Yaşadığımız yerde var mesela jazz 2004 ama LS olan. Yani baz model ve öğretmenden 103.000'de.

Honda Jazz 1.4 LS 2004 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 138881322

ama istediği para arabaya göre fazla.

O sitede fiyatlar hep 2-3-4.000TL fazla yazılıyor.

Arkadaşıma geçen ay 34.000TL'ye ilan verilmiş arabayı 31.500'e aldık.

Eğer bu Jazz'ı 19.5 veya 20 aralığına veriyorsa alınabilir, tabi dediği gibi kazasız ve temizse.

yani benzinde kmde 40 kuruş yakıyor sizin aracınız biraz fazla gibi geldi bana,benim aracın standart verileri 100 km de 5.5 litre benzin tüketimi var bende tüp taktırmayı düşünüyordum ama gerek yok bu durumda:)

Hocam ağırlığımızıda düşünürseniz fazla sayılmaz 1700kg küsür ağırlıkla 390km küsür yol yaptım 155tl lik benzinle , hemen sonrasında ise hemen hemen aynı miktar paraya bu sefer 1850kg civarı ağırlıkla 370km den fazla yaptım ,

her iki yolculuktada şehir içi ve dışı karışık dur-kalk fazla yaptığım yolculuklar oldu ( maalesef ) , birde özellikle otobanda arada kendimi tutamayıp vitesi ekonomiden power moduna getirmişliğimde oldu ,

yanlız nedenini bilmiyorum aracımla 70-80km hızla giderken çok hızlıymışım gibi geliyor öyle hissettiriyor ama 140 falan yaparken sanki kağnı gibi hiç sürat yapmıyormuşum gibi hissettiriyor oda adamı tahrik ediyor tabii :cigara:

Hocam ağırlığımızıda düşünürseniz fazla sayılmaz 1700kg küsür ağırlıkla 390km küsür yol yaptım 155tl lik benzinle , hemen sonrasında ise hemen hemen aynı miktar paraya bu sefer 1850kg civarı ağırlıkla 370km den fazla yaptım ,

her iki yolculuktada şehir içi ve dışı karışık dur-kalk fazla yaptığım yolculuklar oldu ( maalesef ) , birde özellikle otobanda arada kendimi tutamayıp vitesi ekonomiden power moduna getirmişliğimde oldu ,

yanlız nedenini bilmiyorum aracımla 70-80km hızla giderken çok hızlıymışım gibi geliyor öyle hissettiriyor ama 140 falan yaparken sanki kağnı gibi hiç sürat yapmıyormuşum gibi hissettiriyor oda adamı tahrik ediyor tabii :cigara:

:)doğrudur ağırlığı hesaba katmadım ben, o olay banada oluyor gelirken bayağı süratli geldim araç sanki 50 km ile gidiyor gibi:)şehir içinde birde bakmam lazım tabi benzin tüketimine yolda çünkü hiç durmadım diyebilirim gelirken ama araç gayet iyi şüphelerim vardı benzinli olduğun için su anda kadar bir sıkıntı yok Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepimize

:)doğrudur ağırlığı hesaba katmadım ben, o olay banada oluyor gelirken bayağı süratli geldim araç sanki 50 km ile gidiyor gibi:)şehir içinde birde bakmam lazım tabi benzin tüketimine yolda çünkü hiç durmadım diyebilirim gelirken ama araç gayet iyi şüphelerim vardı benzinli olduğun için su anda kadar bir sıkıntı yok Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepimize

Amin ,

ya bişey diyeyimmi şu ölümlü dünyada inan şu kadar yakmış bu kadar yakmış fazla bakmamak lazım , araba hakikaten bir nimet insan olduktan sonra onu kullanmak büyük bir zevk ,

o kadar çok göze görünmeyen gereksiz masraflarımız harcamalarımız oluyorki sonra arabanın yaktığı gözümüze batıyor , bir gün gelecek kullanamayacağız zaten en azından şimdi tadını çıkartmak lazım , hedefim bu aracımdan sonra 3-3,5 lt sonrasındada V8 bir araca binebilmek model yılı ne olursa olsun tabi epey zaman var ama o zevkleride tatmak istiyorum elimiz ayağımız tutarken .

Amin ,

ya bişey diyeyimmi şu ölümlü dünyada inan şu kadar yakmış bu kadar yakmış fazla bakmamak lazım , araba hakikaten bir nimet insan olduktan sonra onu kullanmak büyük bir zevk ,

o kadar çok göze görünmeyen gereksiz masraflarımız harcamalarımız oluyorki sonra arabanın yaktığı gözümüze batıyor , bir gün gelecek kullanamayacağız zaten en azından şimdi tadını çıkartmak lazım , hedefim bu aracımdan sonra 3-3,5 lt sonrasındada V8 bir araca binebilmek model yılı ne olursa olsun tabi epey zaman var ama o zevkleride tatmak istiyorum elimiz ayağımız tutarken .

İnşallah olur insan istesin yeterki gerçekleştiriyosun bir şekilde her hayalini,kesinlikle katılıyorum araba tutkusu çok farkli ama benzinde 5 lira be hocam adama koyuyor çok:) ama bazi zevkler için katlanıyoruz tabi orası ayrı

Arkadaşlar, 3-5 bin TL ye bi araba almak istiyorum. maksat ayağım yerden kesilsin. 3-4 yıl sonra iyi birşey alacağım.

Hurda indirimi söylentisi var. Bakarsın ordan biraz karla okuturuz o gün geldiğinde.

8-10 TL ye de alırım ama kasmak istemiyorum. Ne dersiniz.

emre, galericilik yapsana sen.. eş'den dosttan parayı kırarsın müdür. tabii piasadaki keko galericiler gibi çakallığa kaçmazsan.. :asd:

Tabi ya para var huzur var abi.Ulan askerlik olmasa bi palio alırdım.

Ne alaka kardeşim kaçmakla.? Ben Bilgisayar teknisyeniyim de şuanda yazıcı faks teknik servisliği yapıyorum özel bir şirkette.

birbirimiz kandırmayalım şimdi halit. bariz kaytarmışsın, tüymüşsün, saklanmışsın, ötelemişsin.. :asd: şaka şaka ama her şakanın altında da bir gerçeklik vardır o yüzden şaka da olmayabilir. :asd:

Geri
Üst Alt