60-65 bin TL'ye sıfır jetta almak mı mantıklı yoksa 2.el temiz bir bmw 3.20, 3.16 veya mercedes c180 almak mı daha mantıklı?

62 bin tl'ye 2009 model bmw 3.16 var 88.000 km. Sizce verilir mi?

Bir de 2011 model 3.16 71 bin km'de ve 65.000 TL istiyorlar onu almak mantıklı mıdır sizce?
Valla ben Corolla aldım 49500 e sıfır birkaç şey ekledim 52 ye mal oldu ama on numara arabaymış çok memnunum

60-65 bin TL'ye sıfır jetta almak mı mantıklı yoksa 2.el temiz bir bmw 3.20, 3.16 veya mercedes c180 almak mı daha mantıklı?

62 bin tl'ye 2009 model bmw 3.16 var 88.000 km. Sizce verilir mi?

Bir de 2011 model 3.16 71 bin km'de ve 65.000 TL istiyorlar onu almak mantıklı mıdır sizce?
Tüm bunların üstünü çiz ve git İnsignia al. Arabaya bindiğini ve konforu hisset.

Bendeki 1.4 140 HP. Şehir içi 6.2 Sehir dışı 5 civarı yakıyor. Start stop özelliği ile ışıklarda motor, yakıt tüketimini kapattığı için yakıt tüketimi açısından kârı oluyor. Ben 2013 de 61.500 TL. ye aldım. Modelinin fulüdür.Makyajsız kasa ayrıca. Makyajlı kasalar 2014 le birlikte fiyatı uçtu.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Insignia mı yeni Corolla mı? Tartışmasız Corolla!

Bu yorum biraz ezbercilik olmuş.
Farklı segmentlerin arabasını karşılaştırmak gibi bir hataya düşmüşsün. Ayrıca ikisi arasındaki farkları her iki aracıda mukayese edersen arada dağlar kadar fark olduğunu kendin göreceksin. Her ikisi içinde test sürüşü yapmanı öneririm.

Teknolojik olarak arada bariz fark var. Sadece Start stop, şerit değiştirme uyarısı, lastik basınç sensörü, AFL far özelliklerini söylesem kaçar gidersin.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Bu yorum biraz ezbercilik olmuş.
Farklı segmentlerin arabasını karşılaştırmak gibi bir hataya düşmüşsün. Ayrıca ikisi arasındaki farkları her iki aracıda mukayese edersen arada dağlar kadar fark olduğunu kendin göreceksin. Her ikisi içinde test sürüşü yapmanı öneririm.

Teknolojik olarak arada bariz fark var. Sadece Start stop, şerit değiştirme uyarısı, lastik basınç sensörü, AFL far özelliklerini söylesem kaçar gidersin.

GT-I9300 Tapatalk

Farklı segmentler olduğunun farkındayım ama araçlar 5 yılı doldurduğunda ne demek istediğimi anlarsınız.

Farklı segmentler olduğunun farkındayım ama araçlar 5 yılı doldurduğunda ne demek istediğimi anlarsınız.

Ne olacakmış 5 sene sonra bi anlatırmısın Ömer. Mühendislerin bilmediği ne var da sen biliyorsun. Sakın bana insignia satılmaz, piyasası yok, çok yakar gibi uyduruk şehir efsanelerine girme. Daha dünyada satılmayan, pedala basıpta yakıt harcamayan bir araç görmedim. Bu tür kısır döngüleri anlatacaksan bunlar kulaktan dolma bilgilerdir haberin olsun.

GT-I9300 Tapatalk

Ne olacakmış 5 sene sonra bi anlatırmısın Ömer. Mühendislerin bilmediği ne var da sen biliyorsun. Sakın bana insignia satılmaz, piyasası yok, çok yakar gibi uyduruk şehir efsanelerine girme. Daha dünyada satılmayan, pedala basıpta yakıt harcamayan bir araç görmedim. Bu tür kısır döngüleri anlatacaksan bunlar kulaktan dolma bilgilerdir haberin olsun.

GT-I9300 Tapatalk

Hayır satılmaz laflarına ben de kulak asmam. Sadece özellikle kaporta ve plastik aksamdaki deformasyon ve ses konusuna dikkat çekmeye çalışmıştım.
Emrah Yıldırım yapma bunu :)

Böyle bir şikeyeti ne insignia forumlarından ne de kullanıcılardan duydum. Biraz uydurma gibi geldi.:)

GT-I9300 Tapatalk
İnsigniada nasıl bilmiyorum ama deformasyon konusu Opellerde yaşanan bir sorun Ömer Tuğrul Yılmazer o konuda haklı.Direksiyonda,vites topuzunda falan soyulmalar çok olabiliyor Opellerde.

Nissan Juke kullanan var mı? Genel olarak fikirler nedir? Benim için iç hacim genişliği bilhassa yükseklik çok önemli. Suzuki SX4 var bende görüntüde Juke çok daha büyük dursa da rakamsal verilere göre denk gözüküyorlar ama ikna olmadım yani yan yana durunca benden yukarıda duruyor bariz.

Nissan Juke kullanan var mı? Genel olarak fikirler nedir? Benim için iç hacim genişliği bilhassa yükseklik çok önemli. Suzuki SX4 var bende görüntüde Juke çok daha büyük dursa da rakamsal verilere göre denk gözüküyorlar ama ikna olmadım yani yan yana durunca benden yukarıda duruyor bariz.
Abi bence sana Qashqai iyi gider :D

Juke benim bir tanıdığımda var ve kendisi çok memnun. 2 çocuklu bir aile olarak anca sığıyorlarmış ama senin işini görür muhtemelen. ben de bir yarım saat kullanmıştım ben de çok memnun kalmıştım çok konforlu araba :D

nissan juke

frog-2.jpg

İkinci elin fiyatlarına bakınca ve ÖTV zammı dedikodularını da duyunca gidip Seat Ibiza 1.4 Reference almak mantıklı geliyor. 34 liste fiyatı sanırım 33.5, 33.75'e alınabilir. 2006 Polo'ya 28-32 arası fiyat isteniyor artık.

Emre Saykal

Yarın bir aksilik olmazsa Ibiza 1.4 Reference siparişi veriyorum. Standart donanıma ek birşeyler eklettik. Araba 34 bine mal oluyor. Haftasonuna teslim edecekler. Ne diyorsun?

Geri
Üst Alt