Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
amacım bu yaz arabayı yükseltmekti 25 30 bin kazandım fakat borca gitti borç bitti ama elde var 0 turizm sezonuda bitiyor yine doğan slx le yola devam 1 sene daha 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

geçen vizesini yaptırdım ön düzen yenilendi yaylar yükseltildi egzoz söküldü ışık sistemi xenon felan söküldü bir sürü uğraştırdı toplam 600 tl gitti bu tofaşlar ful zarar anasını satim
60000 civarı araç arıyorsan Ceed-Golf-Astra-i 30 falan hikaye alacağın araç belli...Yeni hONDA Civic hb dizel...1.6 dizel motor 120 beygir ve 300 tork.. 2.5 ay oldu alalı ort. tüketim 4.3 litre civarı ..Virajlı asfalt yolda kullanıyorum aracımı.. Bir arkadaş daha aldı benim tavsiyemle henüz 1000km. olmadı full şehir içi kullanıyor 5.5 litre yakıyor şaka gibi bu zamanda bu yakıt..
Performans olarak benzer sınıf araçların çoğunu ezer geçersin hele yokuşta falan benzer segmentler sana çok hafif gelir..
Tip olarak bence saydığım tüm araçlardan daha şık içi zaten söylemeye gerek yok uzay mekiği gibi Honda 5 yıldır buna çok önem veriyor zaten.. BU araçlara b.k atmak derdinde değilim fakat Golf-Astra gibi araçların yüzü çok eskidi 70 milyara Golf alıyorsun sanki 40-50 milyarlık bir araç gibi geliyor insana..Ben de Kia Ceed düşünüyordum iyi bir araç olduğu kanısındayım ama o parayı vereceksen 6 yıl 150.000 km. garantili Honda motorunu tek geçerim..
Tek dezavantajı otomatik vite seçeneğinin olmaması
60000 civarı araç arıyorsan Ceed-Golf-Astra-i 30 falan hikaye alacağın araç belli...Yeni hONDA Civic hb dizel...1.6 dizel motor 120 beygir ve 300 tork.. 2.5 ay oldu alalı ort. tüketim 4.3 litre civarı ..Virajlı asfalt yolda kullanıyorum aracımı.. Bir arkadaş daha aldı benim tavsiyemle henüz 1000km. olmadı full şehir içi kullanıyor 5.5 litre yakıyor şaka gibi bu zamanda bu yakıt..
Performans olarak benzer sınıf araçların çoğunu ezer geçersin hele yokuşta falan benzer segmentler sana çok hafif gelir..
Tip olarak bence saydığım tüm araçlardan daha şık içi zaten söylemeye gerek yok uzay mekiği gibi Honda 5 yıldır buna çok önem veriyor zaten.. BU araçlara b.k atmak derdinde değilim fakat Golf-Astra gibi araçların yüzü çok eskidi 70 milyara Golf alıyorsun sanki 40-50 milyarlık bir araç gibi geliyor insana..Ben de Kia Ceed düşünüyordum iyi bir araç olduğu kanısındayım ama o parayı vereceksen 6 yıl 150.000 km. garantili Honda motorunu tek geçerim..
Tek dezavantajı otomatik vite seçeneğinin olmaması
Sat kurtul.
Bizim burda bir dönerci var, Mitsubishi Colt aracı var. Adam öve öve bitiremiyor, yok şanzumanını BMWye şanzuman yapan firma üretiyormuş, yok elektronik aksamı ,Mercedes ile aynıymış. Motoru çok kaliteliymiş, yakıtı hiç yokmuş. Zart da zurt susmadı lan. Gerçekten kaliteli mi bu araç böyle, bileniniz var mı?
Audi'yi de atlamamak lazım 60000 bütçe varsa 2012-2013 temiz A3 rahat alınabilir.
para yok işte söyle bi 10 bin olsa satım fiesta felan düşünüyordum ama olmadı satarsam arabasız kalırım
Ciddi misin? Yoksa az daha biriktirip V40 mı hedef alsam?
Ciddi misin? Yoksa az daha biriktirip V40 mı hedef alsam?
Geçenlerde bir arkadaş 2012 model 8000 km otomatik a3'ü 58000 e sattı.Zaten piyasada o durumda araştırmanı tavsiye ederim.V40 hakkında çok bilgim yok ama volvo da sağlam arabadır.
Az önce baktım ama pek çoğu galeriden... Güven olmaz gibime geliyor.. Yanılıyomuyum? Sahibinden satılıklara bişey diyemem tabii
Daha önce internetten araç aldın mı bilmiyorum ama biraz şans işi.Ben aracımı alırken 1-2 ay araştırmıştım genelde görmeye gittiğim araçlar söylenenden fazla boyalı vuruk vs. oluyordu.
https://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-jetta-1-2-tsi-comfortline-dsg-i3579.html
doların yükselmesi kötü oldu en kötü arabaya en az 2 bin tl extra yükledi
Aslında sanırım galiba birinin benim elimden tutup "Aha sen şu arabayı alıyosun" şeklinde zorla aldırması lazım... Bütçe dahilinde tabi![]()