- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
Anlamam o konulardan maalesef.Benim sorduğum üstteki soruya yanıt verebilirsin misal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamam o konulardan maalesef.Benim sorduğum üstteki soruya yanıt verebilirsin misal
Bu araç teknik şeysilerinden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.
1.2 motor küçük bi aracım var. 2017 model.
Bu aracım 1.viteste çok zıp zıp oluyor. Tekleme mi deniyor adına bilemedim. Böyle hassas bi frene basar gibi sallana sallana gidiyor. Rahatsız ediyor. Bu bir problem mi yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum bu mereti?
Manuel benzinli üstad.Araç nedir, şanzıman otomatik mi manuel mi? Benzinliyse LPG var mı bunlar önemli. LPG olmadığını ve sürücü hatası olmadığını varsayarak tekleme problemlerinin çoğu ateşlemeden kaynaklanır. Buji, buji kablosu, bobin kontrol edilir.
Bende 1.2 1.6 aynı aracın dizel ve benzinlisi mevcut. Dediğinin aynısını uzun süre 1.2 sürdükten sonra 1.6 ya geçince yaşıyorum. Benimki vitesi 1.6 ya göre erken atmaktan kaynaklanıyor alıştığım için küçük olana. Araba kendini öne atıyor önden çekişli olduğu için. Demem o ki 1.2 araba zaten hızlanmak bilmiyor gay gibi erkenden atma vitesi.Bu araç teknik şeysilerinden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.
Bu aracım 1.viteste çok zıp zıp oluyor. Tekleme mi deniyor adına bilemedim. Böyle hassas bi frene basar gibi sallana sallana gidiyor. Rahatsız ediyor. Bu bir problem mi yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum bu mereti?
Her işi uzmanına bırakmak lazım tabi. Baskı balata iyi durumdaysa ateşleme elemanları olabilir daha önce dediğim gibi ama bambaşka bir şey de çıkabilir malum mekanikten ziyade elektronik günümüz araçları. Yılların ustaları bile teşhiste zorlanıyor.Manuel benzinli üstad.
Anladığım kadarıyla bir ustaya götürmem şart
atmazsam zıp zıp zıplıyorBende 1.2 1.6 aynı aracın dizel ve benzinlisi mevcut. Dediğinin aynısını uzun süre 1.2 sürdükten sonra 1.6 ya geçince yaşıyorum. Benimki vitesi 1.6 ya göre erken atmaktan kaynaklanıyor alıştığım için küçük olana. Araba kendini öne atıyor önden çekişli olduğu için. Demem o ki 1.2 araba zaten hızlanmak bilmiyor gay gibi erkenden atma vitesi.
Sağolasın üstadHer işi uzmanına bırakmak lazım tabi. Baskı balata iyi durumdaysa ateşleme elemanları olabilir daha önce dediğim gibi ama bambaşka bir şey de çıkabilir malum mekanikten ziyade elektronik günümüz araçları. Yılların ustaları bile teşhiste zorlanıyor.
Benim Uno'da aynı sorun oluyordu. Değişmediğim parçası kalmamıştı ama nafile... Sattıktan sonra hava filtre kazanından olduğunu söyleyenler olmuştu.Bu araç teknik şeysilerinden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.
Bu kadar belirsizlik içinde ustadan kazık yeme ihtimalim varBenim Uno'da aynı sorun oluyordu. Değişmediğim parçası kalmamıştı ama nafile... Sattıktan sonra hava filtre kazanından olduğunu söyleyenler olmuştu.
Bu kadar belirsizlik içinde ustadan kazık yeme ihtimalim var
Yuh be kardeşim adam mı şeapıyorlarTek ustaya gitme onue git fiyat al farklı yerlerden. 15k istediler benden geçen 4400 e yaptırdım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O ustaların ustalıklarına tüküreyim. Kan emici bir bok bilmeyen yavşak topluluğundan ibaret... İşini iyi yapana lafım yok.Bu kadar belirsizlik içinde ustadan kazık yeme ihtimalim var
Kim üzdü seniO ustaların ustalıklarına tüküreyim. Kan emici bir bok bilmeyen yavşak topluluğundan ibaret... İşini iyi yapana lafım yok.
Kalkışlarda gaza daha az bas, debriyajı da daha yavaş bırak.Bu araç teknik şeysilerinden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.
Çok sağol rdaşım biraz fazla basıyor olabilirim o da doğruKalkışlarda gaza daha az bas, debriyajı da daha yavaş bırak.
Genellikle o tökezleme ya da boğulma fazla gaza yüklenmekten oluyor.
Ikinci bir araba kullanıyorsan o aralığı tam ayarlayamayabilirsin.
Biraz dene sorun çözülmezse mağlesef sanayi yolu görünüyor.
Napcan benim arabami? Musteri mi buldun?
Napcan benim arabami? Musteri mi buldun?
Normalde 9-10 bin euro arasi ama ben FULL GTI paket yaptigim icin 11 den asagi vermem suan.
1.4 / 1.5 motorlu mu?bende alcam gibi durmakta ama alirsam orjinal R line alcam
1.4 / 1.5 motorlu mu?