Beyler, 99 model bir clio buldum. Temiz bir araba, klimalı vs. Değişen falan yok ama 2 parça local boya var. Sag arka çamurluk ve bağaj kapısının küçük bir yerinde. Motor, yürüyen iyi durumda. Servise gösterdim lakin istediği ücret modele göre yüksek. 13,500 istiyor araca. Şimdi bu araca temizliğinden dolayı bu para verilir mi yoksa, ne yapacan la o arabayı yiri git başka araba mı bak diyorsunuz. Hele bi yardım edin.

Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

İkinci el piyasasında fiyatları en başta çok şişiriyorlar. Yılmadan pazarlık etmek gerek. :)

Veya paraya sıkışmış adam bulacaksın, paran da elinde hazır olacak. Bekleyeceksin.

Beyler, 99 model bir clio buldum. Temiz bir araba, klimalı vs. Değişen falan yok ama 2 parça local boya var. Sag arka çamurluk ve bağaj kapısının küçük bir yerinde. Motor, yürüyen iyi durumda. Servise gösterdim lakin istediği ücret modele göre yüksek. 13,500 istiyor araca. Şimdi bu araca temizliğinden dolayı bu para verilir mi yoksa, ne yapacan la o arabayı yiri git başka araba mı bak diyorsunuz. Hele bi yardım edin.

boyalı parcaları kafana takma. dıgerlerı hakkında pek yorum yapamam

Hiç Clio ile filan uğraşma derim temiz bir Toyota al başın ağrımasın uzun süre binersin.(Hem parçası çok,ucuz sağlam araba)

Telefondan girdiğim ićin tek tek alıntı yapamıcam ama toptan cevap vereyim. Şimdiye kadar neredeydiniz? :D

Açıkçası ben de sizler gibi düşünüyorum ama yinede akıl almak istedim. Banada çok yüksek geldi fiyatı ama aracın temizliğide aklımı çeldi inceden. Yarın adamla yine görüşücem fakat tam kararımıda veremedim.

Sen bütçeni ve beklentilerini söyler misin

15 bin bütçe var. Beklentimde gözüm yükseklerde değil diyeyim. Az yaksın, işimi görsün, birazda tipi olsun yeter benim için. Zaten ilk arabam ve bu alacağım arabayı 2-3 sene sonra satıp büyük bir araca geçicem.

10 yaşından büyük araba alma, ilk araban olacağı için kasko yüksek tutar, mutlaka kasko yapabileceğin bir araba al ve ilk pahalı kaskonu öde, sonra ilerde yeni araba aldığın zaman yüksek kasko masraflarından kurtulursun.

İyi diyorsunda bugün kemalpaşa'daki araba pazarına gittim ve dudaklarımda uçukladı. İnanılmaz yüksek bir piyasa var. Herkes ederinden fazla fiyat çekiyor. O yüzden 10 yaşından genç araba alabileceğimi sanmıyorum ama senin bir önerin varsa değerlendiririm.

Ford Fiesta 2003 model olanlar. Ghia diye geçiyor galiba. Önerisi olan bu araç hakkında.?

2001 clio buldum 15 bine klimalı, otomatik vites rxt modeli. sizce 15'e değer mi, yoksa 2001 model için fazla mı istiyor? ayrıca aracın 1 adet kazası var ama fiyat yazmıyor bu sıkıntı yaratır mı kapı sacı mı ne değişmiş sanırım.

Bi tavsiye lazigm. Bu Yaz Mercedes E Class 2006 Modell 280 CDI (Diesel) i verip yeni bi model almayi düsünüyoruz.

3 Model var : CLS, Yeni E Class Model (2010) Modelleri) yada S Class ama oda iste belki

CLS C219 2009/2010 Modelleri

Hangisi

CDI 320 / CDI 350 / CGI 350 mi ?

Alabiliyorsan CDI 350 al, hp ve tork farkı çok yok ama 2 veya 2.5 litre daha az yakıyor şehir içinde bildiğim kadarıyla. Motor olarak ikiside aynı zaten, sadece 350 daha güncel bir motor.

CGI 292 PS 6,7 Saniyede 100km/h

CDI 224 PS 7,0 Saniyede 100km/h

Diesel "normal" hesablara göre 1,5 Litre daha az yakiyor Otobahn ve Sehir ici karisik

Benzinli araba her zaman daha iyidir, eğer yaşadığın yerde benzin ucuzsa ve tork delisi değilsen, tabi ki CGI tercih et.

Almanya da yasiyorum, Diesel tabiki daha ucuz... ama Almanlar da daha cok Benzinli arabayi tavsiye ediyorlar, diyorlarki yilda 40 bin den fazla kilometre sürceksen diesel al yoksa gerek yok

Orada iyiymiş burada 15.000 sonrası dizel demeye başlıyorlar. :D

mitsubishi carisma 1.6 glx 2000 model otomatik vites tavsiye edermisiniz?

Geri
Üst Alt