Sce fiyat olarak uzmez, bakım maliyet olarak uzmez ama geri kalan herşeyde üzer ya. Rampalarda 30 ton yüklü tırlar arkadan sellektor yapıp yol isteyebilir ama eşiniz için ideal olur. Önceki arabam Clio idi, tce 0.9. kuzende de sce vardı, çok farkediyor turbolu turbosuz.

O fiyat aralığında en genç alınabilecek araç clio. Al-satı da kolaydır ama üç silindirli araç tavsiye etmem muradım ya.

X1 yeni aldık yakın bir arkadaşıma. 4.2 ye bana göre acayip bir para o arabaya. İç kalitesi güzel ama motoru 3 silindir. Plug hibrit. Bariz bir şekilde subaplarin vurduğunu duyabiliyorum. Benim işim bu olduğu için kulağım hassas. Bana güven vermedi. Vazgecirmedim arkadaşımı. O paraya çok seçenek vardi

X1 yeni aldık yakın bir arkadaşıma. 4.2 ye bana göre acayip bir para o arabaya. İç kalitesi güzel ama motoru 3 silindir. Plug hibrit. Bariz bir şekilde subaplarin vurduğunu duyabiliyorum. Benim işim bu olduğu için kulağım hassas. Bana güven vermedi. Vazgecirmedim arkadaşımı. O paraya çok seçenek vardi
Asla ve asla o paraya etmeyecek bir arac.

burda x1 ler en fazla 30.000 euroya satiliyor oda en luks paketi

O fiyat aralığında en genç alınabilecek araç clio. Al-satı da kolaydır ama üç silindirli araç tavsiye etmem muradım ya.
Bende etmem ama sce mi tce mi ikilemine düşmüştüm, para ve genç araç ikilemi yüzünden. ÖTV muafiyeti vardı egea cross Clio Hyundai i20 vs. Kuzende kendi arabasını sce alma bir kez kullan diye verdi, dediğine kanaat getirdim, 20.000 km'de Clio aldım, sıfırını vermedi bayiler o donem. Ciddi manada memnun kalmıştım, alırken çok ikilemdeydim ama araba şart, alabileceğim araba fiyat aralığı belli, ikinci eller uçmuş pandemi dönemi, ya 200.000de 2010 model güvenilir araba alacaktım, ya da 15-20.000de 10 yaş genç 3 silindir Clio. Hiç sorun çıkartmadı sağolsun bana. Çıkarttığında da motorun çöp olacağını bile bile aldım. Yazın kırmızı ışıkta geçen elemanın biri vurmasaydi ve uygun başka araç bulmasaydim binmeye devam ederdim belki de.

Satışı da piyasası diğer araçlar kadar olmasa da kolay oluyor. Kazadan önce sahibindene koydum, 2 hafta olmadan 10 kişi arası, birisi ile anlaştık, adamın geleceği gün kaza oldu. Güvenilir bir araba mi, paran yoksa ve rampalarda orta/sol şeritte gitmek istersen her türlü alınır. İyi bakarsan, mantıklı kullanırsan 80.000 km'ye kadar sadece bakıma, klima gazı ve lastik değiştirmeye gittim. Ama kafamda hep soru işareti olduğu için 100.000e varmadan satma niyetim vardı.

99608a7993278493bc6906f5fa866245.jpg

Evet Yıl model alalım iç dizayn tamamen bana ait.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elektrikli araba kullananlar kimler?

Ioniq 6 alarak EV dünyasına geçmeyi düşünüyorum görüşleriniz önerileriniz 2m bandında başka EV önerileriniz var mı?

Teslanın şu an tükiyede satılan arabasının doluluk oranı akülü araba seviyesinde olduğundan iyi yapmış derim
Yok yok sıfır aldı yurtdışında kendisi şu kapıları yukarı doğru açılanlardan TR'de yoktur ondan sanırım, adam hiç hayatında tamirciye vs gitmemiş çok iyi anlıyor arabalardan ve mekaniğinden , veto edince bende şaşırdım tabi ama senide yüreksiz etmeyelim dikkatli araştır yinede

Yok yok sıfır aldı yurtdışında kendisi şu kapıları yukarı doğru açılanlardan TR'de yoktur ondan sanırım, adam hiç hayatında tamirciye vs gitmemiş çok iyi anlıyor arabalardan ve mekaniğinden , veto edince bende şaşırdım tabi ama senide yüreksiz etmeyelim dikkatli araştır yinede
Hmm o seviyelerdeki arabalardan anlamam renktaş kayınçonun bir bildiği vardır

Geri
Üst Alt