- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.517
- 5.338
kazasız mıhonda civic 2019 1.650
hatasız boyasız dosta gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazasız mıhonda civic 2019 1.650
hayri cund 500 nakit çıkarsın forumu bırakacağım
Kazalıkazasız mı
1 mılyon veririm direk notere gidelim yarın bugun kapandıKazalı
Sehirden uzakta yasayan biri icin gerektiginde isini girecek kadar konforlu olmasi yeterli. Kucuk bir sedan da olur suv de olur.peki arayış nedir
Yıllardır aynı arabayı sokmaya çalışmaktan bıkmadın mı lanhonda civic 2019 1.650
Parasız olduğumu battığımızı biliyorsunYıllardır aynı arabayı sokmaya çalışmaktan bıkmadın mı lan
clio 1.0 sce şehir içi ideal ama manuel bulunur700-750 arası bir bütçem var. İlk defa araba alacam kısmetse. Ama sarı siteden bakıyorum hiç güvenilir değil. Çok kararsız kaldım. Hanımda kullanacağı için hatchback bir araç almayı düşünüyorum. Varmı bu meblağ da bizi üzmeyecek araba.?
700-750 arası bir bütçem var. İlk defa araba alacam kısmetse. Ama sarı siteden bakıyorum hiç güvenilir değil. Çok kararsız kaldım. Hanımda kullanacağı için hatchback bir araç almayı düşünüyorum. Varmı bu meblağ da bizi üzmeyecek araba.?
Sce fiyat olarak uzmez, bakım maliyet olarak uzmez ama geri kalan herşeyde üzer ya. Rampalarda 30 ton yüklü tırlar arkadan sellektor yapıp yol isteyebilirclio 1.0 sce şehir içi ideal ama manuel bulunur
Artı olarak bunlar çok mu kaliteli hayır. Yolda bırakmaz. Az sanayiye gidersin.Otomatik istiyor galiba eşi de kullanacak. Manuel yazmayacz yani. Uzun süre al sat işi yaptım rengim. Tek söyleyebilcegim Fransız ve almandan uzak durman. Hatta atmosferik al. Hyundai gruba kia dahil düşünülür ve Japon. Ben şahsım adına konuşuyorum her türlü alman Mercedes bmw her türlü Fransız aldım sattım. Ama aşırı derecede Japon hastasıyım. Benim listemde Toyota daima 1 Honda 2 dir. Bu markaların trde olmayan modellerini kullanma şansı da oldu. Ez cümle 2 3 yaş yaşlı olsun ama Hyundai kia Toyota Honda bunlar içinden seç. Diğer türlü sanayiye abone olma
Chevrolet Captiva ama 4*4 olanı otomatik olduğu için eşinde rahatça kullanır, üstelik sınıf araçtır, tüm Opel servislerinde bakımını yaptırabilirsin700-750 arası bir bütçem var. İlk defa araba alacam kısmetse. Ama sarı siteden bakıyorum hiç güvenilir değil. Çok kararsız kaldım. Hanımda kullanacağı için hatchback bir araç almayı düşünüyorum. Varmı bu meblağ da bizi üzmeyecek araba.?
700-750 arası bir bütçem var. İlk defa araba alacam kısmetse. Ama sarı siteden bakıyorum hiç güvenilir değil. Çok kararsız kaldım. Hanımda kullanacağı için hatchback bir araç almayı düşünüyorum. Varmı bu meblağ da bizi üzmeyecek araba.?
Bununla ilgili bi site vereyim.En detaylı beyne kadar bakan experi yaptırmalısın birde harici tanıdık motor ustasına baktırmanızı öneririm. Rektefiyeye hiç girmiş mi önden kazası olmuş mu bunlar önemli. Modelin belli bir km sonrası çıkardığı kronikleri de iyi araştırmak gerekir. Çok elden ele gezmemiş araç önerimdir. Birde aracın başındayken plakadan tramer kaydına bakmak lazım. Bu da tek başına bişey göstermez üç beş bin tramerli 200 bin tramerliden daha büyük dert açabiliyor net bilgi vermez onuda bilmek gerekiyor.