Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

Aracım 22.000 km ve çok beğenerek kullanıyorum, ama hanım ehliyet aldı ve mecburen otomatik vites bir araç almam gerekiyor

Şu sıralar araştırma içindeyim ve Ya Jetta ya C5 Otomatik Dizel araç alacağım

hanımı bosamak aklına gelmedi sanırım reyis? :asd:

Fiesta veya Corsa al işte ikiside fiyatına göre iyi araçlar. ALmadan önce kesin teste sok, %90 km düşürülmüş çıkar, eğer öyle çıkarsa alma. Çamurluk boyası vs... önemli değil. Ama kaput, kapılar ve bagaj kapağı değişmişse yine bulaşma.

Teste sok derken? Bizim ali abi anlar mı bu işlerden? :D şaka bi yana da bu pazarlarda falan filanlarda rest yaptırılıyor demi? Bi de kaç km arası bakmam lazım? Bunun sınırı var mı?

100.000 üstü almamaya dikkat et, sonuçta benzinli araba düzgün kullanıldıysa bir sorun yaşatmaz. Ama bilgisayarlı teste sok ve tüm Ford veya Opel bayilerine alacağın arabayı sor ki, km düşmüş mü, düşmemiş mi anla. Bakım kayıtlarından fln çıkıyor ortaya.

1000 bin altı bulmak imkansız gibi bir şey.

la Peugeot 206 tavsiye eder misiniz ranktaşlar

yani şu kriterlerde ne tavsiye edersiniz diye sorayım

1-16-19000 tl arası

2-otomatik vites

3-az yakan

4-çabuk satabileceğimiz

ben 206 ve getz buluyorum ama YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

1-16-19000 tl arası

2-otomatik vites

3-az yakan

4-çabuk satabileceğimiz

Tam da 206'yı sormaya girmiştim. :D bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Şuana kadar fiesta, corsa, polo( :D ) vs. Baktım. Şimdi de 206 üzerine yoğunlaştım. Ne yapsam ne etsem bilemedim.

1-16-19000 tl arası

2-otomatik vites

3-az yakan

4-çabuk satabileceğimiz

bi cevap verin la

Murat ve Huseyin, vw polo o fiyata alabileceginiz en mantikli araba bence. 206 bir arkadasim kullaniyordu mekanikte sikintilar cok fazla diye biliyorum onlarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

206, Polo gibi araçlara bulaşılmaz ikinci el+otomatik+eski ve bir de lpg takılırsa bomba olur ne diyelim :D

Corsa-Fiesta, temiz bulunabilirse Grande Punto gibi araçlar mantıklı olur.

Murat ve Huseyin, vw polo o fiyata alabileceginiz en mantikli araba bence. 206 bir arkadasim kullaniyordu mekanikte sikintilar cok fazla diye biliyorum onlarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

biriniz polo diyor, diğeriniz polo ve 206 alınırmı diyor. fikir birliğine varsanız iyi olacak.yazık la bize.. :asd:

biriniz polo diyor, diğeriniz polo ve 206 alınırmı diyor. fikir birliğine varsanız iyi olacak.yazık la bize.. :asd:

Ya biz uzun süre araba işi yaptık, daha doğrusu ben değil de bizimkiler yaptı. Çok bir bilgim olduğundan değil de etrafta konuşulanlardan söylüyorum işte.

Grande Punto'yu da beğeniyorum ben.

Ya biz uzun süre araba işi yaptık, daha doğrusu ben değil de bizimkiler yaptı. Çok bir bilgim olduğundan değil de etrafta konuşulanlardan söylüyorum işte.

Grande Punto'yu da beğeniyorum ben.

ben de etraftan öyle duydum ama emre illede fiesta ve corsa diyor. gerçi para da onlara yetiyor. :asd: yine fiesta ve corsa'ya dönücez heralde.

Polo al sen :yenieek:

bugün gaziemir otokent'i dolaştım ve fiyatların ne denli uçuk olduğunu canlı canlı gördüm. bütçeme en uygun araba 99 model clio ve o da 14-15 bin. piyasanın bu kadar uçuk olduğunu bilmiyordum açıkçası.

18 civarına otomatik fiesta bulurmuyuz

18 civarına otomatik fiesta bulurmuyuz

valla ben de otomatik arıyorum ama benim bütçem 15 bin. bu arada bugün otokentte fiesta değil ama corsa 2006 model 160 bin'de 17bin tl para istiyorlardı. kısacası bulunur diye tahmin ediyorum ama km ne olur veya parça, değişen olurmu bilemem. ilginç bir piyasa var şuan.

valla ben de otomatik arıyorum ama benim bütçem 15 bin. bu arada bugün otokentte fiesta değil ama corsa 2006 model 160 bin'de 17bin tl para istiyorlardı. kısacası bulunur diye tahmin ediyorum ama km ne olur veya parça, değişen olurmu bilemem. ilginç bir piyasa var şuan.

yav bu araba işini çok kişiye sormayacaksın herkes bişey diyor 206 herkes iyider burda kötü dediler:D hayırlısı bakalım

yav bu araba işini çok kişiye sormayacaksın herkes bişey diyor 206 herkes iyider burda kötü dediler:D hayırlısı bakalım

orası öylede araçtan anlamayınca mecburen herkese danışıyorsun. gerçi bir yandan da iyi oluyor. aklındaki mevcut arabalardan bazılarını eleyebiliyorsun.:asd:

Geri
Üst Alt