Valla 2lt 'lik araçla karma tüketimde 24 kuruş yakıyorum , keyfide 10 numara 5 yıldız ,

eğer sıfır araç alacaksan , az yaksın ekonomik olsun diyorsan bütçem 30bin ve üstü civarlarında diyorsan , araç geniş olsun rahat olsun çoluk çocuk ana baba sığalım diyorsan 1,3 dizel multijet fiat linea al keyfine bak ,

hem az yaksın ekonomik olsun hemde full donanımlı , cam tavanı falan olan aile arabası olsun , bütçemde 2 katı falan diyorsanda 65bin civarına sıfır ford c max dizel al rahat et ,

30-40 bin arasında oynuyorum. Hatta 10 lira fazla vermemek için benzinli bile düşünüyorum. Şu galerileri bi gezeyim bakalım ne olacak. Bu arada Bir yandan da 2. Ele bakmaya da devam ediyorum. Temiz kafama göre bir araç bulursam 2. El alırım. Tabii buradaki bütçe 20 bin..

Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

30-40 bin arasında oynuyorum. Hatta 10 lira fazla vermemek için benzinli bile düşünüyorum. Şu galerileri bi gezeyim bakalım ne olacak. Bu arada Bir yandan da 2. Ele bakmaya da devam ediyorum. Temiz kafama göre bir araç bulursam 2. El alırım. Tabii buradaki bütçe 20 bin..

Allah gönlüne göre versin ,işin rast gitsin , zor iş bu araba olayı bin türlü şeyi düşünüyorsun , sonundada gözünü kapatıp alıyorsun ,

şimdiden hayırlı olsun ,

Allah gönlüne göre versin ,işin rast gitsin , zor iş bu araba olayı bin türlü şeyi düşünüyorsun , sonundada gözünü kapatıp alıyorsun ,

şimdiden hayırlı olsun ,

İyi dileklerin için teşekkurler. Gerçekten de zormuş şu araba işi. Mart ayından beri bakıyorum hala alamadım. Bu süreci en iyi emre bilir. En sonunda kendi arabasın hediye edecek sanırım. :asd:

Arkadaşlar 20.000 TL ye kadar bişeyler bakıyorum ama bi türlü karar veremedim ...

Ayda 2000km civarı yapcam iş için kullancam dizel ya da LPG'li olabilir hiç farketmez LPG'li araç uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum takıntılı değilim yani ...

Aklımda Punto var , Clio var ama bilemiyorum zorlarsam 25.000'e kadar da çıkabilirim güzel bi öneri gelirse Fiesta ya da Astra da olabilir heralde ama kararsızım çok ... Cuma gününe kadar bu işi halletmem lazım ayrıca ...

Şimdiden teşekkürler öneriler için :rolleyes:

Arkadaşlar 20.000 TL ye kadar bişeyler bakıyorum ama bi türlü karar veremedim ...

Ayda 2000km civarı yapcam iş için kullancam dizel ya da LPG'li olabilir hiç farketmez LPG'li araç uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum takıntılı değilim yani ...

Aklımda Punto var , Clio var ama bilemiyorum zorlarsam 25.000'e kadar da çıkabilirim güzel bi öneri gelirse Fiesta ya da Astra da olabilir heralde ama kararsızım çok ... Cuma gününe kadar bu işi halletmem lazım ayrıca ...

Ben de 1 hafta içinde hallederim dedim nisan'dan beri araba bakıyorum. :asd: allah kolaylık versin sana.. :D

Edit: bir kaç temiz-güzel araba arasında kalırsan benide haberdar et diğerini ben alayım. :asd:

Citroen C4 al kardeşim 2007-2006 dizel bulabilirsin.Bende var emin ol o civarda ki bütün arabalardan iyidir.

Dizel Punto al keyfine bak, az yakar ve aylık 2000 km için uygun araç.

:asd: Valla benim cidden bu işi çabuk halletmem lazım yoksa işe gidemiycem

Punto banada en mantıklısı gibi geliyo temiz bişey bulursam affetmiycem ...

C4'ün de arkasını hiç beğenmiyorum ama yinede bi araştırma yapiyim temiz ve uygun olursa neden olmasın :yenieek:

Civic elegance 2008 kasaları cok hoş fikriniz nedir

civic elegance

Alfa Romeo gulietta

Mazda 3

Bu üc arabadan birini alıcam öneriniz nedir.. Otomatik alıcam onuda belirtiyim

:asd: Valla benim cidden bu işi çabuk halletmem lazım yoksa işe gidemiycem

Punto banada en mantıklısı gibi geliyo temiz bişey bulursam affetmiycem ...

C4'ün de arkasını hiç beğenmiyorum ama yinede bi araştırma yapiyim temiz ve uygun olursa neden olmasın :yenieek:

Dayımda peugeout 301 var cok memnun iş için kullanıyor oda bi bak derim

Çin arabaları + fiat + hyundai + fransız arabaları(Peugeot,Citroen,Renault) almayın. Alman ve Japondan şaşmayın.

Peugeot 301 bütçemin üstünde biraz dolayısıyla yalan olur :)

Bana kalsa Alman'dan şaşmam hatta BMW'den şaşmam ama tabi fiyatları tuzlu ayrıca iş için bozuk yollarda ayda 2000km yaparak yıpranmasına gönlüm el vermez ...

Linea hakkında ne diyosunuz ? 2008-2010 22-24 arasına bulunuyo gibi bana çok mantıklı geldi ?

Linea güzel araba o paraya göre bir de çok az yakıyor punto'dan geniş al gitsin satarken de zorlanmassın.

Nasıl bilirsiniz?

2013Fabia01.jpg

ibiza 122 dsg otomatik style aldım asagı yukarı guvenlık paketiyle 39 tutuyor oldukca memnunum.

Ynt: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

25 bin civari ne onerirsiniz arkadaslar. Ilk arabam olacak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ah ulan askerlik olmayaydı bende bi arabaya girerdim.Şimdilik motorla idare ediyoruz.:)

Gerçek araba ve sahte araba konusuna fazla girmeden araba deyince benim aklıma gelenler

chrysler 300c chrysler 300 c - Google'da Ara

chrysler 300m chrysler 300 m - Google'da Ara

yada volvo s60 ve üstü

ülkemizde fiyatları ve yedek parçaları oldukca pahalı olmasına rağmen amerikada oldukça uygun bu konudada yapacak birşey yok malesef

Cevap: Ynt: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

25 bin civari ne onerirsiniz arkadaslar. Ilk arabam olacak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Toyota Corolla derim ve tek geçerim. Corollanın 2. efsane kasasıdır. Terra ve Sol model olarak 2'ye ayrılır. Uzun yol performans arabasıdır. Hali hazırda da gaz takılı ise deymesin keyfinize.

25bin tl civarı 2005-2006 model arası bulabilirsiniz.

Geri
Üst Alt