Arabama talip çıktı. Anlaşırsam satacağım gibi. Büyük bir arabaya geçmek istiyorum. 2014, 2015 Corolla, Civic, Leon Dizel araçlar ilk başta aklıma gelenler. Otomatik düşünüyorum tabi. Ne tavsiye edersiniz?

Golf al geç.Vw den şaşma derim.Kaya gibi arabaları.Ben 2 gün önce 2016 Scirocco aldım gerçekten daha önce araba kullanmamışım dedim bindiğimde.Arkaşımda golf aldı.Aşırı mennun.Tabi cam tavanlı almanı önenirim.

Toyota'da çalışıyorum az çok bilgi edindim araçla ilgili.Şanzuman konusunda hiç bir sıkıntı çıkarmayacağını garanti ederim.Adamlar BMW'ye şanzuman veriyolar o derece iyi şanzumanları var.Ayrıca dizel alacaksan yakıt açısından çok az yakıyo araçlar.1 ay sonra makyajlı kasa çıkacak ve şuanki araçla arasında görüntü olarak iyi anlamda fark var.Çıkabileceğin miktarları bilemem tabi de Türkiye'de eğer 0 araç alacaksan Toyota ve Honda sıkıntı çıkarmaz.He 2. el almayı düşünürüm dersen A180 öneririm o fiyatlara.

Türkiye'deki dedem Hyundai Getz'ini satıp Fiat Linea almış 2013 model. Iyi mi bu araba? Ilk defa duyuyorum ismini Avrupa'da yani en azından Almanya'da rastlamadım daha bu arabaya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Türkiye'de en fazla satilan model, her türlü alicisi bulunur. :hat:

Türkiye'deki dedem Hyundai Getz'ini satıp Fiat Linea almış 2013 model. Iyi mi bu araba? Ilk defa duyuyorum ismini Avrupa'da yani en azından Almanya'da rastlamadım daha bu arabaya.

Dedemize hayirli olsun dileklerimizi iletirsin o zaman baskan. ;)

3 sene önce ev alacaktık 100 bin tl pesinatimiz vardi bir arkadaşımın gazına gelip jeep almaya geldik.
2.el hummer 300 bin liraya faize girip aldık .araç geniş çok güçlü tank gibi biraz ağır derken masrafları artmaya başladı , birkaç arıza .servise git gel çözüm bulamıyorlar sürekli tekrarlıyor.
Önce yakıt enjeksiyonu dediler sonra silindirlerde problem var dendi hepsi değiştirildi 1 hafta sonra tekrar arıza. .ee garanti de bitti tabii bir süre sonra..

Masraflardan ve sürekli arıza vermesinden dolayı garaja kaldırmak zorunda kaldım .bir ara çıkartayım dedim birkaç km gitti sevindim geçicidir diye ama yolda bıraktı çekici için epey yüklü para ödedik.
Velhasıl 2 senedir garajda yatıyor araba.
Şimdi faiz ödemeleri bitiyor elimden çıkartıyorum çok şükür.

Alacak manyak varsa benimle irtibata geçebilir.

Hummer h3 ama alman menşeli. .

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamız :) Bir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.

Bu arada Toyota sıfır araçlarda baya iyi kampanya var deniyor. Acaba makyajlı kasa geliyor diye mi bu kampanyalar?

Arkadaş Leon kullanıyor 2 senedir henüz dsg sıkıntısı yaşamadı ama duydum bu sıkıntıyı. Corolla Multidrive da güzel deniyor ama bilemiyorum.
Leon al canavar gibi araba ama bir laf var ya tüm dünya almanın ... arabada kesinlikle doğru mercedes derim susarım

Dedem den sonra annemler de araba arayışında. Eski arabayla 9 defa Türkiye'ye izine gittiler, bir defa daha giderdi mi diye tereddüt ediyorlar.

Zaten araba da bayağı yıprandı 11 senedir elimizde. Bizim araba bu arada Ford Galaxy, bayağı geniş bir araba tam yolculuk için yaratılmış. Türkiye'de nedense kimse tanımıyor bu arabayı, enteresan yani böyle geniş bir aracın Türkiye'de piyasada olmaması.

Neyse yine böyle geniş araba arıyorlar şu aralar. Ya da SUV tipinde birşeyler.
En son Ford Kuga ve Ford S-Max beğenmişlerdi.

Dedem den sonra annemler de araba arayışında. Eski arabayla 9 defa Türkiye'ye izine gittiler, bir defa daha giderdi mi diye tereddüt ediyorlar.

Zaten araba da bayağı yıprandı 11 senedir elimizde. Bizim araba bu arada Ford Galaxy, bayağı geniş bir araba tam yolculuk için yaratılmış. Türkiye'de nedense kimse tanımıyor bu arabayı, enteresan yani böyle geniş bir aracın Türkiye'de piyasada olmaması.

Neyse yine böyle geniş araba arıyorlar şu aralar. Ya da SUV tipinde birşeyler.
En son Ford Kuga ve Ford S-Max beğenmişlerdi.

Liste der Neuzulassungen von Personenkraftwagen in Deutschland nach Segmenten und Modellreihen – Wikipedia

SUV (Geländewagen) veya Van gider Türkiye'ye. Şu veriler güncel. Buradan en çok tutulan modelleri bulabilirsin.

Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamız :) Bir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.

Bu arada Toyota sıfır araçlarda baya iyi kampanya var deniyor. Acaba makyajlı kasa geliyor diye mi bu kampanyalar?
Highline almana gerek yok aslinda. Ben 2 hafta önce kendime sifir Golf 7 Comfortline aldim, Highline modelinde bulunan Bi Xenon ve Kamera eklenmis modeli.
Süper araba cidden ya.. Boş fln degil yani.

Hemde iyi paraya aldim, 23 bin €.. Highline modelin en az 26 tutardi gereksiz sekilde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Renktaşlar bende Ford Fiesta 1.5 TDCi 2013-2014 almayı düşünüyorum veya 2014 Peugeot 301 1.6 HDi almayı düşünüyorum bu arabalar hakkında bilgi sahibi olan var mı maks 38 bin e çıkabilirim dizel olmasını istiyorum birde maks 6*7 yaşında olsun sizin tavsiyeleriniz nedir

@Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamız :) Bir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
@Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.

Arkadaşım 1 ay önce Golf comfortline aldı.71 bine.1.2 tsi 110 hp.Highline almana gerek yok.Cam tavanıda var.Araç kusursuz diyebilirim.En önemlisi 6 litre benzin yakıyor şehir içi.Bagajda bence yeterli.Çünkü Leon la Golf arasında her şekilde fark var.2 sinide kullandım Golf daha kaliteli bir araç.

Son düzenleme:
@Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamız :) Bir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
@Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.

Makyajlı kasa üretimine başladık biz 2-3 hafta içinde satışlar başlayacak.muhtemelen ondan dolayıdır kampanyalar.2. el düşünürsen zaten çok rahat bulursun Corolla dizeli.

Geri
Üst Alt