Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Hee sen flemenkçisin almancı değilHollanda da araba açısından uygun değil demek ki.
Evet, ve evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee sen flemenkçisin almancı değilHollanda da araba açısından uygun değil demek ki.
Almanya'da araba fiyatları nasıl renktaş?
Almanya'da araba fiyatları nasıl renktaş?
mobile.de â Gebrauchtwagen und neue Autos â Deutschlands gröÃter Fahrzeugmarkt.
Gir bak ama moralini bozma burası üreten bir memleket.
BlueTapa
Vay anasını be hayat size güzel yemin ediyorum. Ben de üni bitince inşallah gidicem avrupa'da yasıcam burada ömür geçmez.Mesela ben 2004 Model Benzinli Fiesta yi 2012 kisinda aldim. Kis ve Yaz lastigi(yani 8 lastik), yeni cd-radyo ve burada her iki seneye bir arabani check up yaptirman lazim, bakiyorlar neler eksik falan, eksikse kullanamiyorsun arabayi, iste o check up'i da o yapmisti hepsine 3400€ verdim.
Check up demisken aklima geldi, önümüzdeki ay yaptirmam lazim yine, 2 sene bitecek aralik 13 de.
2000 senesinden yasli arabalar burada sudan ucuz. Yani mesela ögrenci olarak 3-4 ay calisip kendine rahatca seni idare eden bir araba alabilirsin.
Vay anasını be hayat size güzel yemin ediyorum. Ben de üni bitince inşallah gidicem avrupa'da yasıcam burada ömür geçmez.
Vay anasını be hayat size güzel yemin ediyorum. Ben de üni bitince inşallah gidicem avrupa'da yasıcam burada ömür geçmez.
yabancilara karsi yaptiklari seyler ve işsizlik oranıni biliyorsan, hayat o kadar güzel olmadigini anlarsin.
Eger cidden Avrupa'da yasamayi düsünüyorsan ilerde, Avrupa'da ekstra üni okumayi tavsiye ederim, türkiyedeki üniversiteleri pek yüksek tutmuyorlar.
Bakalım ileride nolur ne biter görücez. Neyse uzatmayalım konu daha fazla dağılmasınBence Üniversiteyi yurt disinda okumaya özen göstermelisin eger Avrupaya yerlesmek istiyorsan sonra.
Ford Focus 1.6 TDCi Collection
2010 model
68.500 km
Dizel
Gri renk
Sedan kasa
Kaza, boya yok.
29.500 TL
Alınır mı?
Nasıl bir şey düşünüyorsunuz hocam?@Emrah Yıldırım
Bana da yardımcı ol. Ben de 20 binle başladım ama limiti 27ye çıkarım arabasına göre. Daha çok Polo, Fabia, Fiesta, Focus filan bakıyorum. Ama uygun fiyatlı Jazz ve temiz 207 filan da olur.
gerçekten inanılmaz değil mi.Tofaşlar 750 euro bile etmezken 10.000 TL istiyorlar, gerçekten komedi Türkiye'de ki fiyatlar.
başka model var mı? sen ne alacağına bir karar ver bence.@Emrah Yıldırım
Bana da yardımcı ol. Ben de 20 binle başladım ama limiti 27ye çıkarım arabasına göre. Daha çok Polo, Fabia, Fiesta, Focus filan bakıyorum. Ama uygun fiyatlı Jazz ve temiz 207 filan da olur.
gerçekten inanılmaz değil mi.
Nasıl bir şey düşünüyorsunuz hocam?