Araba fiyatları artar ama azalmaz. Benden söylemesi. Birkaç ay öncesine kadar corona mı vardı hocam. Corona'dan önce de 55'lik arabaya 80 istiyordu millet.
2019 da araba satışları dip yapmıştı sıfır araba üreticileri araba üretmiyordu yüksek kredi fazileri sektörü bitirmişti.
Sonra faizler düşüp talep patlaması yaşanınca sıfır araba temininde büyük sıkıntılar oldu çünkü stok yoktu.
Sonrada covid çıkınca iyice stok sıkıntısı oldu

Araba kiralama firmaları elindeki araçları yenileyemediği içinde ikinci ele araba göndermeyi bıraktılar bununla birlikte
ikinci el fiyatları aşırı şişti firmalar stok üretsin piyasa sıfır arabaya doysun ozaman görelim fiyatları bakalım

3 litre 300 beygirlik bir sey türkiyede sigorta ve vergi olarak ne kadar tutar

@murgan

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Toyota chr hybrid aldim
Kaji edition ,sakarya cikisli

Sanirim tr de xpasion diye geciyor
Memnunum arabadan ama ,iceriye cok ruzgar sesi aliyor .

Hybrid oldugu icin sessiZlige alistim ,benzinli motor devreye girince rahatsiz ediyor🤣

Motor 2,0 olunca degmis ama ,eski modeller asiri hantaldi bu arada

JJ | MP

Beyler Mercedesin süresi doldu.
İki araba arasında kaldım.
İkiside bütçeme göre.
Leasing yapıyorum zaten, 2-3 sene sür sonra geri ver yenisini al.
Şu an 2018 model Mercedes E220d kullanıyorum.
F/P olarak bindiğim en iyi araba diyebilirim.
2 Full depoyla Dortmund Çanakkale yaptım, 2500 km.
9 vites otomatik 160 git yine yakmıyor.

Neyse beğendiğim araçlar, BMW 530D Touring 2019 Model.
Araba full M Paket.
Bir de VW Touareg 3,0D.
O da R line full Paket.

İkisinin de fiyatları bütçeme uygun. Senede iki kere uzun yol yapıyorum. Yoksa en uzun mesafe 10 km.

Touareg 10-11 litre yakıyor BMW max 7 yakar.
Touaregin izin için avantajları daha iyi ama sene boyu kısa yol da yapması lazım.
Bir de Türkiye'de ara sokaklara zor girersin.
BMW nin görünüşü feci.
Yakıt tüketimi iyi.

Başka markalar önermeyin ltf, çünkü eleye eleye geldim.

Gscimbom mobil

Biri SUV digeri sedan degil mi? Hangisi daha fonksiyonel ise onu al bence. Yillarca sedan kullandim. Gecen sene hanimdaki SUV'yi aldim. Bir daha da sedan falan kullanmam gerek duymadikca.

Geçen mayısta 5.20 aldım benzinli 2016 full sayılır 222 bine.. Bu ocakta başka iş için 305e sattım.. Şu an 340 A alan iyi aldı derim.. İnsanlar resmen araba açlığı çekiyor delirmiş durumdalar.. Sattığıma pşşman oldum diyebilirim yerine koyamıyorum tekrar.. .. Arkadaşlarla 1 sene önce 150 binin üstünde para verip de bmw-merso-audş hariç araç alınmaz muhabbeti yapıyorduk şimdi bu paralara pert ve en düşük segmentşnş alabiliyorsun..

Geri
Üst Alt