üstüne atlıyorlar arabanın hemen![]()
Hocam ben kesin oynanmıştır demedim zaten oynanmış olabilir dedim.. Muhakkak km.'si gerçekten düşük araçlar da var ama adam çıkarıp milyarlar verecek sonrasında üzülmesini istemem temkinli olması için yazdım..
Chevrolet Cruz HB nasıl?
Aman aman..Benzinlikle samimi olmak istiyorsan alabilirsin.. Bizim arkadaş aldı daha doğrusu bunu bayi kafalamış bir güzel..Sonra sırf yakıt için satmaya çalıştı istediği fiyatı vermediler doğru dürüst bir yere gitmiyordu yakıt yüzünden..
Çok beğendim halbuki.
Başka hangi modelleri önerirsiniz tasarım olarak daha önemli benim için.
O aracı çok dikkatli inceleyin... Aracın yakıtı çok az 9 senede 165000km. bana biraz az geldi..Oynanmış olabilir..O tip dizel araçlara genelde çok binerler.. Bir de motorda üfürme yok falan yazmış onlar hep hikaye..Ustalar bir sıvı koyuyor araca 1000km. falan hiçbir sorun olmuyor araçta sonra patlıyor..
Bunları nereden mi öğrendim ? Bir arkadaş 3 yıl önce benzer durumda bir Fiesta aldı.. 1000 km. civarı gidince egzostan mavi dumanlar çıkmaya başladı öyle anladık.. Çocuk avukattı 1 yıl allem etti kallem etti parasının bir kısmını geri aldı satıcıdan..Bir de servisler artık ekspertiz raporu verrmiyor sırf araçtaki kusuru anlayamayız da dava açarlar diye.. Sadece sana şusu var busu var deyip gönderiyorlar..
O yüzden çok iyi incelet derim 2. el dizel araç 2 kat risktir..
Çok beğendim halbuki.
Başka hangi modelleri önerirsiniz tasarım olarak daha önemli benim için.
honda accord
eşimde 2012 cruze ls design edition var görüntü olarak mükemmel moto olarak berbat bir araba çekişi çok düşük (lpg den bahsetmiyorum) yokuşlarda delirtir adamı, mekanik sıkıntısı yok yada bana rastlamadı ama lpg takıldığı anda motor arıza ışığı yanmaya başlıyormuş ve gazla gitsen bile benzin ibresi düşmeye devam ediyormuş, arabaları kıyaslarken ne ile neyi kıyasladığında önemli tabi benim arabam performans arabası ondan cruze a geçince hayat yemin ederim yavaşlıyor, iç aksam küçülmesine rağmen focusun manuel dizelini sürdüm birkaç kere performansı iyi ama cidden daralmış içi, dsg zaten sıkıntılarıyla ünlü ama genede dizel otomatiklerin içinde en çok tercih edileni olduğuna göre bir nedeni var, bence en iyi orta sınıf toyotadır herne kadar onun A/T şanzımanın dert yananlar varsa da.
O görünüme güzel bi motor yapsanıza arkadaş![]()
arabam.com - 2003 model 44000 km’de Opel Corsa 1.2 Essentia Easytronic 15000 TL
bunların oluru var mı ?
Ya da söyle söyleyeyim, maksimum 18.000'e alınabilecek en iyi araba hangisi? (Genel soruyorum)
hazinede para yok herhalde.