Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

mitsubishi carisma 1.6 glx 2000 model otomatik vites tavsiye edermisiniz?

Satabileceğin ve yedek parçasının bulunabilir olan markalara yönelmeni tavsiye ederim. Ucuz diye girişilen araç alımlarının maliyeti baya yükselttiği görülür. Bu araç hakkında pek bir bilgim yok ama küçük bi dipnot olarak yukarıdaki tavsiyeyi verebilirim.

mitsubishi carisma 1.6 glx 2000 model otomatik vites tavsiye edermisiniz?

Güzel ve sağlam araçtır. Yedek parça sorunu yoktur ayrıca. Ancak satmak istediğinde beklemen ya da fiyat düşürmen gerekebilir. Handikapı bu.

50e9c06477994-bmw-x6-4.jpg

bmw-x6_69741.jpg

Günlük 80-90 km yapıyorum yol asfalt ama biraz bozuk... Sağlam ,az yakan 40-45.000 tl. civarı 2. el bir araç düşünüyorum...Aklımda ilk tercih İ30(yeni kasa) var..i30 hakkında veya başka araçlar hakkında fikri olanlardan tavsiyeler beklerim..

toyota auris yeni kasa sıfır active skypack almayı düşünüyorum.Tecrübe eden satın alıp kullananan ya da öneri ve uyarıları olan varsa paylaşsın lütfen.

Chrysler Concorde 3.5 1996 Model 9.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 123319910

Arkadaşlar bu araç hakkında yorum yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler , özellikle benzeri aracı olan yada kullanmış olanlar kardeşleriminde görüşlerini bekliyorum .

Bu araçlar güzel, konfor vs... oldukça iyi ama lpg'li bile olsa çok yakar. Benzinde zaten hobi olarak sadece hafta sonu binilir buna, hergün işe gidip gelmeyle İstanbul trafiğinde maaşını içer bu araba.

Chrysler Concorde 3.5 1996 Model 9.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 123319910

Arkadaşlar bu araç hakkında yorum yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler , özellikle benzeri aracı olan yada kullanmış olanlar kardeşleriminde görüşlerini bekliyorum .

Kullanmadım ama çok yakacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok... Bence pek mantıklı bir tercih olmaz...

Arkadaşlar daha önce de yazdım ama konu sonradan kaynadı ..Max. 50000 tl.'ye 2.el veya 0 az yakan ort. 25-30 kuruş civarı ( lpg düşünmüyorum) düşük km.li araç arıyorum... Günde ort. 80-90 km. yapıyorum...Gittiği yol uzun yol asfalt ama biraz bozuk ve virajlı ..

Birkaç alternatif sundular ama kafam karma karışık oldu.. Birinin ak dediğine biri kara diyor...

Önerilen araçlarla ilgili edindiğim bilgileri de söyleyeyim ;

C5 diyenler oldu... Yakın bir tanıdık 4 yıldır C5 kullanıyor hatta gazi olduğu için fark ödemeden 2012'de 0'ını aldı... Araba fazla yakıyor çok km. yapıyorsan başka model düşün diyor...

İ30 için de yakıtı tahmininden fazla olur ve de 2 seneye sağından solundan ses gelmeye başlar diyen oldu...

Aynı şekilde astra'ya dahi çok yakar diyenler var...

Jetta'nın 2012'leri falan güzel ama bütçemi aşıyor...

En son biri 1.2 Golf al dedi..Şimdi onu da araştırıyorum... Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

50.000 TL varsa 2. el almak saçmalık.... Toyota yaris hybrid alabilirsin o fiyata sanırım...

beyler ben de 15 bin olan bütçemi 20 bin'e yükselttim. tercihen dizel ve 2004 üstü araç tavsiyeleri alayım. aklımda punto var ama 2004-2005 vw polo'da ilgimi çekiyor.

beyler ben de 15 bin olan bütçemi 20 bin'e yükselttim. tercihen dizel ve 2004 üstü araç tavsiyeleri alayım. aklımda punto var ama 2004-2005 wv polo'da ilgimi çekiyor.

dizel araba alacaksan en kötü 3 4 yaşlarında olmalı daha yaşlı alma sakın

arkadaşlar 9 bin tl bütçem var

95 model corsa 1.4 swing le (lpgli)

2005 model palio van 1.3 multijet arasında kaldım

günde 70 km yol yapıcagım göz önüne alınırsa van aldıgımdaki devlete kaçırcagım yıllık 800 tl yi acaba yakıt tasarrufundan cıkarabilir miyim birde corsa lpg de kaç kuruş yakar ortalama ?

Arkadaşlar ,

otomatik vites ,

1990 model BMW 5.20İ , ve Nissan Laurel Altima hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim , daha evvelde yazmıştım Chrysler Concorde aklımda fakat cesaret edemiyorum ,

bütçem maalesef kuşa döndüğünden limitim 10 Bin TL , otomatik vites ,büyük hacim ve büyük araç seviyorum ama.... ,

bilgilerinizi , deneyimlerinizi / tecrübelerinizi önerilerinizi buradan yada özelden yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hatcback cruze mu sedan cruze mu arkadaşlar

Geri
Üst Alt