1.6 motor Edition Elegance 2011 model 17 bin kmde 51000 TL'ye Opel insignia buldum. Adam temiz kazasız olduğunu yazmış. Ama sanki bu araba bu kadar ucuz olmaz gibi geliyor. Sizce o fiyata satması normal mi. Ben piyasayi pek takip edemiyorum da.

-Tapatalk-

Bende 2013 modeli 1.4 140 HP Edition Elegance kasa var. Ek olarak multimedia cihazı ve 18" çelik jant var. Şu an 65 bin TL 2. el fiyatı. Bu şekilde bir kıyas yap.

Araba temiz mi değil mi bilemem ama fiyatı modelden ve makyajlı kasasının çıkması nedeniyle normal gibi duruyor bence. Yinede aynı yıl ve doluluk özellikleri ile sahibinden karşılaştır.

GT-I9300 Tapatalk

Insignia piyasasını pek bilmem ama uzun süredir araba arayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bir araba malum sitede ilana çok ucuz çıktıysa kesinlikle bir pisliği vardır. Ucuz araba alınmaz mı? Mutlaka alınır ama bu genelde ilan sitelerinden değil de tanıdık bildikten olur.
Haklısın renktas biz de muhtemelen bir tanıdıktan aliriz ama piyasadan haberdar olmak için arabam.com dan biraz araştırma yaptım ve bu arabayı buldum. Eğer dediği gibi temiz kazasizsa iyi fiyat bence.

Bende 2013 modeli 1.4 140 HP Edition Elegance kasa var. Ek olarak multimedia cihazı ve 18" çelik jant var. Şu an 65 bin TL 2. el fiyatı. Bu şekilde bir kıyas yap.

Araba temiz mi değil mi bilemem ama fiyatı modelden ve makyajlı kasasının çıkması nedeniyle normal gibi duruyor bence. Yinede aynı yıl ve doluluk özellikleri ile sahibinden karşılaştır.

GT-I9300 Tapatalk

Bu fiyat normalse iyiymis. Butce 50 bin tl idi zaten. O fiyata alınabilecek En iyi araba temiz bir insignia dir sanırım. Başka arabalarla da karşılaştırayim bakalım. Galeriden falan alsak daha mi pahalı olur peki.

-Tapatalk-

Haklısın renktas biz de muhtemelen bir tanıdıktan aliriz ama piyasadan haberdar olmak için arabam.com dan biraz araştırma yaptım ve bu arabayı buldum. Eğer dediği gibi temiz kazasizsa iyi fiyat bence.

Bu fiyat normalse iyiymis. Butce 50 bin tl idi zaten. O fiyata alınabilecek En iyi araba temiz bir insignia dir sanırım. Başka arabalarla da karşılaştırayim bakalım. Galeriden falan alsak daha mi pahalı olur peki.

-Tapatalk-
Galeri olayına hiç girme bence zirâ fazla fazla istiyorlar. Arabaya gelince İnsignia zaten harika bir araç ama 1.4 al derim hem yakıtı üzmez hem de o paraya rahat bulursun. Şu an karma tüketim genelde şehir içi ağırlıklı olmak üzere 6.2 de. 1.6 biraz daha üzer seni.

GT-I9300 Tapatalk

1.6 motor Edition Elegance 2011 model 17 bin kmde 51000 TL'ye Opel insignia buldum. Adam temiz kazasız olduğunu yazmış. Ama sanki bu araba bu kadar ucuz olmaz gibi geliyor. Sizce o fiyata satması normal mi. Ben piyasayi pek takip edemiyorum da.

-Tapatalk-
edition paket normal. gerçi km baya düşükmüş iyi araştır.

Son düzenleme:
Galeri olayına hiç girme bence zirâ fazla fazla istiyorlar. Arabaya gelince İnsignia zaten harika bir araç ama 1.4 al derim hem yakıtı üzmez hem de o paraya rahat bulursun. Şu an karma tüketim genelde şehir içi ağırlıklı olmak üzere 6.2 de. 1.6 biraz daha üzer seni.

GT-I9300 Tapatalk
benzinli araç her türlü üzer. 1.4t ler fabrika çıkışlı lpg li geliyor artık. taktırmayı düşnüyo musun? subap yakma olayı oluyormuş bunlarda diyorlar. opel nasıl halleti acaba bu durumu.

GT-I9300 Tapatalk
Şimdiki araba clio zaten. Yani hali hazırda çok yakan bir arabaya sahibiz. İnsignia 1.6 motor da zaten en fazla şimdiki Clio kadar yakar heralde. Yani bize fazla koymaz insignia nin yakması. O yüzden almışken 1.6 motor alıp sürüş keyfi yaşamak istiyoruz. Yani en azından ben böyle istiyorum. Babam da ikna olur umarım. :D
edition paket normal. gerçi km baya düşükmüş iyi araştır.
Evet acaba km ile oynamış falan olabilir mi diye suphelenmiyor değilim. Nasıl anlaşılır km ile oynadığı.

-Tapatalk-

Şimdiki araba clio zaten. Yani hali hazırda çok yakan bir arabaya sahibiz. İnsignia 1.6 motor da zaten en fazla şimdiki Clio kadar yakar heralde. Yani bize fazla koymaz insignia nin yakması. O yüzden almışken 1.6 motor alıp sürüş keyfi yaşamak istiyoruz. Yani en azından ben böyle istiyorum. Babam da ikna olur umarım. :D

Evet acaba km ile oynamış falan olabilir mi diye suphelenmiyor değilim. Nasıl anlaşılır km ile oynadığı.

-Tapatalk-
oynanmamıştır onu kastetmedim arabada hasar kaydı olabilir.

benzinli araç her türlü üzer. 1.4t ler fabrika çıkışlı lpg li geliyor artık. taktırmayı düşnüyo musun? subap yakma olayı oluyormuş bunlarda diyorlar. opel nasıl halleti acaba bu durumu.
Fazla kullanmadığımdan Habib, tüp taktırmayı düşünmüyorum. Fabrika çıkışlılar ise subap kapakları muhtemelen çelikten yapılmıştır. Normalde magnezyum alaşımlı yapıyorlardı.

Benzinli araç üzer demişsin ama dizel alıp fark vermek ya da sonradan LPG taktırmak bazen sanayiden çıkmamana bazende Tüp az yakıyor diye psikolojik rahatlıkla fazla araca biniliyor ve fazla yakıt yakmana yol açabiliyor. Ben her türlü benzinli araçtan yanayım. Bu arada öneri içinde neden fazla yakana binsinki mantığıyla yaptım.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:

-Tapatalk-
Serviste yada güvendiğin bir ustada cihaz varsa araç cihaza bağlanıyor. Tespiti zor değil.

Cliodan fazla yakar. İstanbul' da 10 Lt. aşağısını gören yok 1.6 da.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Fazla kullanmadığımdan Habib, tüp taktırmayı düşünmüyorum. Fabrika çıkışlılar ise subap kapakları muhtemelen çelikten yapılmıştır. Normalde magnezyum alaşımlı yapıyorlardı.

Benzinli araç üzer demişsin ama dizel alıp far vermek ya da sonradan LPG taktırmak bazen sanayiden çıkmamana bazende Tüp az yskıyor diye psikolojik rahatlıkla fazla araca biniliyor ve fazla yakıt yakmana yol açabiliyor. Ben her türlü benzinli araçtan yanayım. Bu arada öneri içinde neden fazla yakana binsinki mantığıyla yaptım.

GT-I9300 Tapatalk
lpg her şekilde kar ettiriyor vallahi. ben çok kullanıyorum araç. farkı iyi bilirim. az biniyosan bilemem tabii tercih.

lpg her şekilde kar ettiriyor vallahi. ben çok kullanıyorum araç. farkı iyi bilirim. az biniyosan bilemem tabii tercih.
Ayda 450-500 km. maksimum. Lpg için magnezyum alaşımlı subap kapaklarını çelikle değişsen sadece bu iş için lpg montajı ve işçilik hariç 3000 TL. Bide üstüne tüp montaj parası var. Değiştirmeyip yağlamalı sistem taktırsan lpg riski var subap kapaklarından dolayı ve fiyatı 3500 TL. Değmez yani amorti edene kadar.

GT-I9300 Tapatalk

Aynen. Biraz kalıplı olduğum için biraz geniş lazım:) Ben de 2. el aramaktan bıkıp sıfır'a yönelebirim her an.

Deneyimlerini bekliyorum :)

Arabayı 3 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Biraz acemilik yaşadım ama artık Ankara trafiğindeyim. Ayrca iyi ki dolu model almışım diyorum. Özellikle cruise controldeki konfor ve rahatlık bile herşeye değer :)

Arabayı 3 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Biraz acemilik yaşadım ama artık Ankara trafiğindeyim. Ayrca iyi ki dolu model almışım diyorum. Özellikle cruise controldeki konfor ve rahatlık bile herşeye değer :)
Tekrardan hayırlı olsun.Dolu model için 34+ ne kadar ödedin?bir de konfor olayı nasıl rahat mı araç gidişi rahatlığı vs.

Tekrardan hayırlı olsun.Dolu model için 34+ ne kadar ödedin?bir de konfor olayı nasıl rahat mı araç gidişi rahatlığı vs.

37500'e mal oldu toplamda. Ama boş model ankarada olmadığından ekstra 500 tl'ye yakın yol masrafı filan çıkacaktı. Arabanın konforu sınıfına göre bence oldukça iyi. Sürüşü de keyidli. Yokuş performansını daha iyi bekliyordum ama bu eksiklik benim kullanımımla alakalı da olabilir.

CC ile farkı uzun yolda anlayacaksın. Yarım depo kâr ettirir sana.

GT-I9300 Tapatalk

Tekrardan hayırlı olsun Ömer. Sevindim senin adına. Memnunsan ne ala :) Allah kaza, bela vermesin.

Yeni Opel astra sedan vs yeni honda civic hangisi daha iyi sizce. Her yönüyle kıyaslar misiniz

-Tapatalk-

2006 polo denk geldi bir yerden 200 binde tdi beyaz kaza boya değişen yok fiyat 25 ne diyorsunuz arkadaşlar ?

Geri
Üst Alt