Arkadaşlar Rover için ne diyorsunuz... Malum haftalardır arabasızım. Kaza ve pert işlmeleri devam ediyor.

Şu an 10-12 aralığında bir bütçem var. (pert parası dahil) Daha önceden de gündemime gelmişti. Ancak almadım.

Rover Hyundai servislerinde de işlem görüyor. Haliyle bir sıkıntı yok diyorlar.

Geçen yıl 11.000 TL ye 2001 model Rover bulmuştum. Hem de oto vites. Full, çift Airbagli, ABS , klima , sonroof vs her birşey vardı.

Adam da çok övmüştü, kefilim falan. Ama güvenip alamadım.

Sizler ne diyorsunuz.

Yaklaşık 2 sene boyunca 1996 Rover 216' ya bindim, gece ben uyurken park halindeki aracımı pert etmeselerdi hala da biniyordum. Son sahibi olursun diyenlere inanma, 2 sene boyunca 3 kez yolda çevirildim ve aracımı almak istediler, her gittiğim ortamda satarsan haber ver diyen onlarca kişi oldu. Şu an BMW 1.18' in var, bunu söylediğimde herkes bıdı bıdı konuşuyor ama o araçtaki keyfi hala alamadım.

Parçası bulunmaz, pahalı vs hepsi yalan dolan. Opel, Volkswagen gibi araçlardan ucuz ve nerede ararsanız parçasını dolu. Eğer alırsan tarif edemeyeceğin bir zevke ortak olacaksın. Ankara' da isen Rover' ı herkesten çok bilen bir ustam var tanıştırırım.

Her türlü sorunu cevaplayabilirim kafana takılan birşey olursa..

Buraya yazan kaç kişi gerçekten araba sahibi merak ediyorum.

Binmeden,bakmadan yok ford kötüdür,vw tırt,opel leş vs. yorumlar.

Arkadaş hepiniz sanayide çalışıyorsunuz da haberimiz mi yok?

Yaklaşık 2 sene boyunca 1996 Rover 216' ya bindim, gece ben uyurken park halindeki aracımı pert etmeselerdi hala da biniyordum. Son sahibi olursun diyenlere inanma, 2 sene boyunca 3 kez yolda çevirildim ve aracımı almak istediler, her gittiğim ortamda satarsan haber ver diyen onlarca kişi oldu. Şu an BMW 1.18' in var, bunu söylediğimde herkes bıdı bıdı konuşuyor ama o araçtaki keyfi hala alamadım.

Parçası bulunmaz, pahalı vs hepsi yalan dolan. Opel, Volkswagen gibi araçlardan ucuz ve nerede ararsanız parçasını dolu. Eğer alırsan tarif edemeyeceğin bir zevke ortak olacaksın. Ankara' da isen Rover' ı herkesten çok bilen bir ustam var tanıştırırım.

Her türlü sorunu cevaplayabilirim kafana takılan birşey olursa..

Çevremde 2 kişi Rover kullanmış. Aynı senin yazdıklarını söylediler. Bende o yüzden buradan da fikir alayım dedim.

Benimde tahminim revaçta olmaması yüzünden fiyatları pek yüksek değil. Haliyle Türk sendromu olan " Ucuzsa kötüdür" mantığı. Bugün 12.000 TL ye rahatlıkla temiz 10-12 yaş aralığında bir tane bulmak mümkün.

Üstelik yerli otolarda olmayanlar var. Airbag, ABS hatta otomatik vites...

Hayır adam 93 Doğan'a istiyor 12.000 TL... Araba boyanmış pırıl pırıl olmuş.Boya herşeyi kapatıyor.

Adamlar böyle arabalara bile 10.000 TL civarı ve üstü fiyat çekiyor.

O değilde 95 Torosa bile 12.000 TL isteyen var, iyi mi :(

Çevremde 2 kişi Rover kullanmış. Aynı senin yazdıklarını söylediler. Bende o yüzden buradan da fikir alayım dedim.

Benimde tahminim revaçta olmaması yüzünden fiyatları pek yüksek değil. Haliyle Türk sendromu olan " Ucuzsa kötüdür" mantığı. Bugün 12.000 TL ye rahatlıkla temiz 10-12 yaş aralığında bir tane bulmak mümkün.

Üstelik yerli otolarda olmayanlar var. Airbag, ABS hatta otomatik vites...

Hayır adam 93 Doğan'a istiyor 12.000 TL... Araba boyanmış pırıl pırıl olmuş.Boya herşeyi kapatıyor.

Adamlar böyle arabalara bile 10.000 TL civarı ve üstü fiyat çekiyor.

O değilde 95 Torosa bile 12.000 TL isteyen var, iyi mi :(

Aynen öyle, broadway'e, doğan' a 12000 verileceğine Rover' a binerim demiştim ve almıştım. Emin ol çok keyifli bir araba, temizini bulursan düşünmeden alabilirsin..

E92 mi A5 mi agalar (coupe)

Sürüş dinamikleri, sürüş keyfi, viraj kabiliyetleri, performans, şanzıman gibi faktörler ile E92 önde.

Konfor açısından A5 biraz daha iyi. A5'in başka bir iyi yanı da, güncel kasa olması. E92 artık eski kasa.

Ama ben olsam E92 veya E93 alırdım yine de.

Sürüş dinamikleri, sürüş keyfi, viraj kabiliyetleri, performans, şanzıman gibi faktörler ile E92 önde.

Konfor açısından A5 biraz daha iyi. A5'in başka bir iyi yanı da, güncel kasa olması. E92 artık eski kasa.

Ama ben olsam E92 veya E93 alırdım yine de.

Toyota gt86lar nasil sizce bana cok pahali geldi bi toyota o kadar pahali olmamali

Bütçeniz elveriyorsa;

yeni kasa 3 serisi muazzam,

2.0d alın 2.0 benzinli artık yok 3.20i adında, 3.28 olarak var sadece,

3,28i var 2012 gerçekten tüm beklentilerimi karşıladı 3.20i 2,0 benzinli 183 beygirde çok iyiydi, 245 hpi zaten şehir içinde hissetmiyorsun,

ancak 3.20 ed den uzak durun 1,6 177 hp adı altında sadece bize ve bizim gibi vergi sistemi olan ülkeler için üretilmiş bir araba.

Neden boyle dediniz bilmiyorum ama f30 320i ed kullaniyorum. Hicte dediginiz gibi uzak durulmasi gereken bir araba degil hatta 3 serisinde alinabilecek en mantikli araba bile denebilir bana gore. Eco pro modunda performansli kullanmama ragmen 9.0/100km tasarruf yapabilen kisilerden 8 gibi ortalamalarda gördüm. Diyecegim su ki dediginiz kadar kacilacak bir araba degil 320i ED.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neden boyle dediniz bilmiyorum ama f30 320i ed kullaniyorum. Hicte dediginiz gibi uzak durulmasi gereken bir araba degil hatta 3 serisinde alinabilecek en mantikli araba bile denebilir bana gore. Eco pro modunda performansli kullanmama ragmen 9.0/100km tasarruf yapabilen kisilerden 8 gibi ortalamalarda gördüm. Diyecegim su ki dediginiz kadar kacilacak bir araba degil 320i ED.

bmw performans arabasıdır bence, 3.20ed ve 3,28i nin ikisinide kullanıyorum, 3 serisinin 1,6 sı herzaman sorunludur, orta sınıf araba perfprmansı verip üst sınıf araba fiyatı istemesi nedeniyle yazdım, yoksa elbette kaliteli ama fiyat kalite marjında kaliteye göre fiyatı yüksek, üstelik ona yakın motor seçeneğinde c180 daha az bir fiyata aynı performansı veriyor.

tabi benim fikrim yoksa kardeşime göre, şehir içinde kullanamayacağım bir arabaya onun verdiğinden %50 daha fazla hem fiyat ödemedim hemde yakıt ödüyor ve ödeyeceğim :)

E92 mi A5 mi agalar (coupe)

best_toy_cars_8.jpg

coupe yazmışsın ama cabrio almışın , hayırlı olsn

bmw performans arabasıdır bence, 3.20ed ve 3,28i nin ikisinide kullanıyorum, 3 serisinin 1,6 sı herzaman sorunludur, orta sınıf araba perfprmansı verip üst sınıf araba fiyatı istemesi nedeniyle yazdım, yoksa elbette kaliteli ama fiyat kalite marjında kaliteye göre fiyatı yüksek, üstelik ona yakın motor seçeneğinde c180 daha az bir fiyata aynı performansı veriyor.

tabi benim fikrim yoksa kardeşime göre, şehir içinde kullanamayacağım bir arabaya onun verdiğinden %50 daha fazla hem fiyat ödemedim hemde yakıt ödüyor ve ödeyeceğim :)

O konuda katiliyorum keske vergilerimiz insafli olsa m3 zorlasak :) 316 motoru olsa hak vererim fakat degil ayrica formula 1 araclari bile artik 1.6 motor kullanirken biraz insafsiz olmus gibi geldi bana yorumunuz tabi 328i alma imkani varsa elbet 328i tercih edilir :) bir de sunu demek istiyorum son olarak c180 bmw nin 10 da biri kadar surus keyfi vermiyor bana ikiside kapinin onunde suan bmw cok daha ilerde sportiflik acisindan Mercedes'e gore bence.

Vay arkadas hayata bak bizim kapının önünde terlik var.

Bizim terasta helikopter var.

Honda Civic araçların 1.4 motorunu kullanan var mı? Yol tututuşu nasıl,1.6 ile arasında çok fark var mı?

320ed sorunlu fln değil. Dünya'nın en iyi otomatik şanzımanı var üstünde. E36 kasa 316i'ler ile bir tutmanız tuhaf. F30 316i bile chip ile 160hp'leri görüyor, artık hepsi turbo beslemeli motor.

Özellikle 320ed piyasada ki tüm C180k'larla dalga geçen ve ona göre çok daha az yakan bir araç. 320ed Türkiye için gayet iyi ve mantıklı bir motor seçeneği. 328i Türkiye'de herkesin satın alabileceği bir fiyata satılmıyor. 180.000TL ve üstü rakamları verdikten sonra insanlar minik bir D segment yerine, konfor odaklı D veya E segmente yönelmek istiyorlar.

1.6 motorlu 5 serisi için aynı yorumu yapsanız kısmen katılırım ancak 3 serisi için gayet performanslı bir motor.

Geri
Üst Alt