Yaklaşık 3 aydır bu söylentiler ciddi bilgiler vardı bizzati duyduklarım da. Likitide sorunu var Hazinenin. Kurumlar arası para çeviriyorlar diyorlardı hatta.

likidite zaten yok yaklaşık nisan 2010 dan beri ciddi akış sıkıntısı var da, başka birşey var galiba ben sözde ekonomistim de alınan eğitim ile gelde bütünleştir bizim ülkeyi.

likidite zaten yok yaklaşık nisan 2010 dan beri ciddi akış sıkıntısı var da, başka birşey var galiba ben sözde ekonomistim de alınan eğitim ile gelde bütünleştir bizim ülkeyi.

Benim bahsettiğim artık kurumlar arası para akışı ile likitide sağlanıyor o derece teneke durum yani. Bütünleştirecek bir mantık yok. Açık çok. IMF'den kurtulduk dediler tamam ama kat be kat dış borç ve faiz borçları arttı. Şaka gibi hala Allah'ın unuttuğu dediğimiz yerlerde ev fiyatları 600bin TL'de ve onlarcası yüzlercesi var. Dandik boş b-sınıf araçlar 40-50bin bandında.

Benim bahsettiğim artık kurumlar arası para akışı ile likitide sağlanıyor o derece teneke durum yani. Bütünleştirecek bir mantık yok. Açık çok. IMF'den kurtulduk dediler tamam ama kat be kat dış borç ve faiz borçları arttı. Şaka gibi hala Allah'ın unuttuğu dediğimiz yerlerde ev fiyatları 600bin TL'de ve onlarcası yüzlercesi var. Dandik boş b-sınıf araçlar 40-50bin bandında.

yok anlamıştım zaten kitlerdeki dolaşımlardan bahsettiğini (genel bütçede yapamazlar çünkü aylık açıklıyorlar harcamaları iştirakler yıllık) ben memur zammından anlamıştım sıkıntı olduğununu seçim öncesi verilen zam+ enflasyon farkı verilmemesi vb. yaşayalım görelim iyiye doğru gidişat görmek zor bu iktidarla belediye mantığı ile yönetiliyoruz.

30 krs zam gelmiş ha lpgye yuhh

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lpgyide dayayacaklar 5 tl ye yazıklar olsun 2.50 tl ile bile doğan slx 35 kuruş yakıyordu az değildi yani tofaşı satmak farz oldu

Hacı tofaşlar mı çok yakıyor yoksa golf, cıvıc vs. de aynı mı? 35 kuruş ney la? :asd:

kmde 35 yakıyorda son zamdan sonra 40 kuruş olmuştur zaten contada yaktı bugün 350 tl girdi lanet arabalar parçası ucuz diye alıyorsun zırt bırt arıza tüpünde bir avantajı kalmadı yakında piyasada tofaş kalmaz görürsün

Arkadaşlar bu sıralar araba almayı düşünüyorum.Yaklaşık 40000 lira bütçe ayırdım.Öncelikli tercihim,doluya yakın kullanışlı,az yakan b segmentinde bir araba almak.Dayanıklı,ikinci eli de kuvvetli olmasını da istiyorum.Tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar bu sıralar araba almayı düşünüyorum.Yaklaşık 40000 lira bütçe ayırdım.Öncelikli tercihim,doluya yakın kullanışlı,az yakan b segmentinde bir araba almak.Dayanıklı,ikinci eli de kuvvetli olmasını da istiyorum.Tavsiyesi olan var mı?

punto'yu tarif ettin

Bende bakıyorum bu ara Volvo s40 beğendiğim araç aslında lancia delta 2009 da var hemde 1,6 mjet ama ikinci eli zayıf diyorlar 41 civarında

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bakıyorum bu ara Volvo s40 beğendiğim araç aslında lancia delta 2009 da var hemde 1,6 mjet ama ikinci eli zayıf diyorlar 41 civarında

Volvo gönlümdeki araba aslında fakat fiyatlar çok uçuk istediğim modellerde.Ben v 40 ya da v 50 düşünüyorum ama bütçe yetmiyor:(

Volvo gönlümdeki araba aslında fakat fiyatlar çok uçuk istediğim modellerde.Ben v 40 ya da v 50 düşünüyorum ama bütçe yetmiyor:(

Bende de aynı durum 40 düşünüyorum ama volvo görünce modeli eski bakıyorum :) özellikle ön göğüs kısmı süper

Geri
Üst Alt