Arkadaşlar 185/60/15 lastik önerisi rica ederim. Bu ebatta kullandığınız ve memnun kaldığınız lastik varsa yazarsanız memnun olurum.

Markaların üzerlerinde değerleri yazar A - A A -B gibi yani fren yakıt ses derecelerini temsil eder bu harfler.. bunlar da belli iyi markalarda yüksektir zaten. Ben lastik konusunda çok titizimdir mesela sessiz olsun ıslak zeminde fren tutuş özelliği daha iyi olsun yakıt için ekonomik olsun dersen bu markalardan şaşmaz derim.. aman lastik işte 200 TL ye var dersen önüne ilk gelenide alabilirsin.. Para sıkıntın yoksa Goodyear efficientgrip michelin p4 yada conti bu 3 markanın birini seçebilirsin şahsi fikrimi sorarsan bu 3 markayı kullanmış biri olarak birazda perfrmans istiyorsan goodyear al geç düşünmeden..

Markaların üzerlerinde değerleri yazar A - A A -B gibi yani fren yakıt ses derecelerini temsil eder bu harfler.. bunlar da belli iyi markalarda yüksektir zaten. Ben lastik konusunda çok titizimdir mesela sessiz olsun ıslak zeminde fren tutuş özelliği daha iyi olsun yakıt için ekonomik olsun dersen bu markalardan şaşmaz derim.. aman lastik işte 200 TL ye var dersen önüne ilk gelenide alabilirsin.. Para sıkıntın yoksa Goodyear efficientgrip michelin p4 yada conti bu 3 markanın birini seçebilirsin şahsi fikrimi sorarsan bu 3 markayı kullanmış biri olarak birazda perfrmans istiyorsan goodyear al geç düşünmeden..
Ben sessiz lastik istiyorum, üstünde kullandığım lastik bridgestone ama içeriye çok ses almaya başladı. Nokian ve Falken öneren de var. Değerlendirmen için teşekkür ederim.

Ben sessiz lastik istiyorum, üstünde kullandığım lastik bridgestone ama içeriye çok ses almaya başladı. Nokian ve Falken öneren de var. Değerlendirmen için teşekkür ederim.

Çünkü bridgestone sert lastiktir 50-100 fazla verirsin ama kafam rahat olsun diyorsan onlardan şaşma derim rica ederim..

50 bine ne alınır bu devirde?
2010 üzeri istersen az daha ekleyip Clio4 1.2 atmosferik motor alabilirsin.

5 yıldır kullanıyorum 2012 model. Yaktığı her kuruş benzin o motor için haram ama görünüş vs. eski olmasın dersen tavsiye ederim.

Şehir içi arabası, ben şehir dışı yollarda kanser oluyorum araçla. 130'u zor geçersin.

5 yıl önce 35bin TL'ye aldığım Polo şuan 100bin TL. Corolla ile değiştirmeyi düşünüyordum, ev kredisini bitirmeyi düşününce vazgeçtim. Bu arada ikinci el yeni Corolla bayi de olan sıfır corolladan daha pahalı.

Piyasa inanılma dostum geçen hafta 80 bine favorime aldığım araç bugün 90 yapmış Türk tarihinde ikinci el böyle bir piyasa görmemiştir.. sıfır satılmıyor malum döviz kuru ötv araba gelmiyor vs derken şiştide şişti..
Ne olacak abi bu saçmalık peki böyle? Nereye kadar gidecek

2010 üzeri istersen az daha ekleyip Clio4 1.2 atmosferik motor alabilirsin.

5 yıldır kullanıyorum 2012 model. Yaktığı her kuruş benzin o motor için haram ama görünüş vs. eski olmasın dersen tavsiye ederim.

Şehir içi arabası, ben şehir dışı yollarda kanser oluyorum araçla. 130'u zor geçersin.
O motora da o parayı verirsem içim acır, bu ülkede valla her şey acı verici ya

O motora da o parayı verirsem içim acır, bu ülkede valla her şey acı verici ya
Şehir içi rahat rahat yetiyor ama.

Dediğin gibi benim ilk arabamdı eski bir şey istemediğimden dolayı bu kablumbağa motorluyu almak zorunda kalmıştık.

Yoksa eski bir araç bakman lazım

50 bine ne alınır bu devirde?
şimdi beni yargılayan arkadaşlar da olacaktır ama. Benim 1 yıl önce 30 bin civarı param vardı 2 kez golf 4 alıp sattım hele biri harika temizdi. hatasız boyasız ikisi de 2001 modeldi. Sattım kar ettim. 32 bine 2010 model chevrolet lacetti aldım. arabayı övmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama iyi ki yüksek model almışım. Motor opel 1.6 aynısı 110 bg. Bakımı internetten aldık malzemeleri kendimiz yaptık 200 tl max. extra hiçbir özelliği yok ama yağ gibi giden içi dışı tertemiz bir araba. Bana öneren arkadaşıma her gün dua ediyorum. Bence düşük model alıp yorgun araba almaktansa tutulmayan diri bir araç alınmalıdır. Kaldı ki araç ta öyle kötü falan değil gayet te yakışıklı
Sadece bir öneri
Örnek görsel:
chevrolet_lacetti_2011_benzin_sahibinden_chevrolet_lacetti_1_6_wtcc_2011_model_68001045825572...webp

şimdi beni yargılayan arkadaşlar da olacaktır ama. Benim 1 yıl önce 30 bin civarı param vardı 2 kez golf 4 alıp sattım hele biri harika temizdi. hatasız boyasız ikisi de 2001 modeldi. Sattım kar ettim. 32 bine 2010 model chevrolet lacetti aldım. arabayı övmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama iyi ki yüksek model almışım. Motor opel 1.6 aynısı 110 bg. Bakımı internetten aldık malzemeleri kendimiz yaptık 200 tl max. extra hiçbir özelliği yok ama yağ gibi giden içi dışı tertemiz bir araba. Bana öneren arkadaşıma her gün dua ediyorum. Bence düşük model alıp yorgun araba almaktansa tutulmayan diri bir araç alınmalıdır. Kaldı ki araç ta öyle kötü falan değil gayet te yakışıklı
Sadece bir öneri
Örnek görsel:
Ekli dosyayı görüntüle 82409

Niye yargılasınlar kardeşim bu araba işi herkese göre değişir bende eski model alacağıma yüksek model almayı tercih edenlerdenim ama dediğin gibi 2003 golf alan adama saygı duyarım oda onun zevkidir. Güzel günlerde kullan ..

Geri
Üst Alt