Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

Golf al.

Ama şaka gibi bir buçuk İphone 5 parasına Golf 4 alıyorsun.

sagol bende onu istiyordum 84 yasinda bir emeklinin arabasi 1nci el o kilometrede almazdim yoksa. skoda 100 luk diye kafama takilmisti performansta cok fark edermi?

oncedende a3 um vardi 110 luk cok atikti seviyordum.

1 litre oralarda etkilemez. Yaptır gitsin, gerçi araba 2000€ chip 300€ yani chip orada pahalı mantığa göre. Çünkü burada 50.000TL'lik arabaya 1000TL'ye chip yapılır mesela. 50'de 1 demek. Ama sizin orda 6'da birine denk geliyor ve bizden 44 kat pahalı demek. Ama araba 44 kat ucuz.

İlginç. :D

araba suan pahali gumrukler acildi acilali yukseliyor rumenler bulgarlar polonlar gelip hepsini goturup ulkelerinde satiyorlar.ben fransada yasiyorum daha fransadan araba almadim hep almanyadan gidip alirim 100 euro masrafi oluyor toplam ama fransaya gore cok ucuz ve temiz bakiyorlar arabalara.

Kafam karisik suan A3 mu golf 4 mu yoksa ibiza filanmi alayim diye.dci var onlardanda korkuyorum herkes problemi cok diyor.

Re: Nevizade Futbol Başlığı

Tamam halkasında ben bununla nasıl gezim ,cok yakar ,ilgi çeker çünkü tarihi eser oluyor,kız bile sogar senden bu araba yüzünden :D yoksa rahat olmaya rahat inip kalkıyor :)

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

50.000 civarında sıfır arac normal veya SUV önerebilir misiniz? Gönlüm CIVIC de idi ama anladığım kadarıyla kasa yenileniyor onda da. 100'e yakın da yenileme yapılmış ufak tefek. O nedenle soğudum. Benzin / dizle farketmez. Nasıl olsa fark büyük değil.

Sağolasınız.

Ynt: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

50.000 civarında sıfır arac normal veya SUV önerebilir misiniz? Gönlüm CIVIC de idi ama anladığım kadarıyla kasa yenileniyor onda da. 100'e yakın da yenileme yapılmış ufak tefek. O nedenle soğudum. Benzin / dizle farketmez. Nasıl olsa fark büyük değil.

Sağolasınız.

Volkswagende 1.2 tsi 120 hp golf alabilirsin dolusundan. Yada orta düzeyde 1.4 tsi golf.

Onun dışında corolla d4d alabilirsin dizel. Comfort paket. 51,250 fiyatı vardı yanılmıyorsam . Yeni kasa geliyor bu yüzden pek tercih edilmiyor ama yakıtı iyidir az yakar.

Cevap: Ynt: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

Volkswagende 1.2 tsi 120 hp golf alabilirsin dolusundan. Yada orta düzeyde 1.4 tsi golf.

Onun dışında corolla d4d alabilirsin dizel. Comfort paket. 51,250 fiyatı vardı yanılmıyorsam . Yeni kasa geliyor bu yüzden pek tercih edilmiyor ama yakıtı iyidir az yakar.

Ben de 1.2 golfe bakmıstım. Highline donanım dediğin sanırım? Ancak arka amortisörler bağımsız değilmiş. Herkes o nedenle şüpheli duruyor.

Bir de cehaletimi mazur görün ama 1.2 motor biraz küçük hacimli değil mi? Yarış ya da apaçilik yapacak değilim bu yaştan sonra ama ne bileyim sanki biraz küçük geldi...

Ben de 1.2 golfe. Highline donanım dediğin sanırım? Ancak arka amortisörler bağımsız değilmiş. Herkes o nedenle şüpheli duruyor.

O konuda bir bilgim yok.

Test etmiştim aracı yol tutuşu gayet iyiydi. Hatta bir iki çukura kasıtlı girdim sarsilmasini merak ettiğim için çok fazla sarsmadi aracı.

Tabi araştırmak lazım iyice sonuçta 50 bin lira + canınız var ortada :)

1.4 o kasayı cekermi :p

Bugün SKODA ve VW'e uğradım.

Skoda Superb 1.4 TSI Manual Active Donanım + Deri direksiyon + Maxi Dot ekran + Cruize Control 52.500

Yeti 1.2 TSI Manuel Ambition 46.800

Active DSG 46.500 - 47.000

Yeti Greenline 1.6 TDI Manuel Active Donanım 50.500 Beyaz Opak 49.500

Yeni Golf 1.2 TSI 105HP Manuel Comfortline 47.950

Skoda Superb 1.4 TSI Manual Active Donanım + Deri direksiyon + Maxi Dot ekran + Cruize Control 52.500

Abi yeni jetta 1.4 tsi 122 Ps. Highline paket 51 milyara anlaştı arkadaş. Rengide beyaz. çok karizma duruyor..

Vw e sovsek yeridir cidden daha 1 ay önce 1.4 tsı comfortu o paraya satiyorlardi şaka gibi

Abi yeni jetta 1.4 tsi 122 Ps. Highline paket 51 milyara anlaştı arkadaş. Rengide beyaz. çok karizma duruyor..

Bugün itibariyle onun fiyatı 54.400 opak 55.350 metalik

Ne zaman aldı? İzmir'de Vosmer'le pazarlık yapmak nerdeyse imkansız.... Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Bi dahaki sefere takım elbiseyle gidicem belki etkisi olur :)

Bugün itibariyle onun fiyatı 54.400 opak 55.350 metalik

Ne zaman aldı? İzmir'de Vosmer'le pazarlık yapmak nerdeyse imkansız.... Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Bi dahaki sefere takım elbiseyle gidicem belki etkisi olur :)

Abi 15 gün oldu sanırım. Hemen vermiyorlar sende biliyorsundur. Sıraya koyuyolarmış öyle söyledi banada. Fiyat konusunda da şehirden şehire inanılmaz fiyat düşüşleri olabiliyor. Bir de tanıdık bir satış müdürü bulunca fiyatı makul bir seviyeye kadar düşürebiliyorsun. Ben senin yerinde olsam Araba alacaksam ya full paket alırım. ya da o modeli hiç almam. jettayı gözüm kapalı da öneririm. (Segment takıntın yoksa tabi.) Bende toyota vardı 2011 elegant. 53bin fiyatı vardı. 47bine anlaşmıştım. Satış müdürünü bizim arkadaşın babası tanıyordu sağolsun yardımcı oldu. 10binden sonra aracı sattım. Bir önerimde motor hakkında olacak. 1.4 motor az yakar diye düşünme sakın. Motor ne kadar büyük olursa araç o kadar rahat eder. Benim yeni gözdem Volvo V40. Hala araştırma aşamasındayım. Aracın dışında da hava yastığı olması benim için sıkıntılı tek bölüm diyebilirim.

2003 model Seat İbiza 1.2 Stella buldum. Ama cesaret edip alamadım. Satış konusunda biraz sıkıntılı diyorlar. Ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz.?

2003 model Seat İbiza 1.2 Stella buldum. Ama cesaret edip alamadım. Satış konusunda biraz sıkıntılı diyorlar. Ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz.?

Seatın tutulan 2 aracı var renktaş. onun dışında pek önermiyorlar. Piyasası yok. tutulan araçlarıda (Toledo ve leon) iyi ki almamışsın.

Geri
Üst Alt