Polo GTI lar 180 beygirdi galiba hocam Turkiyedeki Sciroccolar genelde 125 beygir ara ara 160 hp aliyolar o yuzden gecmeniz dogal (:

210 hplik Scirocco ya da 255 hplik scirocco R ciksa karsiniza aglatir :beguiled:

Heheh biliyorum hocam :)

Ama bunlar birşey sanıyorlar kendilerini, o yüzden hoş oluyor ders vermek.

R ağlatır tabi ama dediğim gibi R-Golf'tür benim için. Bunlardan gördük mü saygıyla sağa kaymayı biliriz :)

1 senedir araba alamadıysam senin yüzünden. Artık milletin diline düştük anasını satayım. :asd:

Ne alakası var, önüne gelen arabaya atlıyorsu, ihtiyaçlarına göre araba aramıyorsun ki. Ayrıca bütçen belli değil, ilk başlarda 10-15 arası diyordun, şimdi geldin 26 diyorsun. Bende sana gider 30'luk araç tavsiye ederim en azından temiz ve yeni olur.

Volkswagen Polo 1.2 Trendline 2011 Model 26.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 156538086

Git al mis gibi araba, taktır 1500TL'ye de en iyisinden bir LPG tamamdır, hem vergi avantajı var hem az yakar, hem yeni araba.

Heheh biliyorum hocam :)

Ama bunlar birşey sanıyorlar kendilerini, o yüzden hoş oluyor ders vermek.

R ağlatır tabi ama dediğim gibi R-Golf'tür benim için. Bunlardan gördük mü saygıyla sağa kaymayı biliriz :)

Yeni makyajli Scirocco Rlar 280 hpye cikacakmis ..

Bi ikramiye vursa da alsam ya :((

Ne alakası var, önüne gelen arabaya atlıyorsu, ihtiyaçlarına göre araba aramıyorsun ki. Ayrıca bütçen belli değil, ilk başlarda 10-15 arası diyordun, şimdi geldin 26 diyorsun. Bende sana gider 30'luk araç tavsiye ederim en azından temiz ve yeni olur.

Volkswagen Polo 1.2 Trendline 2011 Model 26.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 156538086

Git al mis gibi araba, taktır 1500TL'ye de en iyisinden bir LPG tamamdır, hem vergi avantajı var hem az yakar, hem yeni araba.

O zamandan bu zaman çok şey değişti emre. :asd: limiti nakit 27-28'e çektim. Bu arada 1,2 motor alma çekmez, hüpletmez falan diyorlar.

Bir sene sonra yeni Polo gti geliyor, düz vites seçenekli ve 200 bg olacak deniyor. Benim gözüm onda.

R'lar 100bin tl'yi bulur maalesef, Golf, Scirocco, hepsi el yakar :(

Haklisin hocam zaten 100.000 gibi bi limitim olsa direkt bmw 3.20 cabrio ya da coupe alirdim (2007-2011) model :)

Yeni Peugot 308 yilin arabasi secildi temmuz ayindan itibaren satisa sunulucak

Gecen sene de golf 7 secildi ama secimlerde sike yapildigi ortaya cikti .

Bence bu secimlerde de kesin sike vardir pejo ne yaw

Top Gear, bir önceki 308'i araba tarihinin en kötü arabalarından biri olarak nitelendirmişti. Yeni 308'ler ise çok dikkat çekti ve ilk ödülünü aldı. Kalite konusunda Fransızların, diğerlerinden aşağıda olduğunu düşünmüyorum. HDI motor zaten eşsiz. Tasarımı da günümüz anlayışına uygun, marjinal olunca bu sonuç ortaya çıktı.

308'i trafikte sıklıkla göreceğimizi düşünüyorum.

O zamandan bu zaman çok şey değişti emre. :asd: limiti nakit 27-28'e çektim. Bu arada 1,2 motor alma çekmez, hüpletmez falan diyorlar.

1.2 çekmez fln diyen kusura bakmayın net gerizekalıdır. Bende 1.2 motor araç kullanıyorum ve Ankara'nın Cinnah'ı dahil hiç bir yokuşta araçta 5 kişi varken bile sıkıntı yaşamadan gidip geliyorum.

Bisikletle bile çıkılan her türlü yolda, 1200cc 70-80 beygir araba çekmiyor diyen, neyse.

Koskoca Alman mühendisler mal zaten, bir bizim galerici kılıklı insanlarımız süper zeka.

1.2 çekmez fln diyen kusura bakmayın net gerizekalıdır. Bende 1.2 motor araç kullanıyorum ve Ankara'nın Cinnah'ı dahil hiç bir yokuşta araçta 5 kişi varken bile sıkıntı yaşamadan gidip geliyorum.

Bisikletle bile çıkılan her türlü yolda, 1200cc 70-80 beygir araba çekmiyor diyen, neyse.

Koskoca Alman mühendisler mal zaten, bir bizim galerici kılıklı insanlarımız süper zeka.

Hacı sen bugün sinirlisin sakinleş biraz. :asd: o değilde aslında 1,4 dizel fiesta'ya para yetiyor onuda düşünebilirim. Lakin şu aralar çok uçmuş durumda millet.

@Emre Saykal 99 golf denk geldi lpg li 17 18 civarı fiyatı binilirmi bu araca ? bende doğan var biliyorsun satıp alsammıki diyorum ?

@Emre Saykal 99 golf denk geldi lpg li 17 18 civarı fiyatı binilirmi bu araca ? bende doğan var biliyorsun satıp alsammıki diyorum ?

Temizse alınır, güzel arabadır fiyatına göre. LPG'siz binilmez zaten hitler diye tabir edilen motor var üstünde. Konforu fln iyidir. Dediğim gibi temiz ve düşük km'li ise alınır. Doğan'dan sonra Mercedes gibi gelir sana

1.4 motorun altında araba alınmaz, bizim arkadaşta 1.2 clio var otomatik vites, rampada vites küçültmeden çıkamıyor, bende 1.4 otomatik var ama hiçbi rampada zorlanmıyorum, polo gibi hafif arabalarda 1.4, golf gibi biraz ağır arabalarda 1.6 dan aşağısı sakat bence, tabi tüm bunlar benzinliler için dizeli bilemem..

Gecen sene de golf 7 secildi ama secimlerde sike yapildigi ortaya cikti .

Bence bu secimlerde de kesin sike vardir pejo ne yaw

Bir araba yılın arabası seçilirken tipine göre yapılmıyor değerlendirme.

Şuan Dünya üzerinden en iyi dizel motoru üreten 3 firmadan birisi Peugeot. Yakıt değerleri ve performansı çok iyi 308'in. Yoksa tasarım olarak sorarsa bana göre vasatı aşamaz, özellikle iç mekan atari gibi.

1.4 motorun altında araba alınmaz, bizim arkadaşta 1.2 clio var otomatik vites, rampada vites küçültmeden çıkamıyor, bende 1.4 otomatik var ama hiçbi rampada zorlanmıyorum, polo gibi hafif arabalarda 1.4, golf gibi biraz ağır arabalarda 1.6 dan aşağısı sakat bence, tabi tüm bunlar benzinliler için dizeli bilemem..

Araba sürmeyi bilmeyenleri ağladığı durum. Ben 1.0 veya 1.2 motorlar ile neler yapıyorum. Ankara Cinnah yani en dik ve uzun yokuşlardan birisi, 5 kişi arabanın içinde 3. vites orta devir 1.2 motor ile çıkıyorsam, 1.2 motor iyidir. 5. vites ile yokuş çıkma fantezisi olan, otomatik vitese alışmış acemi sürücülerdir zaten o yüzden konuşmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt