Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar...Çok radikal bir karar alıyorum 45000 tl. civarı araç bakıyordum şimdi bir imkanım olması söz konusu ve 75000-80000 'e kadar çıkabilirim.. Volvo S60 alan bir arakadaşım var ama aklım V40'ta kaldı diyor (eğer babası s60 diye ısrar etmese V40 alacaktı)... Araba ile ilgili görüşleriniz nelerdir ? Arabanın az yakması önemli senede 25000 km. yapıyorum.. İçime çok sinen bir araba Volvo pek yaygın olmasa da ben bir türlü sevemediğim Jetta -Golf gibi araçları alacağıma içime sinen bir V40 almak istiyorum...

arkadaşlar şuan gönlüm fiesta'ya kaydı ama dizel'e 10 bin lira fazla vermek mi, yoksa 1,2 benzin alıp 10 bini devirdikten sonra tüp taktırmak mı daha mantıklı? bu arada 10 bin dememin nedeni sıfır araba alıyoruz 10 bine kadar herhangi bir arızası olursa kendisini iyi kötü gösterir de garantideyken yaptırırız diye düşündüm. he bir de aracın arka tarafı canımı sıkıyor. çok dar sanki..

arkadaşlar şuan gönlüm fiesta'ya kaydı ama dizel'e 10 bin lira fazla vermek mi, yoksa 1,2 benzin alıp 10 bini devirdikten sonra tüp taktırmak mı daha mantıklı? bu arada 10 bin dememin nedeni sıfır araba alıyoruz 10 bine kadar herhangi bir arızası olursa kendisini iyi kötü gösterir de garantideyken yaptırırız diye düşündüm. he bir de aracın arka tarafı canımı sıkıyor. çok dar sanki..

Gençler bi el atın pazartesi galeriileri dolaşmaya başlıyorum. Bu arada galeriler internetten farklı fiyat çekebiliyor mu? Mesela 30 liralık arca 28 felan..

Gençler bi el atın pazartesi galeriileri dolaşmaya başlıyorum. Bu arada galeriler internetten farklı fiyat çekebiliyor mu? Mesela 30 liralık arca 28 felan..

35 kuruş yakıyor, az yaksın diye uğraşmıyorum. Çok gezeceksen benzinli arabaya bulaşma veya direk tüp taktır ama tüp taktırcaksan 1.2 alma.

35 kuruş yakıyor, az yaksın diye uğraşmıyorum. Çok gezeceksen benzinli arabaya bulaşma veya direk tüp taktır ama tüp taktırcaksan 1.2 alma.

1,4-1,6 alacağıma dizel alırım aynı para zaten. :asd: bu arada neden 1,2 almayayım? Bir de galeride güzellik yapıyorlar mı sorusu vardı..

1,4-1,6 alacağıma dizel alırım aynı para zaten. :asd: bu arada neden 1,2 almayayım? Bir de galeride güzellik yapıyorlar mı sorusu vardı..

Alma demedim ki. Senin için 35 kuruş fazla ise, almayacaksın. LPG için düşünüyorsan, %10 civarı bir performans kaybı illa ki olacak. Hızlı arabalara ve düşük devirde iyi tork-güç sunan araçlara alıştıysan bu araç seni 1000-4000 devir arası üzer. Ha ben memnunum orası ayrı.

Alma demedim ki. Senin için 35 kuruş fazla ise, almayacaksın. LPG için düşünüyorsan, %10 civarı bir performans kaybı illa ki olacak. Hızlı arabalara ve düşük devirde iyi tork-güç sunan araçlara alıştıysan bu araç seni 1000-4000 devir arası üzer. Ha ben memnunum orası ayrı.

Evet 35 kuruş bana ağır gelir. Peki benzinli de en ekonomik hangisi? Ve galeride güzellik yapıyorlar mı? 276483828338 kez soruşum. :asd:

Evet 35 kuruş bana ağır gelir. Peki benzinli de en ekonomik hangisi? Ve galeride güzellik yapıyorlar mı? 276483828338 kez soruşum. :asd:

Benzinli arabada ekonomik olmaz bu şartlarda. Benzinli araba alacaksan, şehir içi trafğinde 35 kuruşu gözden çıkarman gerekiyor. Galeride güzellik ne demek?

Benzinli arabada ekonomik olmaz bu şartlarda. Benzinli araba alacaksan, şehir içi trafğinde 35 kuruşu gözden çıkarman gerekiyor. Galeride güzellik ne demek?

Anladım o zaman benzin yalan oldu diyebiliriz. Galeride güzellikte internet fiyatının altına bırakıyorlar mı demek.

Ben bisiklet aldım, çok ekonomik; trafik felan da dinlemiyor.

Motor hacmi konusunda bana bir sürü laf edildi ,

2lt araba alınırmı onun ne gazı ne benziniyle başa çıkmazsın diye , hepsi palavra ,

1998 model Hyundai Sonata III aldım , otomatik vites 2.0 DOHC motor ( Mitsubishi 4G63 ) 137HP ,

şehir içi ve dışı karma olarak 250km için 60 TL lik gaz harcadım ,

bundan sonrada hedefim 2,5 veya 3,5 motorlu bir araç almak ve birgünde 5,7 firebird ,

korkmayın kardeşim büyük hacimden ,

şu dünyaya bir kere geliyoruz .

Motor hacmi konusunda bana bir sürü laf edildi ,

2lt araba alınırmı onun ne gazı ne benziniyle başa çıkmazsın diye , hepsi palavra ,

1998 model Hyundai Sonata III aldım , otomatik vites 2.0 DOHC motor ( Mitsubishi 4G63 ) 137HP ,

şehir içi ve dışı karma olarak 250km için 60 TL lik gaz harcadım ,

bundan sonrada hedefim 2,5 veya 3,5 motorlu bir araç almak ve birgünde 5,7 firebird ,

korkmayın kardeşim büyük hacimden ,

şu dünyaya bir kere geliyoruz .

Bir kere geldiğim için ömür boyu kredi ödemek istemiyorum. :asd:

Bir kere geldiğim için ömür boyu kredi ödemek istemiyorum. :asd:

Tabiki haklısın zaten belirttiğim büyük hacimler için sıfır yada belli yaş dilimindeki araçları almak orta sınıf için imkansız gibi ,

kredi ilede olacak işler değil , benim mantalitem biraz farklı , 1,2 -1,3-1,6 gibi sıfır yada birkaç yaşındaki aracı almaktansa 97 model 3,5 lt Chrysler LHS 'yi alıp onun keyfini yaşamak benim felsefem ,

çoğu kişiye ters yada acayip gelebilir saygı duyarım .

Tabiki haklısın zaten belirttiğim büyük hacimler için sıfır yada belli yaş dilimindeki araçları almak orta sınıf için imkansız gibi ,

kredi ilede olacak işler değil , benim mantalitem biraz farklı , 1,2 -1,3-1,6 gibi sıfır yada birkaç yaşındaki aracı almaktansa 97 model 3,5 lt Chrysler LHS 'yi alıp onun keyfini yaşamak benim felsefem ,

çoğu kişiye ters yada acayip gelebilir saygı duyarım .

Banada ters geldi. :asd: al 1,4 lpg'li keyfine bak uğraşma 3-4 motorlarla.

Banada ters geldi. :asd: al 1,4 lpg'li keyfine bak uğraşma 3-4 motorlarla.

Valla 2lt 'lik araçla karma tüketimde 24 kuruş yakıyorum , keyfide 10 numara 5 yıldız ,

eğer sıfır araç alacaksan , az yaksın ekonomik olsun diyorsan bütçem 30bin ve üstü civarlarında diyorsan , araç geniş olsun rahat olsun çoluk çocuk ana baba sığalım diyorsan 1,3 dizel multijet fiat linea al keyfine bak ,

hem az yaksın ekonomik olsun hemde full donanımlı , cam tavanı falan olan aile arabası olsun , bütçemde 2 katı falan diyorsanda 65bin civarına sıfır ford c max dizel al rahat et ,

Geri
Üst Alt