1. Yeni mazda 3'ü deneyen var mı ? Alacağımdan değil sadece merak ettim tipi falan çok iyiymiş..

2.2009-2010 c3.20 d kullanan var mı karma yakıt değerleri nasıl ? Bakımı-kaskosu falan çok ağır oluyor mu ?

3. 2.el Golfe 80-90 bin arası para vermek nasıl bir aklın ürünüdür ? Türkleri anlamak mümkün değil ..

4. Ben de Civic hb dizel var yeni kasa..basa basa kullandığım halde ort. yakıt 4.7 civarında ,120 bg 300 tork.İç dizayn elektronik göstergeler falan uzay mekiği havası veriyor..Tipi göreceli ben çok beğeniyorum kimisi hiç beğenmiyor..Motorun 6 yıl 150 bin km. garantisi var..Anlamadığım şey bu araç neden tutmuyor Türkiye'de ? Bakımları kaskosu vergisi şusu busu herşeyi sınıfındakilerle aynı tek dezavantajı ne derseniz otomatiği yok yani sırf bu yüzden mi tutmuyor ? Gerçekten bizler bazı araçlara kafayı fazla takıyoruz fiyatları da şiştikçe şişiyor maalesef..

İşte denk getirirsem sağlam bir Focus, ya da Astra alıcam. Ama VW'da var aklımın bir kenarında. Umarım istediğim gibi birşey bulabilirim :)
@Emre Saykal

Bugün ilginç bir gelişme oldu. Aracı İStanbul'dan alacaktım. boş versiyon tabi bu 34 bin lira olan. İstanbul yol masrafı vs. 34.5, 34.75 hesaplıyordum. Ben ancak 2500-3000 tl bir farkla ankara bana dolu paketi önerdi. Toplamda 37.5 olacak.

Ektralar şunlar:

2 fazla hava yastığı,
15" liminyum alaşım jant,
kapı tutacak ve aynalar gövde rengi,
dijital klima,
deri direksiyon ve vites topuzu,
yol bilgisayarı, hız sabitleyici,
koltuk arkası cepler,
ön konsol rengi açık giriden koyu füme siyah arası renge dönüşüyor,
far görüntüsü değişiyor,
2 fazla hoparlör,
arkalar da disk fren oluyor vb.

Bu fiyata(2800tl civarı farka) değer mi bütün bunlar? Yoksa o paraya değmeyen bir araba mı olur bu kez?

Son düzenleme:
@Emre Saykal

Bugün ilginç bir gelişme oldu. Aracı İStanbul'dan alacaktım. boş versiyon tabi bu 34 bin lira olan. İstanbul yol masrafı vs. 34.5, 34.75 hesaplıyordum. Ben ancak 2500-3000 tl bir farkla ankara bana dolu paketi önerdi. Toplamda 37.5 olacak.

Ektralar şunlar:

2 fazla hava yastığı,
15" liminyum alaşım jant,
kapı tutacak ve aynalar gövde rengi,
dijital klima,
deri direksiyon ve vites topuzu,
yol bilgisayarı, hız sabitleyici,
koltuk arkası cepler,
ön konsol rengi açık giriden koyu füme siyah arası renge dönüşüyor,
far görüntüsü değişiyor,
2 fazla hoparlör,
arkalar da disk fren oluyor vb.

Bu fiyata(2800tl civarı farka) değer mi bütün bunlar? Yoksa o paraya değmeyen bir araba mı olur bu kez?

Polo'da sırf dijital klima 3000 küsür TL, tabi ki değer. Yol bilgisayarı, cruise control, 2 fazla hoparlör, arka disk fren, 15'' jant arabanın görüntüsü ve performansı çok farklı olur, paraya kıy almışken bunu al daha memnun kalırsın, sakın 2800TL için cimrilik yapma çok pişman olursun, ilerde satarken de daha hızlı satarsın bunu

Polo'da sırf dijital klima 3000 küsür TL, tabi ki değer. Yol bilgisayarı, cruise control, 2 fazla hoparlör, arka disk fren, 15'' jant arabanın görüntüsü ve performansı çok farklı olur, paraya kıy almışken bunu al daha memnun kalırsın, sakın 2800TL için cimrilik yapma çok pişman olursun, ilerde satarken de daha hızlı satarsın bunu

Emre sana güvenerek siparişi veriyorum.

Açıkçası endişem bu apraya başka araba alınır mı idi ama sıfır araba alınmıyor gibi görünüyor. Ancak 2004-2006 arası Civic Toyota vs. çıkabilir belki. Ama 2. elden tamemen el etek çektim diyebilirim.

Sen Seat'a da değer diyorsan bu para tamamdır.

Açıkçası endişem bu apraya başka araba alınır mı idi ama sıfır araba alınmıyor gibi görünüyor. Ancak 2004-2006 arası Civic Toyota vs. çıkabilir belki. Ama 2. elden tamemen el etek çektim diyebilirim.

Hocam Seat güzel araba değer elbette. Özellikle 2800 lira verip o özellikleri ekletmek kesinlikle değer mutlaka al. İkinci el temiz araba bulmak piyasada çok zor ayrıca sıfır araba alıyorsun daha iyisi olamaz.

-Tapatalk-

37-38.000TL'ye dijital klimalı sıfır araba piyasada yok. O paraya en fazla normal klimalı Dacia veya Cherry fln alırsın. Seat'ın pazarı iyi çünkü artık VW bünyesinde, motoru şaşesi herşeyi Polo ile aynı. Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum, o paraya veya 30.000TL üstüne 2004-2006 Civic veya Corolla'ya para verene kadar paranı sokağın ortasında yak daha mantıklı bir hamle olur.

37-38.000TL'ye dijital klimalı sıfır araba piyasada yok. O paraya en fazla normal klimalı Dacia veya Cherry fln alırsın. Seat'ın pazarı iyi çünkü artık VW bünyesinde, motoru şaşesi herşeyi Polo ile aynı. Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum, o paraya veya 30.000TL üstüne 2004-2006 Civic veya Corolla'ya para verene kadar paranı sokağın ortasında yak daha mantıklı bir hamle olur.

Eyvallah. Kaporayı yatırıp, siparişimi verdim. Arabayı alınca Ankara'da seni bulacağım Emre bir çay ısmarlarım:) İki senedir soru soruyorum sonuçta.

Pazatesi teslim edecekler. Darısı Gökhan Sancak ve Emrah Yıldırım 'ın başına.

Eyvallah. Kaporayı yatırıp, siparişimi verdim. Arabayı alınca Ankara'da seni bulacağım Emre bir çay ısmarlarım:) İki senedir soru soruyorum sonuçta.

Pazatesi teslim edecekler. Darısı @Gökhan Sancak ve @Emrah Yıldırım 'ın başına.

hayırlı olsun.

iyi bari sen 2 senenin sonunda almışsın. ben 2 sene araştırıp " arabaya bu kadar para vermem fıtratımda yok" diyerek kredi çekip ev aldım. arkasından da mondial mct 250 çakıp cila yaptım. :asd:

hayırlı olsun.

iyi bari sen 2 senenin sonunda almışsın. ben 2 sene araştırıp " arabaya bu kadar para vermem fıtratımda yok" diyerek kredi çekip ev aldım. arkasından da mondial mct 250 çakıp cila yaptım. :asd:

Eyvallah Hüseyin. Ben de ev alamadım 2 ay aradım. Gücüm yetmedi. 8-10 yıllık krediye de girmek istemedim. Gittim araba aldım. Darısı başına diyelim artık.
Eray ÖZTÜRK Eyvallah kardeşim. Daha iyisi senin olsun.
@Gökhan Sancak Darısı başına.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun

[TD="class: model-info"]1.6 Elegance Eco Smart (Otomatik)[/TD]
[TD="class: gearbox-info"]Otomatik
[/TD]
[TD="class: volume-engine-info"][/TD]
[TD="class: fuel-type-info"] civic sedan ayışıgı honda bayisinde tanıdık varmı beyler:)
[/TD]
[TD="class: retail-price-info"][/TD]

Aslında belli bir model seçseydin kendine sen çok fazla kararsızdın neyse 0 arabanın keyfini çıkar :)

Eyvallah. Ya aslında Polo, Fabia, Fiesta'dan hangisini temiz bulsam alacaktım. Ama piyasa uçmuş durumda. Geçen sene sıfır alan arkadaşım şu an aldığı fiyatın baya üstüne satıyor Honda Civic'i mesela. Ben de alayım bir risk dedim. Açıkçası bir ikinci el araba satıcısıyla yaşadığım polmeik sonucu geldim bu noktaya :) Öfkeyle kalktık zararla oturmayız inşallah.

Yeni Polo'lar tam araba dünyasına giriş için, alacaksın sıfır Polo, 10 numara araç, 2 yıl sonra verip Golf'e geçicen, oradan devam edeceksin kalite yükseltmeye, ver aracı üstüne yap kredi, ömürlükte diyorsan Polo iyidir abi, ben verdim sıfır aldığım 2013 Polo'yu, Fiesta aldım pişman oldum, Polo valla daha iyiydi.

1.6 motor Edition Elegance 2011 model 17 bin kmde 51000 TL'ye Opel insignia buldum. Adam temiz kazasız olduğunu yazmış. Ama sanki bu araba bu kadar ucuz olmaz gibi geliyor. Sizce o fiyata satması normal mi. Ben piyasayi pek takip edemiyorum da.

-Tapatalk-

1.6 motor Edition Elegance 2011 model 17 bin kmde 51000 TL'ye Opel insignia buldum. Adam temiz kazasız olduğunu yazmış. Ama sanki bu araba bu kadar ucuz olmaz gibi geliyor. Sizce o fiyata satması normal mi. Ben piyasayi pek takip edemiyorum da.

-Tapatalk-

Insignia piyasasını pek bilmem ama uzun süredir araba arayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bir araba malum sitede ilana çok ucuz çıktıysa kesinlikle bir pisliği vardır. Ucuz araba alınmaz mı? Mutlaka alınır ama bu genelde ilan sitelerinden değil de tanıdık bildikten olur.

Geri
Üst Alt