Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

Hyundai gets ,honda yarislerin ikinci ellerine bakıyorum şimdi hocam bi araştırma yapıyorum ,hepsini inceliyorum ford-honda-hyundai arasında tercih yapıcam

Eski fiestalara da bak. Hondalar iyidir ancak apaçilerden kalma çok var kazalı ya da çok oynanmış bilgin olsun. Getz fena değil ancak motoru hantal onunda. Yokuşlarda kalıyor bıktım diyen iş arkadaşım vardı:)

Eski fiestalara da bak. Hondalar iyidir ancak apaçilerden kalma çok var kazalı ya da çok oynanmış bilgin olsun. Getz fena değil ancak motoru hantal onunda. Yokuşlarda kalıyor bıktım diyen iş arkadaşım vardı:)

Fordlar genelde cazip geliyo bana , ka markasından başka küçük arabaları varmı fordların ?

beyler bana 15 bin tl'ye kadar araç tavsiyesinde bulunur musunuz?

not: aklımda marka-model yok.

Biraz daha özellik verir misin Hüseyin. HB mi olacak ? Otomatik vites mi (biraz zor olabilir..) benzinli-tüplü mü ? Küçük bir araç mı ?

hb derken hatchback araçları diyorsan, evet hatchback bir araç istiyorum. benzinli tüplü konusuna gelincede, eğer az yakan araçsa tüp olmasına gerek yok, yoksa tüplü tercihimdir.

hb derken hatchback araçları diyorsan, evet hatchback bir araç istiyorum. benzinli tüplü konusuna gelincede, eğer az yakan araçsa tüp olmasına gerek yok, yoksa tüplü tercihimdir.

Chevrolet Lacetti (2004-2005) ve Aveo (2005-2006) ---HB Benzinli ya da Benzinli+Tüplü

Mitsubishi Lancer 2006 --- Sedan Benzinli yad a Benzin+Tüplü Sağlam araçtır.

Seat Ibiza 2001-2003 ---- Benzinli az yakan bir araç. HB

Skoda Fabia --- HB Benzinli ortalama yakar. Güzel araçtır VW grubu aracı Seat gibi. Arkadaşımda vardı çok iyi bir araç. 2005 sonrası falan alabilirsin 2008'e kadar.

Opel Corsa ---- HB 2000-2002 arası modeller. Benzinli orta yakar. Bazılarında tüpte var. Konforlu sayılmaz.

Chevrolet Lacetti (2004-2005) ve Aveo (2005-2006) ---HB Benzinli ya da Benzinli+Tüplü

Skoda Fabia --- HB Benzinli ortalama yakar. Güzel araçtır VW grubu aracı Seat gibi. Arkadaşımda vardı çok iyi bir araç. 2005 sonrası falan alabilirsin 2008'e kadar.

Opel Corsa ---- HB 2000-2002 arası modeller. Benzinli orta yakar. Bazılarında tüpte var. Konforlu sayılmaz.

2005 üstü Fabiaları 15 bin ve altında alması neredeyse imkansız.

öneriler için teşekkürler.

Mevcut sahibinden.com da. 2006 olanları gördüm. Elbette detaylı incelenmesi gerekiyor.

Bu araçların hiçbiri süpriz değil bu arada.

O araçta bir sıkıntı yoksa ve 2006 olup 15.000 altıysa hemen alınmalı derim. Sadece ihtiyacı olan değil herkes alabilir. Ertesi gün 2000 Tl kar edersin bence.

Emre Saykal bu konularda daha bilgili ama bu fiyata Fabia çok ilginç olur.

4 gun once 2006 model lancer aldım.16.000 e. inanılmaz memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.

O araçta bir sıkıntı yoksa ve 2006 olup 15.000 altıysa hemen alınmalı derim. Sadece ihtiyacı olan değil herkes alabilir. Ertesi gün 2000 Tl kar edersin bence.

Emre Saykal bu konularda daha bilgili ama bu fiyata Fabia çok ilginç olur.

Arkadaşım 2004 model Fabiasını 14bin tL'ye sattı 2 ay önce. Km'si 102bin idi. Tertemiz araçtı.

doğanı alalı 20 gün oldu sanayi açılışını yaptım bugün :asd: ALLAH'tan önemli birşey değildi 10 tl ye akü kutup başlarını değiştirdim keşke her sanayiye gidişte 10 tl ile kurtulsam :asd:

Geri
Üst Alt