- 5 Eylül 2014
- 85.288
- 71.314
- 4.513
acil para lazımagır hasar kayıtlı mı aniden düstün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acil para lazımagır hasar kayıtlı mı aniden düstün
Aslında sıfır Corolla'nın satış fiyatının 20 bin dolar olduğu gerçeği var. Yani bir Amerikalı veya herhangi bir EU ülkesinde yaşayan biri bu araca 20 bin para birimi ile ulaşabiliyorken, bizdeki fiyatı malum. O yüzdendir bi arabaya 160 bin lira verince her şeyi iyi olsun istiyor insan. Onu anlayabiliyorum tabii. Ama realite farklı işte.Bu aracı almayı düşündüğüm için çok fazla inceleme ve araştırma gereği duydum. Forumlara üye oldum, sayfaları inceledim. Artık yeni araçlarda teknoloji ürünleri gibi fiyatları artıyor ama kalitesi düşüyor diye düşünüyorum. 160bin verdiğin aracın ön konsolu silmeden dolayı çiziliyor, kapı kolu elinde kalıyor, camı kapalıyken bile oynuyorsa ister istemez ayar oluyorsun. Motor ve şanzıman tabiki bir çok araca göre sorunsuz.
bmwBeyler Mercedesin süresi doldu.
İki araba arasında kaldım.
İkiside bütçeme göre.
Leasing yapıyorum zaten, 2-3 sene sür sonra geri ver yenisini al.
Şu an 2018 model Mercedes E220d kullanıyorum.
F/P olarak bindiğim en iyi araba diyebilirim.
2 Full depoyla Dortmund Çanakkale yaptım, 2500 km.
9 vites otomatik 160 git yine yakmıyor.
Neyse beğendiğim araçlar, BMW 530D Touring 2019 Model.
Araba full M Paket.
Bir de VW Touareg 3,0D.
O da R line full Paket.
İkisinin de fiyatları bütçeme uygun. Senede iki kere uzun yol yapıyorum. Yoksa en uzun mesafe 10 km.
Touareg 10-11 litre yakıyor BMW max 7 yakar.
Touaregin izin için avantajları daha iyi ama sene boyu kısa yol da yapması lazım.
Bir de Türkiye'de ara sokaklara zor girersin.
BMW nin görünüşü feci.
Yakıt tüketimi iyi.
Başka markalar önermeyin ltf, çünkü eleye eleye geldim.
Gscimbom mobil
korkma kardeşim yedek parça dediğin motor aksamıysa opel astra 1.6 eco tech in hepsi birebir aynısı. kaportayı zaten ustalar yapıyor. 45 civar bulursun 2010 model arabayı.Kaç para şu an piyasası hocam? Ben de bakmıştım ama yedek parça vs çok korkuttular
Araba fiyatları artar ama azalmaz. Benden söylemesi. Birkaç ay öncesine kadar corona mı vardı hocam. Corona'dan önce de 55'lik arabaya 80 istiyordu millet.Türkiyeden alacaklar için fiyatlar aşırı şişmiş durumda Kurdan bağımsız coronoya bağlı sıfır araç olmadığı için ikinci el fiyatları sıfırı geçmiş vaziyette
Her aracın üzerinde en az 20 bin şişmiş fiyat var bu rakamlara araba alırmıyım asla
Almamda gerekiyor ama bekleyeceğim çünkü bu araçlar bu fiyatları asla bir daha göremez burdan aldığım anda bir sene sonra dolar kuru çok fazla zıplamaz ötv arttırımı gelmez ise kafadan 40-50 bin zarar edeceğim rasyonel bir alışveriş olmayacaktır.
Tofas sahinlere 20bin fiyat yaziyorlar yaw. Şu ortamda araç almak cok yanlis tercih olur. Kredi cekip arac almak daha buyuk yanlis olurBroadway 25 bin lira olmuş, nereye kadar artacak
Niyetim vardı ama cidden yapılacak bir şey yok, kendimi enayi gibi hissetmek istemiyorum. Yürümeye devamTofas sahinlere 20bin fiyat yaziyorlar yaw. Şu ortamda araç almak cok yanlis tercih olur. Kredi cekip arac almak daha buyuk yanlis olur
Bmw tabiki. Çok aklında kalırsa bir sonraki aracında da Touareg tarzı alırsın.Beyler Mercedesin süresi doldu.
İki araba arasında kaldım.
İkiside bütçeme göre.
Leasing yapıyorum zaten, 2-3 sene sür sonra geri ver yenisini al.
Şu an 2018 model Mercedes E220d kullanıyorum.
F/P olarak bindiğim en iyi araba diyebilirim.
2 Full depoyla Dortmund Çanakkale yaptım, 2500 km.
9 vites otomatik 160 git yine yakmıyor.
Neyse beğendiğim araçlar, BMW 530D Touring 2019 Model.
Araba full M Paket.
Bir de VW Touareg 3,0D.
O da R line full Paket.
İkisinin de fiyatları bütçeme uygun. Senede iki kere uzun yol yapıyorum. Yoksa en uzun mesafe 10 km.
Touareg 10-11 litre yakıyor BMW max 7 yakar.
Touaregin izin için avantajları daha iyi ama sene boyu kısa yol da yapması lazım.
Bir de Türkiye'de ara sokaklara zor girersin.
BMW nin görünüşü feci.
Yakıt tüketimi iyi.
Başka markalar önermeyin ltf, çünkü eleye eleye geldim.
Gscimbom mobil
Nisana kadar sıfır araç çıkarmadılar, çıkana kadar da korona geldi. Bu seviye artışın temel sebebi bu. Şimdi de toplu taşıma korkusundan dolayı yine talep oluştu.Araba fiyatları artar ama azalmaz. Benden söylemesi. Birkaç ay öncesine kadar corona mı vardı hocam. Corona'dan önce de 55'lik arabaya 80 istiyordu millet.
Ne diyorsun ötv indirimi gelecek diyorlar, ikinci el ve sıfır araçlar için de kredi paketi gelecekmiş. Ev kredileri de 0.64 e düşecekmiş ama bu sefer ev fiyatları artacak. Arabada ötv indirirler mi indirseler de bu indirim bizim ülkede yansır mı ? Fiyatlar artacağına sabit kalır gibi düşünüyorum ben TL cinsinden bir süre, sonra yine fırlar tabi.Nisana kadar sıfır araç çıkarmadılar, çıkana kadar da korona geldi. Bu seviye artışın temel sebebi bu. Şimdi de toplu taşıma korkusundan dolayı yine talep oluştu.
Üstüne döviz arttı.
Ne diyorsun ötv indirimi gelecek diyorlar, ikinci el ve sıfır araçlar için de kredi paketi gelecekmiş. Ev kredileri de 0.64 e düşecekmiş ama bu sefer ev fiyatları artacak. Arabada ötv indirirler mi indirseler de bu indirim bizim ülkede yansır mı ? Fiyatlar artacağına sabit kalır gibi düşünüyorum ben TL cinsinden bir süre, sonra yine fırlar tabi.
Bu seviye bir artış bir daha olmaz muhtemelen ama arabaların fiyatının düşeceğini sanmıyorum. En iyi ihtimalle uzun bir süre bu seviyelerde seyreder. Ama uzun vaadede yine fiyatların artması kaçınılmaz gibi. Galerici bir tanıdığımız satacak araç bulamıyoruz diyor. Abim ağır hasar kayıtlı Fluence'yi bulana kadar 1 yıl sürdü yav. Piyasada hakikaten temiz araç yok. Ama talep fazla. Yanlız talep filan tamam da, yine de 1 yılda araba fiyatlarının yüzde 70-80 artması anormal bir durum değil mi?Nisana kadar sıfır araç çıkarmadılar, çıkana kadar da korona geldi. Bu seviye artışın temel sebebi bu. Şimdi de toplu taşıma korkusundan dolayı yine talep oluştu.
Üstüne döviz arttı.
Suç bu durumlarda her zaman alandadır.Bu seviye bir artış bir daha olmaz muhtemelen ama arabaların fiyatının düşeceğini sanmıyorum. En iyi ihtimalle uzun bir süre bu seviyelerde seyreder. Ama uzun vaadede yine fiyatların artması kaçınılmaz gibi. Galerici bir tanıdığımız satacak araç bulamıyoruz diyor. Abim ağır hasar kayıtlı Fluence'yi bulana kadar 1 yıl sürdü yav. Piyasada hakikaten temiz araç yok. Ama talep fazla. Yanlız talep filan tamam da, yine de 1 yılda araba fiyatlarının yüzde 70-80 artması anormal bir durum değil mi?
Adam giriyor sahibinden'e, bakıyor kendi arabasına istenen rakamı, ulan benim arabam bu arabadan daha iyi deyip o fiyattan bile daha yüksek fiyat belirliyor. Döngü gibi anasını satayım. 2011-2012 model manuel araba 85-90K olmuş.
Haklısın abi. Aslında abim almazdı da, mecbur kaldı. Ev ve okul arası mesafe arabayla 40 dk filan sürüyor. Eziyet yani. (Batman)Suç bu durumlarda her zaman alandadır.
Ev piyasası için de aynı şey geçerli.
Banka ve kredi diloluğundan dolayı oluyor bunların hepsi, yoksa malın alım fiyatını satıcı değil aslında alıcı yani talep belirler.