- 26 Eylül 2012
- 121.965
- 72.448
- 5.068
Eğer bakımlıysa iş görür.
1.3 mü?
Vallah hic bilmiyorum yarin bi sorayim. Adana'dan Istanbula gidecekti arabayi almak icin.
Fiat Linea Pop diyordu bugün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer bakımlıysa iş görür.
1.3 mü?
Arabama talip çıktı. Anlaşırsam satacağım gibi. Büyük bir arabaya geçmek istiyorum. 2014, 2015 Corolla, Civic, Leon Dizel araçlar ilk başta aklıma gelenler. Otomatik düşünüyorum tabi. Ne tavsiye edersiniz?
Türkiye'deki dedem Hyundai Getz'ini satıp Fiat Linea almış 2013 model. Iyi mi bu araba? Ilk defa duyuyorum ismini Avrupa'da yani en azından Almanya'da rastlamadım daha bu arabaya.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dedemize hayirli olsun dileklerimizi iletirsin o zaman baskan.Türkiye'deki dedem Hyundai Getz'ini satıp Fiat Linea almış 2013 model. Iyi mi bu araba? Ilk defa duyuyorum ismini Avrupa'da yani en azından Almanya'da rastlamadım daha bu arabaya.
araban ney
Leon al canavar gibi araba ama bir laf var ya tüm dünya almanın ... arabada kesinlikle doğru mercedes derim susarımArkadaş Leon kullanıyor 2 senedir henüz dsg sıkıntısı yaşamadı ama duydum bu sıkıntıyı. Corolla Multidrive da güzel deniyor ama bilemiyorum.
Eyvallah kanka. Oğlum hiç gözükmüyorsun son zamanlarda buralarda napıyon iyi misin.Dedemize hayirli olsun dileklerimizi iletirsin o zaman baskan.![]()
Liste der Neuzulassungen von Personenkraftwagen in Deutschland nach Segmenten und Modellreihen – WikipediaDedem den sonra annemler de araba arayışında. Eski arabayla 9 defa Türkiye'ye izine gittiler, bir defa daha giderdi mi diye tereddüt ediyorlar.
Zaten araba da bayağı yıprandı 11 senedir elimizde. Bizim araba bu arada Ford Galaxy, bayağı geniş bir araba tam yolculuk için yaratılmış. Türkiye'de nedense kimse tanımıyor bu arabayı, enteresan yani böyle geniş bir aracın Türkiye'de piyasada olmaması.
Neyse yine böyle geniş araba arıyorlar şu aralar. Ya da SUV tipinde birşeyler.
En son Ford Kuga ve Ford S-Max beğenmişlerdi.
Highline almana gerek yok aslinda. Ben 2 hafta önce kendime sifir Golf 7 Comfortline aldim, Highline modelinde bulunan Bi Xenon ve Kamera eklenmis modeli.Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamızBir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.
Bu arada Toyota sıfır araçlarda baya iyi kampanya var deniyor. Acaba makyajlı kasa geliyor diye mi bu kampanyalar?
Eyvallah kanka. Oğlum hiç gözükmüyorsun son zamanlarda buralarda napıyon iyi misin.
Buralardayim ben herzaman ama bazen oyle okuyorum yazmiyorum.Iyidir is guc ayni ugrasiyorum sen ne yapiyon nasil gidiyor?
@Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamızBir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
@Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.
Bu arada Toyota sıfır araçlarda baya iyi kampanya var deniyor. Acaba makyajlı kasa geliyor diye mi bu kampanyalar?
@Mert Akman Golf güzel araba da hocam benim için en önemli kriter olan bagaj sıkıntısı var. Leon'dan bile daha kullanışsız bagajı var. Evli çocuklu adamızBir de Highline dışında boş oluyor. Highline almak istesen de SUV fiyatına yaklaşıyor.
@Erman Oktay çok yüksek meblalara çıkamam gibi görünüyor. Civic ile Toyota için tüp masrafı ile beraber 65 civarı çıkarım.
Makyajlı kasa üretimine başladık biz 2-3 hafta içinde satışlar başlayacak.muhtemelen ondan dolayıdır kampanyalar.2. el düşünürsen zaten çok rahat bulursun Corolla dizeli.
Performansı iyi ama aracın.Corolla dizele 1.4 motor koyuyor yahu olacak iş mi![]()