3-4 sene sonra nasip olursa 20-25 aralığında birşey düşünüyorum...30 da olabilir duruma göre...

Opel Corsa twinport veya VW Polo şu an aklımda olanlar... Bakalım...

Agustosta makyajlanacak olan Scirocco hakkindaki gorusleriniz ?

[attachment=8384:2015-VW-Scirocco-R-6[5].jpg]

Ekli dosyalar

• 2015-VW-Scirocco-R-6[5].webp
    2015-VW-Scirocco-R-6[5].webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 74
Dostum eski kasa bu arkadas yeni kasa 0 41.000 e aldi hemde 105 beygir 1.2 jetta motoru . Eski kasa motorlari bence o kadar iyi degil . 10000 daha ekleyebilirsen 0'ini al derim ..

10bin mi? hacı buraya kadar zor çıktım geçen sene bütçe 15 bindi ayrıca o kadar daha eklesem gidip ibiza almam. :asd: aslında bu fiyatlara çıkarken c segmenti vardı aklımda ama piyasa 3-4 bin lira zamlanınca bizim fiyata çöplerini satmaya başladılar. o yüzden yüksek model, düşük km b segmenti araçlara yöneldim.

028C01EA05886574-photo-essai-comparatif-ford-focus-st-mazda-3-mps-les-photos.jpg

Masallah fisek fisek 260 beygir

10bin mi? hacı buraya kadar zor çıktım geçen sene bütçe 15 bindi ayrıca o kadar daha eklesem gidip ibiza almam. :asd: aslında bu fiyatlara çıkarken c segmenti vardı aklımda ama piyasa 3-4 bin lira zamlanınca bizim fiyata çöplerini satmaya başladılar. o yüzden yüksek model, düşük km b segmenti araçlara yöneldim.

Hee bence alma ama haci ustune makyajli modeli cikti simdi alip 2 seneye satmak istesen min 10 bin zarar edersin . Aman zarari da kari da bana dersen al guzel rahat araba cunku :D

Leon 1.4 tsı 2010 55 binde tek parça boya renk beyaz 34 bin TL iyi mi arkaşlar ...

Beyler bizim komşu 2005 model golf'ünü satıyor. Araç 130bin de fabrika çıkışlı lpg'li, midline mı confortline mı tam emin değilim acelem olduğu için hızlı hızlı bakıp geçtim. 6 mı 8 mi ne airbag var arabada emin değilim. 3-4 parçasında local boya var dedi. Fiyat olarakta 26 gayme çekti. Kontrol ederken sağ arka kapısının hafif çıkıntılı olduğunu gördüm sanırım oradan darbe yemiş. Plakayı sorgulattığımda 2300-1088-790 ve sadece çarpma olarak gözüken 4 hasarı var. Adam inceden çakallık yapıyormuş gibi geldi ama bazen plakalarda böyle karışıklıklar oluyor. O yüzden eksper yaptırıcam. Lakin sormak istediğim 26 eder mi bu araç? Hele bi cevap verin.

FSI motordur %90, arkana bakmadan kaç.

Onuda konuştuk fsı değil dedi.

FSI olmayan az var piyasada, FSI'ler iyi değil. Yine de fark etmez. Golf 5 atmosferik motor olarak dandik bir araba. Hem gitmez, hem çok yakar. Fabrika çıkış LPG'li, 4 kazalı ve 130.000km'de araca 26.000TL verilmez. Bunlar benim görüşüm. 5.000TL daha koy git 2010-2011 model temiz Fiesta-Polo gibi bir araç al, hiç değilse yeni ve sorunsuz araç sahibi olursun. Golf ile Fiesta/Polo'nun bagajları aynı, sadece arka koltuk diz mesafesi farkı var, o da çok büyük dert değil bana göre.

Polo gti sahibiyim, her fırsatta afedersiniz eline veriyorum bunların. Gerçi resimdeki R model ama onlardan görmüşlüğüm yok yollarda.

R alacak olsam Golf alırdım, canavarus.

Polo hafiflikten kazanıyor, yağ yakma sorunu olmasa performans olarak çok iyi araç.

Polo hafiflikten kazanıyor, yağ yakma sorunu olmasa performans olarak çok iyi araç.

Aynen, daha 8bin km'de yağ eksiltti, servise götürdüm. Bu sorun için yeni bir parça çıktı dediler, küçük bir tüp gibi birşey. Taktılar onu, 15bindeyim şu an, eksiltme yok daha. Hayırlısı bakalım.

Polo gti sahibiyim, her fırsatta afedersiniz eline veriyorum bunların. Gerçi resimdeki R model ama onlardan görmüşlüğüm yok yollarda.

R alacak olsam Golf alırdım, canavarus.

Polo GTI lar 180 beygirdi galiba hocam Turkiyedeki Sciroccolar genelde 125 beygir ara ara 160 hp aliyolar o yuzden gecmeniz dogal :)

210 hplik Scirocco ya da 265 hplik scirocco R ciksa karsiniza aglatir :beguiled:

FSI olmayan az var piyasada, FSI'ler iyi değil. Yine de fark etmez. Golf 5 atmosferik motor olarak dandik bir araba. Hem gitmez, hem çok yakar. Fabrika çıkış LPG'li, 4 kazalı ve 130.000km'de araca 26.000TL verilmez. Bunlar benim görüşüm. 5.000TL daha koy git 2010-2011 model temiz Fiesta-Polo gibi bir araç al, hiç değilse yeni ve sorunsuz araç sahibi olursun. Golf ile Fiesta/Polo'nun bagajları aynı, sadece arka koltuk diz mesafesi farkı var, o da çok büyük dert değil bana göre.

1 senedir araba alamadıysam senin yüzünden. Artık milletin diline düştük anasını satayım. :asd:

Leonlara ne diyorsunuz beyler 1.4 TSI düşünüyorum 1.6 sr motorlar çok yığılıyor çok yakıyor golflerdeki gibi...40 lara çıkabilsem golf 6 alıcam ama limit 32-34 ?

Geri
Üst Alt