Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

Abi 15 gün oldu sanırım. Hemen vermiyorlar sende biliyorsundur. Sıraya koyuyolarmış öyle söyledi banada. Fiyat konusunda da şehirden şehire inanılmaz fiyat düşüşleri olabiliyor. Bir de tanıdık bir satış müdürü bulunca fiyatı makul bir seviyeye kadar düşürebiliyorsun. Ben senin yerinde olsam Araba alacaksam ya full paket alırım. ya da o modeli hiç almam. jettayı gözüm kapalı da öneririm. (Segment takıntın yoksa tabi.) Bende toyota vardı 2011 elegant. 53bin fiyatı vardı. 47bine anlaşmıştım. Satış müdürünü bizim arkadaşın babası tanıyordu sağolsun yardımcı oldu. 10binden sonra aracı sattım. Bir önerimde motor hakkında olacak. 1.4 motor az yakar diye düşünme sakın. Motor ne kadar büyük olursa araç o kadar rahat eder. Benim yeni gözdem Volvo V40. Hala araştırma aşamasındayım. Aracın dışında da hava yastığı olması benim için sıkıntılı tek bölüm diyebilirim.

V40 benim de gönlümde ancak 70bin lik fiyatı görünce altüst oldum :( 50'ye falan satılmamış sıfır S40 bulunabilir mi? Şans olur mu onu da bilmiyorum.

VW'ni bir de Manisa'dan sormayı düşünüyorum, pazarlık yaparlar mı bilemiyorum.... Umarım her vw satıcısı Vosmer gibi değildir.

V40 benim de gönlümde ancak 70bin lik fiyatı görünce altüst oldum :( 50'ye falan satılmamış sıfır S40 bulunabilir mi? Şans olur mu onu da bilmiyorum.

VW'ni bir de Manisa'dan sormayı düşünüyorum, pazarlık yaparlar mı bilemiyorum.... Umarım her vw satıcısı Vosmer gibi değildir.

Yok abi o kadar da indirmezler :D Fakat yukarıda Allah var şekil bir araba yapmışlar..

Seatın tutulan 2 aracı var renktaş. onun dışında pek önermiyorlar. Piyasası yok. tutulan araçlarıda (Toledo ve leon) iyi ki almamışsın.

Ibiza da var. Ben son günlerde Altea'da görüyorum sıksık. Yok öyle birşey.

Ibiza da var. Ben son günlerde Altea'da görüyorum sıksık. Yok öyle birşey.

Abi bu işin içerisindeyim biraz. Birçok galerici tanıdığım var. hepsi olmasa da çoğu yakın arkadaşım. ortak görüşü söyledim ben. Seatın rağbet gören, bilinen iki aracı var. leon ve toledo. Benim markaya lafım olamaz. sadece modellerine karşı bildiğimi söylerim. Yoksa seat volkswagen çıkışlıdır. ona bir lafım yok. :)

Abi bu işin içerisindeyim biraz. Birçok galerici tanıdığım var. hepsi olmasa da çoğu yakın arkadaşım. ortak görüşü söyledim ben. Seatın rağbet gören, bilinen iki aracı var. leon ve toledo. Benim markaya lafım olamaz. sadece modellerine karşı bildiğimi söylerim. Yoksa seat volkswagen çıkışlıdır. ona bir lafım yok. :)

Ibiza da iyi diyorum işte:) Toledo elbette ki dediğin gibi. Artı olarak, Altea görüyorum. Gördüğümü konuşulanı söylüyorum ben galerici değilim ama:) Seat = VW zaten. Şanzuman-motor iç tasarım aynılar.

Yeni Reno Clion 0.9cc Icon modeli tavsiyedir.

Peugeot 307 2006 model 1.4 beyler nasıl sizce bu araç

seat ibiza kullanan varmı ikinci el almayı düşünüyorum 2008 yada 2009

maksimum 23 bin liraya kadar araç bakıyorum ama kafamda netleştiremedim şu anda bikaç arkadaş daha kafamı karıştırdı seatlar çok arıza fln çıkarıyor parçaları pahalı gibisinden kararsızım anlıcağın

Babam Yeni opellere takmıs durumda Verilen paraya degermi

Bide alfa romeo hakkında ne düşünüyosunuz bugun bitane gördüm cezbetti benide

Vall bugün gittim.. Opel astra sedan (yeni) sport 1.4 turbo 140 hp otomatik sordum... Hoşuma gidiyor astraların yenisi... 52 falan

Ardından 2012 focus sedan otomatik style 1.6i baktım...49'a bıraktı

Sonra gittim chevrolet cruse sedan 1.6 otomatik sport plus baktım...44bin falan

Kafam karıştı geri döndüm :D :D :D

İğrenç bi olay bu araba işi..

Tek soru şu.. Chevroleye o donanım o para değer mi?

Bizim bi arkadaş vardı alfa ve tüplü opel frontera hastasıydı... alfayı hiçbişeye değişmem derdi...

Vall bugün gittim.. Opel astra sedan (yeni) sport 1.4 turbo 140 hp otomatik sordum... Hoşuma gidiyor astraların yenisi... 52 falan

Chevrolerde sıkıntı var diyolar özellikle 50 bin yaptıkdan sonra cok sorun yaratıyormus

Bir amerikan sevdalısı olarak , Chevrolet candır ama maalesef bu bahsettiğiniz Chevrolet bildiğimiz Chevrolet değil mümkünse UZAK durun ,

bu arada benim maalesef yok ama forumumuzda muscle car sahibi var mı ?

Benzinli araç alınmaz abi daha. Bende tüpe geçeceğim aracımı satmamak adına.

Ama burası Türkiye Emre. 22 bin Euroya passat'ın en full olanını 3,2 lt motor seçeneğiyle satıyorlar. Sen demiştin. Burda en dandirik araç bile 30 bin TL'den aşağı değil.

50-60.000TL para verip 1.2, 1.4 motor almak bana çok komik geliyor. :D

ABD'de o fiyata en az 3.0 motorlara biniyorlar.

Doğru diyorsun da ben bir devlet memuru olarak 3.0 arabaya binemem... Alabilirmiyim? Alabilirim belki ama yürütemem... Vergisi yakıtı vs... O nedenle galonunun fiyatının litresinin fiyatına eşit olan 2 ülkeyi karşılaştırmak doğru değil kanımca...

Benzinli araç alınmaz abi daha. Bende tüpe geçeceğim aracımı satmamak adına.

Niye alınmasın benzinli? Motorinle benzin fiyatı hemen hemen aynı artık.

LPG'nin de aman aman avantajlı olduğunu sanmıyorum... Fiyatı benzinin yaklaşık yarısı olabilir ama tüketim? Üstelik alınan riskler, ..çının altında LPG ile dolaşma ve kapalı otoparklara girememe gibi sorunlar...... ?????

Niye alınmasın benzinli? Motorinle benzin fiyatı hemen hemen aynı artık.

LPG'nin de aman aman avantajlı olduğunu sanmıyorum... Fiyatı benzinin yaklaşık yarısı olabilir ama tüketim? Üstelik alınan riskler, ..çının altında LPG ile dolaşma ve kapalı otoparklara girememe gibi sorunlar...... ?????

Yapma abi böyle düşünüyorsan yanlışsın o zaman. Benzinli o kasa araçların yakıtlarıyla dizele baktın mı hiç ? Dizel motorlar doğaları gereği zaten daha az yakıyor. LPG diyorsun. En sömüren araça tak LPG'yi yüzde 30 en az kar edersin. Haa 30bin km de bir satacaksan LPG olmaz. Risk falan yok abi. Geçti o işler. Kapalı otoparklara girersin simit ve iyi gizlenmiş doğru montaj edilmiş LPG araç girer o otoparklara. Bende 3 yıldır benzinli otomatik araç var. Totalde girdiğim kapalı otopark sayısı olsun 50 kere. Girmesem de olur. Dışarı bırakmayı tercih ediyorum zaten mümkün olduğunca sevmiyorum o kargaşayı kapalı vs..

Neyse, dizel avantajdır eğer yılda 20bin km görüyorsan. Bende haftaya LPG'ye geçiyorum artık yeter 5 tL oldu. İlk aldığım sene 100tl benzin alırdım 3 çeyrek ederdi neredeyse. Şimdi 100tl alıyorum 1.5 çeyrek.

Geri
Üst Alt