Arkadaşlar 12-15 bin arası bir araba arıyorum. Acelem yok, yılbaşına kadar bekleyebilirim. Dizel veya benzinli alıp LPG taktıracağım.

Aklımda 2001 model Corsa ve Fiestalar var. Bunun dışında biraz daha düşük modelli veya üzerine para koyup Polo al diyenler Hyundai al diyenler de oldu.

Bu konuda bu markaların modelleri, yakıt durumları, artıları, eksileri, piyasaları, alırken özellikle gösterilmesi ve araştırılması gereken potansiyel sorunları konusunda fikirleriniz nedir? Başka araç tavsiyeleriniz olur mu bu fiyat aralığında.

İlk arabam olacağından açılmak istemiyorum fazlaca. O yüzden bu aralıkta tutmak istedim fiyatı. Eşim de ben de pek usta sürücüler sayılmayız.

Özellikle Emre Saykal'dan yorum bekliyorum.

A3 5 kapılı düşünüyorum arkadaşlar hangı motor ve hangı modelıli tavsıye edersınız

Kardeşler, brocanlar, sevgi pıtırcıklarım;

2004 model

Alfa Romeo 147

1.6 litre

120 hp

Benzinli bir araç bulduk enişteye. Adam 23 milyar istiyor. Ne dersiniz Alfalar düşünülebilir mi yada fiyat ugun mudur? acele görüş lazım adam kaçacak gibi.

="Taner Yıldız, post: 6854973, member: 46karakter sahibi rdeşler, brocanlar, sevgi pıtırcıklarım;

2004 model

Alfa Romeo 147

1.6 litre

120 hp

Benzinli bir araç bulduk enişteye. Adam 23 milyar istiyor. Ne dersiniz Alfalar düşünülebilir mi yada fiyat ugun mudur? acele görüş lazım adam kaçacak gibi.

Alfalar guzel araclardir. Ozellikle hayraniyim karakter sahibi bir arac. Yakit icin lpg donusumu yaptirarsan kaliteli ve konforlu bir araciniz olur. Kotu yani 2.el durumu. Ama uzun sureli binecekseniz alinir 10numara aractir.fiyati normal ancak dusuruledebilir.

Arkadaşlar 12-15 bin arası bir araba arıyorum. Acelem yok, yılbaşına kadar bekleyebilirim. Dizel veya benzinli alıp LPG taktıracağım.

Aklımda 2001 model Corsa ve Fiestalar var. Bunun dışında biraz daha düşük modelli veya üzerine para koyup Polo al diyenler Hyundai al diyenler de oldu.

Bu konuda bu markaların modelleri, yakıt durumları, artıları, eksileri, piyasaları, alırken özellikle gösterilmesi ve araştırılması gereken potansiyel sorunları konusunda fikirleriniz nedir? Başka araç tavsiyeleriniz olur mu bu fiyat aralığında.

İlk arabam olacağından açılmak istemiyorum fazlaca. O yüzden bu aralıkta tutmak istedim fiyatı. Eşim de ben de pek usta sürücüler sayılmayız.

Özellikle Emre Saykal'dan yorum bekliyorum.

Corsa veya Fiesta o bütçe için alınacak en iyi arabalardan. Ancak temiz bulmak zaman alabilir, seninde zamanın var, iyi bir araştırma ile güzel bir araç bulabilirsin.

Alfalar guzel araclardir. Ozellikle hayraniyim karakter sahibi bir arac. Yakit icin lpg donusumu yaptirarsan kaliteli ve konforlu bir araciniz olur. Kotu yani 2.el durumu. Ama uzun sureli binecekseniz alinir 10numara aractir.fiyati normal ancak dusuruledebilir.

Alfalar ozellikle dizayn olarak hosuma gidiyor.. İtalyan arabasi oldugunu kesinlikle belli ediyor.

Lakin arabada alman markalarini tek gecerim.

Alfa rome spider almayi dusunuyordum bi ara..

lakin alfa'dan sogudum: ambleminde yilanin agizindaki cocuk muslumanlari temsil ediyormus (dogruysa eger)

Boyle bi marka'ya para yatirmam imkansiz..

Alfalar ozellikle dizayn olarak hosuma gidiyor.. İtalyan arabasi oldugunu kesinlikle belli ediyor.

Lakin arabada alman markalarini tek gecerim.

Alfa rome spider almayi dusunuyordum bi ara..

lakin alfa'dan sogudum: ambleminde yilanin agizindaki cocuk muslumanlari temsil ediyormus (dogruysa eger)

Boyle bi marka'ya para yatirmam imkansiz..

Alman ekonomiside Yahudi lobisi. Anti-Müslüman dolu. Olaya böle bakacaksan araba alamazsın.

Ek olarak, Alman arabaları da artık belli markalara göre kaliteli kusura bakmayın. Eski mantık o tıpkı ev cephesi güney olacak kardeşşşşş diyen dayılar gibi.

Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

:asd: Valla benim cidden bu işi çabuk halletmem lazım yoksa işe gidemiycem

Punto banada en mantıklısı gibi geliyo temiz bişey bulursam affetmiycem ...

C4'ün de arkasını hiç beğenmiyorum ama yinede bi araştırma yapiyim temiz ve uygun olursa neden olmasın :yenieek:

Bende araba alirken punto kullanan tanıdıklar kesinlikle alma demislerdi. Benve punto hakkinda iyi arastirma yap ve öyle karar ver.

♧tapatalk♧

param olsa

Skoda Octavia alırım..

Ben de 35-40 yaş arası olsam Octavia alırdım...Aracımı almadan önce Octavia'yı da inceledim iç kalitesi falan çok iyiydi...Bagajı inanılmaz geniş tam aile aracı...Ama tip bence biraz orta yaşa göre...Almayı düşünmediğim için test sürüşü yapmadım .

skoda, marka degerine önem vermeyen, uygun ücrete araba arayan aile babasi arabasi

kalite olarak tas giib araba lakin genclere göre araba degil

benim favori arabam bu

bmw 1 cabriolet
bmw-1er-cabrio-2008-6-15534.jpg

Hala bakıyoruz.

Tercihim Corsa'dan yana... Temiz güzel HB 5 kapılı bulabilirsem hemen alacağım. Mümkünse LPG takılmamış olsun. KM'si de tabiki önemli ama bakımlıysa belli bir yere kadar idare edilebilir.

Pazara gitmeyin diyenelr var etrafımda. İnternet veya tanıdık aracılığı ile almakta fayda var diyorlar.

Bu arada Emre Saykal 2004-2005 Skoda Fabia Choice bulursam 17'ye filan çıkayım mı o fiyatlara?

Şimdi bugün biraz araştırınca seçeneklerim arttı önümde.

Benim aradığım aralıklarda 2000 ve nadiren 2001 Polo, 2000-2002 Corsa, 2002-2004 Fiesta ve 2004-2005 Getz araçlar var.

Kimisi VW'den şaşma, kimisi Corsa, diyor kimisi de 4-5 yaş ikinci el arabada önemli getz 1.3 bile olsa onu al diyor. kimi arasını bul 2003-2004 fiesta al diyor. Bu konuda fikriniz nedir?

Not: 15.000 Tl'yi geçmeyeyim diyorum.

Emre Saykal

Şimdi bugün biraz araştırınca seçeneklerim arttı önümde.

Benim aradığım aralıklarda 2000 ve nadiren 2001 Polo, 2000-2002 Corsa, 2002-2004 Fiesta ve 2004-2005 Getz araçlar var.

Kimisi VW'den şaşma, kimisi Corsa, diyor kimisi de 4-5 yaş ikinci el arabada önemli getz 1.3 bile olsa onu al diyor. kimi arasını bul 2003-2004 fiesta al diyor. Bu konuda fikriniz nedir?

Not: 15.000 Tl'yi geçmeyeyim diyorum.

Emre Saykal

Getz çok kötü Ömer. Cidden basit kalitesiz araç. Bak o bahsettiğin model Corsa-Astra vs Opeller sağlam araçlar. VW km'ye göre düşün. Fiesta alma bende Focus var Fiesta alınmaz focus istersen uygunsa tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt