- 1 Mayıs 2018
- 57.751
- 48.519
- 3.873
Woon/werk icin buyuk motorlu Mercedes mi alinir yav, al bir 1.6 dizel Golf ya da Polo falan.
konforlu degilki onlar kralper, her gun 100 km icin rahat otobanda surmem lazim.
Yada E220 mi alsam, onlar daha ucuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Woon/werk icin buyuk motorlu Mercedes mi alinir yav, al bir 1.6 dizel Golf ya da Polo falan.
O dedigin modeller eski arabalar, hepsinde turbo sorunu vardir +10 yasindaysa bir de 1000 euro ona verecegini hesap et. Konforlu araba bu Hollanda'da ayrica neye yarar? Her taraf 100 km/h , sanki hiz yapabiliyorsun. Kendin bilirsin tabi.konforlu degilki onlar kralper, her gun 100 km icin rahat otobanda surmem lazim.
Yada E220 mi alsam, onlar daha ucuz.
O dedigin modeller eski arabalar, hepsinde turbo sorunu vardir +10 yasindaysa bir de 1000 euro ona verecegini hesap et. Konforlu araba bu Hollanda'da ayrica neye yarar? Her taraf 100 km/h , sanki hiz yapabiliyorsun. Kendin bilirsin tabi.
Belcika'ya ne ara ve nicin gittin?kralper ben hollandada degilimki, yan komsulardayim. Arabaya almanyadan alcam invoeren yapcam dusuk kilometre. hem wegenbelasting 30 euro burda diesel aylik e270 icin
Belcika'ya ne ara ve nicin gittin?
2.5 litre dizel bak ama hangi model daha iyidir bilemem onu en iyisi tanidigin bir garajci abiye sor onlar daha iyi bilir hangileri daha cok veya daha az sorun yaptigini. Fazla eskisini almazdim dedigim gibi masrafi cok cikar, turbosu, hogedruk pomp falan bir de kilometresini mumkun oldugunca dusuk bulmaya calis.
2.5 litre dizel bak ama hangi model daha iyidir bilemem onu en iyisi tanidigin bir garajci abiye sor onlar daha iyi bilir hangileri daha cok veya daha az sorun yaptigini. Fazla eskisini almazdim dedigim gibi masrafi cok cikar, turbosu, hogedruk pomp falan bir de kilometresini mumkun oldugunca dusuk bulmaya calis.
kabadayı falan degilsin dostum sana uymazMercedes E320 W211 (kasa) 224 beygir
hic suren oldumu nasildir?
kabadayı falan degilsin dostum sana uymaz
mini cooper falan al
dostum kac paran var ona göre önerelım100km yol yapcam her gun, mini cooper la mi yapcam ulan becep
dostum kac paran var ona göre önerelım
10k avro
Neresi için alıyorsun tr için mi donçland mıMercedes E320 W211 (kasa) 224 beygir
hic suren oldumu nasildir?
Neresi için alıyorsun tr için mi donçland mı
tr için önermezdim ama docland da alınabilir sıkıntısız. Burada o yaşta dizel araç alınmaz.doncland