2011 model 1.4 dizel Fiesta titanium x

70.000 km

tamamen orjinal, boya darbe yok.

aracın sağ tarafı çöp kutusuna sürtmüş. Dün 27.500'e bitirdim.

Nasıl sence Saykal?

2011 model 1.4 dizel Fiesta titanium x

70.000 km

tamamen orjinal, boya darbe yok.

aracın sağ tarafı çöp kutusuna sürtmüş. Dün 27.500'e bitirdim.

Nasıl sence Saykal?

Km orjinal ve başka hasarı yoksa ve hasar kaydı yoksa iyi alınır. Fiesta hem az yakar, hemde yol tutuş vs... olarak rakiplerinden iyidir.

Renault Clio Joy 1.2 tavsiye ederim yeni aldım 15 gün oldu gayet memnunum benzinli olmasına rağmen yakıt tasarrufuda gayet iyi diyebilirim depoyu 210 liraya fulledim kütahyadan izmire yarım depoyla geldim 450 km yol

1937.jpg

Km orjinal ve başka hasarı yoksa ve hasar kaydı yoksa iyi alınır. Fiesta hem az yakar, hemde yol tutuş vs... olarak rakiplerinden iyidir.

km orjinal cuma günü otomax'a götürdüm her türlü testi yaptırdım. Motor %76 çıktı ama experler normal dedi. 2013 modeller bile 85-90 arası olur dediler. Onun haricinde kafama takılan bişi olmadı.

km orjinal cuma günü otomax'a götürdüm her türlü testi yaptırdım. Motor %76 çıktı ama experler normal dedi. 2013 modeller bile 85-90 arası olur dediler. Onun haricinde kafama takılan bişi olmadı.

%76 ilginç geldi bana 1-2 gün zamanın varsa bunu araştır derim, saçma geldi bana. Gerçi dizel motorlarda olabilir.

Sordum bi kaç kişiye bende pek anlamam ama senin gibi dizel olmasından dolayı normal dediler bende aldım.

Hayırlı olsun, çok takılacak bir mevzu değil. Dizel arabanın tek püf noktası bildiğin gibi, bakımlarını eksik etmemek ve devirli kullanmaktır. Dikkat edersen uzun yıllar sorunsuz hizmet eder bu araç sana.

Hayırlı olsun, çok takılacak bir mevzu değil. Dizel arabanın tek püf noktası bildiğin gibi, bakımlarını eksik etmemek ve devirli kullanmaktır. Dikkat edersen uzun yıllar sorunsuz hizmet eder bu araç sana.

tşk ederim, sorun olmaz inşallah.

Fiyat çok uygun aslında baktımda titanium paketlerinin piyasası 34 bin falan. o yüzden kaçırmayayım dedim.

Renault Clio Joy 1.2 tavsiye ederim yeni aldım 15 gün oldu gayet memnunum benzinli olmasına rağmen yakıt tasarrufuda gayet iyi diyebilirim depoyu 210 liraya fulledim kütahyadan izmire yarım depoyla geldim 450 km yol

1937.jpg

Hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız-belasız , benim aracım 98 model Sonata III 2 litre 145bg otomatik yaklaşık 1700 küsür kg ağırlığımızla 105 liralık gazla 350 küsür km yol yaptım şehir içi ve dışı karışık hemde , benzindede depom 65lt yarım depoyla 400km den biraz daha az yaptım şehir içi dışı karma olarak .

Aracım 98 model Sonata III 2 litre 145bg yaklaşık 1850kg ağırlığımızla 105 liralık gazla 350 küsür km yol yaptım şehir içi ve dışı karışık hemde , benzindede depom 65lt yarım depoyla 400km den biraz daha az yaptım şehir içi dışı karma olarak .

2.0 motor bazı durumlarda avantajdır zaten. Ancak Clio'nun 2.0 motoru olsa ve satın alınsa yıllık vergisi çok pahalı oluyor. Sizin aracınızın vergisi modeline göre gayet iyi bir rakamdır.

1.2 atmosferik motor tecrübem çoktur, şehir genelde üzmez ve az yakar. Ancak yokuşlarda ve araç sollama yaparken mecbur devir yükseltilir ve buna bağlı olarak araç fazladan 2-3 litre yakar 100 km ortalamasında.

Ford Fiesta 1.4 TDCi Titanium 2011 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 139120292

@Emre Saykal konuştuğunuz arabadan. ve pazarlıksız fiyatı bu.

Bir de biraz önceki Jazz'ın bir yeni modeli ve kmsi biraz daha düşük olanı. Bir de ekstradan sunroofu var.

2004 olana adam telefonda bile 20500e düştü ve şüphelendim. Bu adam ise arabasına güveniyormuş ve az olur oynamam diyor fiyatta. Sağ tarafta çiziğe bağlı boya var ve kazasız.

Honda Jazz 1.4 Elite 2005 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137787245

Hocam ağırlığı düzelttim o yazdığım verilerde ağırlığımız 1700 küsürdü , 1850 kg ağırlıkla başka yol yapmıştım ama fazla olmamakla beraber biraz düştü tabi km.

Benim gibi iri ve kuvvetli araç sevenler için oldukça iyi aracım Allaha şükür .

Aracım 98 model Sonata III 2 litre 145bg yaklaşık 1850kg ağırlığımızla 105 liralık gazla 350 küsür km yol yaptım şehir içi ve dışı karışık hemde , benzindede depom 65lt yarım depoyla 400km den biraz daha az yaptım şehir içi dışı karma olarak .

yani benzinde kmde 40 kuruş yakıyor sizin aracınız biraz fazla gibi geldi bana,benim aracın standart verileri 100 km de 5.5 litre benzin tüketimi var bende tüp taktırmayı düşünüyordum ama gerek yok bu durumda:)

Ford Fiesta 1.4 TDCi Titanium 2011 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 139120292

@Emre Saykal konuştuğunuz arabadan. ve pazarlıksız fiyatı bu.

Bir de biraz önceki Jazz'ın bir yeni modeli ve kmsi biraz daha düşük olanı. Bir de ekstradan sunroofu var.

2004 olana adam telefonda bile 20500e düştü ve şüphelendim. Bu adam ise arabasına güveniyormuş ve az olur oynamam diyor fiyatta. Sağ tarafta çiziğe bağlı boya var ve kazasız.

Honda Jazz 1.4 Elite 2005 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137787245

ARACIN SASELERİ TAVANI KAPI DİREKLERNDE PANELİNDE KESİNLİKLE İŞLEM YOKTUR.

Fiesta için yorum yapamayacağım, iyi araştırmak ve tüm kayıtlarına bakmak lazım.

Temiz ise 27 filan bu araba için iyi mi?

Jazz'a yorum yapmadın:)

Jazz temiz ise gayet iyi arabadır ama LPG'siz zor binilir. Ayrıca İstanbul'dan ikinci el araba alınmaz diyebilirim, hile çok oluyor. Araştırıp İç Anadolu'dan ve mümkünse doktordan fln araba almak çok iyi olur.

Arkadaşıma 2 senede 2 defa doktordan araba aldık ve hiç bir hile hata çıkmadı, başımız ağrımadı.

Jazz temiz ise gayet iyi arabadır ama LPG'siz zor binilir. Ayrıca İstanbul'dan ikinci el araba alınmaz diyebilirim, hile çok oluyor. Araştırıp İç Anadolu'dan ve mümkünse doktordan fln araba almak çok iyi olur.

Arkadaşıma 2 senede 2 defa doktordan araba aldık ve hiç bir hile hata çıkmadı, başımız ağrımadı.

Yaşadığımız yerde var mesela jazz 2004 ama LS olan. Yani baz model ve öğretmenden 103.000'de.

Honda Jazz 1.4 LS 2004 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 138881322

ama istediği para arabaya göre fazla.

Geri
Üst Alt